Μπρίκια - Γαλατιέρες

Ενεργά φίλτρα

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο1

Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο1 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτικότητά του, σας εξασφαλίζει την τέλεια εμπειρία καφέ στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με τον αγαπημένο σας ρόφημα.
Τιμή 2,79 €

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο2

Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο2 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και ακρίβεια. Η ανοξείδωτη κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία, ενώ το μοναδικό σχεδιασμό του θα δώσει μια μοντέρνα νότα στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον τέλειο καφέ κάθε φορά με το Atlas group μπρίκι υγραερίου!
Τιμή 3,05 €

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο3

Η Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο3 είναι η τέλεια επιλογή για την παρασκευή του αγαπημένου σας εσπρέσο. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στον κόσμο του καφέ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον απόλυτο καφέ στον χώρο σας!
Τιμή 3,42 €

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο4

Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο4 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για το σπίτι τους. Με το μοντέρνο design του και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο ατσάλι, το μπρίκι αυτό θα σας προσφέρει αξιόπιστη απόδοση και αντοχή στον χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την τέλεια καφετιέρα στο σπίτι σας!
Τιμή 3,79 €

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο5

Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο5 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτικότητά του, αυτό το μπρίκι είναι ιδανικό για κάθε οικιακή χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά!
Τιμή 4,08 €

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο6

Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο6 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τον καλύτερο καφέ στο σπίτι σας. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτικότητά του, το μπρίκι Atlas group θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας στην κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με τον καλύτερο τρόπο!
Τιμή 4,45 €

Colorato γαλατιέρα barista ανοξείδωτη 550ml

Η Colorato γαλατιέρα barista ανοξείδωτη 550ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, θα σας προσφέρει αξιόπιστη απόδοση και μοναδική εμπειρία στην παρασκευή του αγαπημένου σας καφέ. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον τέλειο καφέ στο σπίτι σας με τη Colorato γαλατιέρα barista!
Τιμή 8,32 €

Estia stone μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό γκρι 600ml

Το Estia stone μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό γκρι 600ml είναι το ιδανικό εργαλείο για την προετοιμασία των αγαπημένων σας ροφημάτων. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, σας εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση χωρίς να φθείρεται. Η αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό και αποτρέπει το κολλημένο φαγητό, ενώ ο γκρι χρωματισμός του προσδίδει μια μοντέρνα νότα στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το Estia stone μπρίκι αλουμινίου κα?
Τιμή 8,04 €

Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 255ml

Το Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 255ml της εταιρίας Fest είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και ευκολία. Η εκλεπτυσμένη σχεδίασή του και η αντικολλητική επίστρωση του εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα και εύκολο καθάρισμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει σε ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 7,78 €

Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 395ml

Το Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 395ml είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθημερινό σας καφέ! Με την προηγμένη τεχνολογία αντικολλητικής επίστρωσης και την εύκολη λειτουργία, θα απολαύσετε τον καφέ σας χωρίς κανέναν κόπο. Αποκτήστε το Fest magic μπρίκι της Fest σήμερα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα!
Τιμή 8,34 €

Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 540ml

Το Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 540ml της εταιρίας Fest είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με την προηγμένη τεχνολογία του, σας επιτρέπει να παρασκευάσετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και γρήγορα. Η αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό, ενώ η μαύρη αλουμινένια κατασκευή του προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον τέλειο καφέ στο σπίτι σας με το F
Τιμή 8,53 €

Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου αντικολλητικό μαύρο 540ml

Το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου αντικολλητικό μαύρο 540ml της εταιρίας Fest είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα υψηλής ποιότητας προϊόν για την κουζίνα σας. Με την εξαιρετική αντικολλητική επίστρωση, το μπρίκι Fest magic εξασφαλίζει ομοιόμορφη θέρμανση και εύκολο καθάρισμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τη μαγειρική σας εμπειρία με αυτό το εξαιρετικό προϊόν!
Τιμή 7,40 €

Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου αντικολλητικό μαύρο 700ml

