• TNS ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟ - (ΛΕΥΚΟ) (DCOV/DSG/W)
  • TNS ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟ - (ΛΕΥΚΟ) (DCOV/DSG/W)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟ - (ΛΕΥΚΟ) (DCOV/DSG/W)

50189
5204558332247
8,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΠΟΤΗΡΙ ΓΥΑΛΙΝΟ ΝΕΡΟΥ 30cl (3τεμ.) - (TT776)

Ανανεωτικό ποτήρι γυαλινού νερού 30cl, με κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό που θα αναβαθμίσει την καθημερινή σας εμπειρία πίσω από το τραπέζι. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και αισθητική αξία, ενώ η συσκευασία των τριών τεμαχίων το καθιστά ιδανικό για χρήση σε οικογενειακές συγκεντρώσεις και επαγγελματικά events. Απογειώστε την σερβιριστική εμπειρία σας με αυτό το μοντέρνο και πρακτικό ποτήρι γυαλιού νερού!
Τιμή 2,87 €

TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (03-800-1541)

Η TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ με τα 4 χρώματα είναι το απόλυτο must-have για κάθε νοικοκυρά! Πρακτική, ανθεκτική και μοναδική στο design της, αυτή η κουτάλα θα γίνει ο καλύτερος σας σύμμαχος στην κουζίνα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 1,00 €

NESTLE ΒΡΕΦΙΚΗ ΤΡΟΦΗ 190gr. - (ΒΑΖΟ) (ΜΟΣΧΑΡΙ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ)

Η NESTLE ΒΡΕΦΙΚΗ ΤΡΟΦΗ 190gr. - (ΒΑΖΟ) (ΜΟΣΧΑΡΙ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ) είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή του μωρού σας. Με πολύτιμες θρεπτικές ουσίες και φυσική γεύση που θα αγαπήσει το μωρό σας, αυτή η τροφή θα τον βοηθήσει να μεγαλώσει υγιές και δυνατό. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στο μωρό σας την καλύτερη διατροφή που μπορεί να έχει.
Τιμή 2,85 €

ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ 1.020ml (7 ΒΑΘΜΟΥΣ) - (2+1 ΔΩΡΟ)

Ανακαλύψτε τη μοναδική ποιότητα και γεύση του ΜΕΤΟΧΙ ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ 1.020ml (7 ΒΑΘΜΟΥΣ) - (2+1 ΔΩΡΟ). Με την αγορά αυτού του προϊόντος, θα αναβαθμίσετε την κουζίνα σας και θα προσθέσετε μια νότα πολυτέλειας σε κάθε γεύμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το ΜΕΤΟΧΙ ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ.
Τιμή 1,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 80ml

Το Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 80ml είναι το απόλυτο απολυμαντικό για τα χέρια σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, προσφέροντας προστασία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κάνει να το χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το Farcom activel plus gel τώρα και αισθανθείτε ασφαλείς κάθε στιγμή.
Τιμή 0,81 €

Ζαναέ χταπόδι σε πικάντικη σάλτσα 100gr

Χταπόδι της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Τρώγεται σαν συνοδευτικός θαλασσινός μεζές, αλλά συνδυάζεται τέλεια και με σαλάτες.

Τιμή 4,39 €

Sidirela χρωμοπροστασία με καθαριστικό λεκέδων 12φύλλα

Η Sidirela χρωμοπροστασία με καθαριστικό λεκέδων 12 φύλλα είναι το ιδανικό προϊόν για να προστατεύετε τα αγαπημένα σας ρούχα από λεκέδες και φθορές. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της Sidirela, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα ρούχα σας θα παραμείνουν νέα και λαμπερά για πολύ καιρό. Αποκτήστε τώρα τη Sidirela χρωμοπροστασία και απολαύστε άνετα και απροβλημάτιστα κάθε στιγμή της ημέρας σας.
Τιμή 0,79 €