• TNS ΚΑΛΑΘΙ ΑΠΛΥΤΩΝ ΠΛΑΣΤ. 45LT RATTAN
  • TNS ΚΑΛΑΘΙ ΑΠΛΥΤΩΝ ΠΛΑΣΤ. 45LT RATTAN

TNS ΚΑΛΑΘΙ ΑΠΛΥΤΩΝ ΠΛΑΣΤ. 45LT RATTAN

48571
5204558334685
6,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MISS SANDY ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ 900ml - (M.S.POLYPL.ΚΟΚΚΟΥΣ ΒΑΜΜ.)

Η MISS SANDY ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ 900ml είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα μαλλιά σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η μοναδική φόρμουλα της θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και υγεία. Αποκτήστε την τώρα και αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν με φυσικό τρόπο!
Τιμή 4,19 €

Sterk βαση μπαχαρικων σετ 4τεμ

Το Sterk βαση μπαχαρικων σετ 4τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νέα γεύση στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με την απαράμιλλη ποιότητα της εταιρίας Sterk, αυτό το σετ 4 τεμαχίων θα κάνει το μαγείρεμα πιο εύκολο και γευστικό από ποτέ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας με αυτό το εξαιρετικό προϊόν!
Τιμή 7,46 €

Μπωλακι για sauce 5,8x2,7cm 30ml ασπρο

Διακοσμήστε το τραπέζι σας με το μοντέρνο και λειτουργικό Μπωλάκι για sauce 5,8x2,7cm 30ml σε χρώμα λευκό. Ιδανικό για τη σερβιρίσμα σάλτσας, dip ή ακόμα και για μικρές γεύσεις. Κάντε τη διακόσμηση του τραπεζιού σας πιο ενδιαφέρουσα και πρακτική με αυτό το μικρό, αλλά εξαιρετικά χρήσιμο αξεσουάρ. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
Τιμή 0,67 €

Κορυφαία προϊόντα

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό με λουλούδια άνοιξης 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 93% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό με ασφάλεια 900ml

Το φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό με ασφάλεια 900ml είναι ιδανικό για να αποθηκεύσετε τα φαγητά σας με ασφάλεια και ευκολία. Με τον ασφαλή κλειστό μηχανισμό, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το φαγητό σας θα παραμείνει φρέσκο και απολαυστικό. Επιπλέον, η ευρύχωρη χωρητικότητα των 900ml σας επιτρέπει να μεταφέρετε ακόμα και μεγάλες ποσότητες φαγητού με άνεση. Αποκτήστε το φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό με ασφάλεια 900ml τώρα και κάντε τη ζωή
Τιμή 1,98 €

Harpic υγρό καθαριστικό λεκάνης λεμόνι με χώριο 750ml

Το Harpic wc active gel με ενεργό χλώριο & άρωμα λεμόνι 750ml είναι η ιδανική επιλογή για την καθαριότητα της τουαλέτας σας. Με τη συνδυασμένη δράση του ενεργού χλωρίου και του αρώματος λεμονιού, αφήνει την τουαλέτα σας καθαρή, φρέσκια και υγιή. Αποκτήστε το Harpic wc active gel τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα καθαριότητας!
Τιμή 1,89 €

Axion υγρό καθαρισμού τζαμιών crystal 4lt

Το καθαριστικό τζαμιών της εταιρείας Axion, καθαρίζει και γυαλίζει τα τζάμια καθώς και τις γυάλινες και λείες επιφάνειες, απομακρύνοντας σκόνη, στίγματα και λιπαρούς λεκέδες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 3,26 €

Barilla farfalle No65 500gr

Τα μακαρόνια Barilla Φιογκάκια φτιάχνονται από ένα φύλλο ζύμης που κόβεται σε τετραγωνάκια και "τσιμπιέται" στο κέντρο η οποία ξαφνιάζει τον ουρανίσκο, μέσω της διαφορετικής υφής του πιο χοντρού κεντρικού τμήματος και των δύο άκρων.

Τιμή 1,24 €