• Milka μπισκότα choco loop με σοκολάτα 132gr Milka - 1
  • Milka μπισκότα choco loop με σοκολάτα 132gr Milka - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMilka

Milka μπισκότα choco loop με σοκολάτα 132gr

Τα Milka μπισκότα choco loop είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη της σοκολάτας. Με την απίστευτη γεύση της Milka σοκολάτας και την τραγανή υφή των μπισκότων choco loop, θα απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο γλυκό και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
15511
7622201502515
2,00 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παπαδοπούλου μπισκότα πτι-μπερ 225gr

Μπισκότο με υψηλή περιεκτικότητα σε δημητριακά (70%), λίγες θερμίδες (μόνο 32 θερμίδες το ένα) και διακριτική γεύση που ταιριάζει άψογα με όλα τα ροφήματα.

Δοκιμάστε τα σε αγαπημένες συνταγές και απογειώστε το γευστικό αποτέλεσμα.

Τιμή 1,32 €

Παπαδοπούλου μιράντα με σοκολάτα γάλακτος 140gr

Τα Μπισκότα MΙΡΑΝΤΑ είναι τα αγαπημένα μπισκότα κάθε ηλικίας που συνδυάζουν την απόλαυση με ευχάριστες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Αγαπημένη γεύση των παιδιών για το πρωινό αλλά και το κολατσιό τους στο σχολείο αλλά και των μεγάλων για όλες τις ώρες.

Τιμή 2,03 €

Αλλατίνη γεμιστά μπισκότα με κακάο 200gr

Τα Αλλατίνη γεμιστά μπισκότα με κακάο 200gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν παιδί ξανά. Με την πλούσια γεύση του κακάο και την τραγανή υφή του μπισκότου, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με τους φίλους και την οικογένεια σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια γεύση που θα σας κάνει να ξαναγυρί?
Τιμή 1,53 €

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά banana split 230gr

Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς.

Τιμή 0,81 €

Vincinni γκοφρέτες με γάλα & κακάο 160gr

Οι Vincinni γκοφρέτες με γάλα και κακάο 160γρ είναι ένα νόστιμο γλυκό προϊόν από την εταιρεία Vincinni. Αυτές οι γκοφρέτες συνδυάζουν την τραγανή υφή με την γεύση του γάλακτος και του κακάο, προσφέροντας μια ευχάριστη γευστική εμπειρία.

Τιμή 0,83 €

Κορυφαία προϊόντα

Φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 4τεμ

Η φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 4τεμ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με το μοντέρνο και κομψό της σχεδιασμό, θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στη διακόσμηση του χώρου σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η καντήλα αυτή είναι ανθεκτική και διαχρονική. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο πρακτικό και όμορφο προϊόν για το σπίτι σας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε μέρα!
Τιμή 0,67 €

Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο dare με βανίλια 600ml

Το Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο dare 600ml είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία λουσίματος. Η αρωματική του σύνθεση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και χαλάρωσης, ενώ η μαλακτική του φόρμουλα θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο dare 600ml τώρα και απολαύστε μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία λουσίματος.
Τιμή 2,48 €

Syoss βαφή μαλλιών classic σε χρώμα ξανθό μελί 7-6

Η βαφή μαλλιών Syoss classic σε χρώμα ξανθό μελί 7-6 είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν ένα λαμπερό και φυσικό χρώμα στα μαλλιά τους. Η συγκεκριμένη βαφή δίνει ένα έντονο και διακριτικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία και ενυδάτωση στα μαλλιά. Με τη Syoss classic σειρά, το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό και διαχρονικό. Αποκτήστε τη δική σας βαθιά ξανθή απόχρωση και ξεχωρίστε!
Τιμή 4,27 €

Κύκλωψ σκούπα με μαύρη τρίχα Νο111

Η σκούπα Κύκλωψ με μαύρη τρίχα Νο111 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με την απίστευτη ισχύ και απόδοση της, κανένας λύματος δεν μπορεί να αντισταθεί στην Κύκλωψ. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 1,95 €