Το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου αντικολλητικό μαύρο 700ml είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σας μαγειρική περιπέτεια. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντικόλλησης, μπορείτε να μαγειρέψετε υγιεινά γεύματα χωρίς το άγχος του καθαρίσματος. Η μαύρη αλουμινένια κατασκευή προσδίδει στυλ και κομψότητα στην κουζίνα σας. Μην αφήνετε αυτή την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Fest magic μπρίκι τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας μ
Τιμή 8,10 €

Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου γκρι αντικολλητικό 380ml

Το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου γκρι αντικολλητικό 380ml είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινή σας κουζίνα. Με την αντικολλητική επίστρωση, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς τον φόβο του κολλήματος. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Με την χωρητικότητα των 380ml, μπορείτε να προετοιμάσετε τον καφέ σας ή το τσάι σας με άνεση και άνεση. Αποκτήστε το Fest magic μπρίκι
Τιμή 6,95 €

Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 255ml

Το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 255ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της μαγειρικής! Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντικολλητικού υλικού, εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας δεν θα κολλήσουν ποτέ στο μαγειρικό σκεύος. Η ευκολία στον καθαρισμό του και η ανθεκτικότητά του το κάνουν μια μοναδική επιλογή για κάθε σύγχρονο σπίτι. Ανακαλύψτε τη μαγεία της μαγειρικής με το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου μαύρο
Τιμή 6,56 €

Nava nature γαλατιέρα αντικολλητική 11cm

Η Nava nature γαλατιέρα αντικολλητική 11cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή της Nava, αυτή η γαλατιέρα θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Η αντικολλητική επίστρωση της εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό και χρήση, ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός της την κάνει άνετη στη χρήση. Αποκτήστε την Nava nature γαλατιέρα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 10,93 €

Nava nature γαλατιέρα αντικολλητική 18cm

Η Nava Nature γαλατιέρα αντικολλητική 18cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αντικολλητική επίστρωση, εξασφαλίζει εύκολο καθάρισμα και απόλυτη αντοχή στη χρήση. Με τη γαλατιέρα Nava Nature, μπορείτε να παρασκευάσετε τα πιο νόστιμα γαλακτοκομικά προϊόντα με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τη δική σας τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 14,55 €

Nava nature μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 600ml

Το Nava Nature μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 600ml είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντικολλητική επίστρωση, μπορείτε να ετοιμάσετε τον καφέ σας γρήγορα και εύκολα, χωρίς να ανησυχείτε για το καθάρισμα. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καφέ με το Nava Nature μπρίκι αλουμινίου!
Τιμή 7,60 €

Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 430ml

Ανακαλύψτε το νέο Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 430ml και απολαύστε τέλειος καφές κάθε φορά. Η εξαιρετική ποιότητα και η αντοχή του αλουμινίου συνδυάζονται με την αντικολλητική επίστρωση για εύκολο καθάρισμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καλύτερο καφέ σας με το Nava terrestrial μπρίκι!
Τιμή 6,29 €

Tns μπρίκι ηλεκτρικό 800W 500ml λευκό

Το Tns μπρίκι ηλεκτρικό 800W 500ml σε λευκό χρώμα είναι ο τέλειος τρόπος για να απολαύσετε τον καφέ σας στο σπίτι. Με την ισχύ των 800W, θα μπορείτε να παρασκευάζετε γρήγορα και εύκολα τον αγαπημένο σας καφέ. Η χωρητικότητα των 500ml είναι ιδανική για να μοιραστείτε τον καφέ σας με τους φίλους και την οικογένεια. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το Tns μπρίκι ηλεκτρικό για απόλυτη απόλαυση κάθε φορά που πίνετε καφέ.
Τιμή 12,51 €

Μπρίκι ανοξείδωτο ασημί 350ml

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα κομψό ανοξείδωτο μπρίκι 350ml. Ιδανικό για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ με στυλ και ποιότητα. Η λεία επιφάνεια και το μοντέρνο σχεδιασμό του θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε σας σερβίρισμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 3,56 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού