• Elvive μάσκα μαλλιών color 300ml  - 1
  • Elvive μάσκα μαλλιών color 300ml  - 2
  • Elvive μάσκα μαλλιών color 300ml  - 1
  • Elvive μάσκα μαλλιών color 300ml  - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςElvive Loreal

Elvive μάσκα μαλλιών color 300ml

H σειρά Elvive Color Vive προσφέρει μία ολοκληρωμένη φροντίδα για ένα υπέροχο χρώμα με διάρκεια, άψογο στις 3 διαστάσεις του.Σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο λιναρόσπορου που κλειδώνει το χρώμα + αντιηλιακά φίλτρα UVA/UVB + συμπύκνωμα θρέψης.

10112
3600521708606
6,84 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua / Water, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Quaternium-87, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, CI 14700 / Red 4, CI 19140 / Yellow 5, Cocos Nucifera Oil / Coconut Oil, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Acetic Acid, Paeonia Albiflora Root Extract, Paeonia Officinalis Flower Extract, Ethylhexyl Salicylate, Trideceth-5, Trideceth-10, Chlorhexidine Digluconate, Candelilla Cera / Candelilla Wax, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool, Propylene Glycol, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Parfum / Fragrance. (F.I.L. C241234/1).
Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 12μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Σε νωπά μαλλιά, εφαρμόστε ομοιόμορφα στα μήκη, επιμένοντας στις άκρες. Αφήστε να δράσει για 2-3 λεπτά και ξεβγάλτε.
Οδηγίες Προφύλαξης
Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως με άφθονο νερό.
Στοιχεία Προμηθευτή
L’OREAL HELLAS A.E, Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 39A, 142 34 Νέα Ιωνία, Αττική - Τηλ.: 210 6188500

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SYOSS ΜΑΣΚΑ 500ML COLOR VIBRANCY

Μάσκα για διατήρηση χρώματος της Syoss, κατάλληλη για βαμμένα μαλλιά. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους.

Τιμή 6,75 €

Farcom HD μάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών copper 400ml

Mάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών. Ζωντανεύει και φρεσκάρει προσωρινά το χρώμα των μαλλιών. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε φυσικά όσο και σε βαμμένα μαλλιά. Αποτελεί την τέλεια λύση για το μεσοδιάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των βάφων.

Τιμή 6,50 €

Gliss μάσκα μαλλιών 4σε1 nourish 400ml

Η μάσκα μαλλιών GLISS POWER 4 σε 1 NOURISH περιέχει 400ml και προσφέρει θρέψη στα μαλλιά σας. Αυτή η μάσκα προσφέρει 4 σε 1 δράσεις για εντατική θρέψη, ενυδάτωση, ενίσχυση και λάμψη στα μαλλιά σας. Αποκτήστε όμορφα και υγιή μαλλιά με τη μάσκα μαλλιών GLISS POWER 4 σε 1 NOURISH.
Τιμή 5,43 €

PANTENE ΜΑΣΚΑ GLATT 300ML

Μάσκα για επανόρθωση της Pantene, κατάλληλη για λεπτά μαλλιά. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο.

Τιμή 5,30 €

Gliss ορός νύχτας για πολύ ταλαιπωρημένα & ξηρά μαλλιά 100ml

Το GLISS SERUM NIGHT ELIXIR (OVERNIGHT RECONSTRUCTION) 100ML είναι το ιδανικό προϊόν για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η μοναδική του φόρμουλα επανοικοδομεί και ενισχύει τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα. Ξυπνήστε με υγιή, λαμπερά μαλλιά κάθε πρωί χρησιμοποιώντας αυτό το εκπληκτικό προϊόν.
Τιμή 5,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη λεπτόρρευστη λεμόνι 1lt

Η Λεπτόρρευστη Χλωρίνη® Klinex συνδυάζει 3 δράσεις σε ένα μόλις προϊόν και σου λύνει τα χέρια καθημερινά χαρίζοντάς σου ένα καθαρό, χωρίς μικρόβια σπίτι. Πιο συγκεκριμένα αποτελεί ιδανική λύση για γενική καθαριότητα και απολύμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Η Χλωρίνη® Klinex με λεπτόρρευστη σύνθεση απολυμαίνει διαφορετικές επιφάνειες του σπιτιού, αλλά παράλληλα λευκαίνει και καθαρίζει υγιεινά τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Τιμή 1,27 €

Κερί ρεσώ βανίλια 4 ωρών 25τεμ

Το OEM κερί ρεσώ βανίλια 4 ωρών πωλείται σε συσκευασία των 25 τεμαχίων. Αυτό το κερί έχει διάρκεια καύσης 4 ωρών και έχει άρωμα βανίλιας. Είναι ιδανικό για χρήση σε σπίτια, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλους χώρους για να δημιουργήσει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Τιμή 2,19 €

Alufix αλουμινόχαρτο 20m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης

και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Τιμή 1,76 €

Endless σακούλες απορριμμάτων μαύρη με κορδόνι 52x75cm 10τεμ

Οι Endless σακούλες απορριμμάτων μαύρες με κορδόνι 52x75cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για την απόρριψη των απορριμμάτων σας με άνεση και ασφάλεια. Με ανθεκτικό υλικό και πρακτικό κορδόνι, θα λύσουν κάθε πρόβλημα απόρριψης στον καθημερινό σας χώρο. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση που σας προσφέρουν!
Τιμή 1,16 €