• PERSIL ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (56μεζ.) - (2,80lit) (DARK BLOOM)
  • PERSIL ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (56μεζ.) - (2,80lit) (DARK BLOOM)

PERSIL ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (56μεζ.) - (2,80lit) (DARK BLOOM)

Το Persil Υγρό Πλυντηρίου Ρούχων σε συσκευασία 2,80 λίτρων με άρωμα Dark Bloom είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο και απαλό άρωμα στα ρούχα σας. Η προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού του Persil εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αφήστε το Persil Dark Bloom να σας προσφέρει μια εμπειρία πλυσίματος που ξεπερνά κάθε προσδοκία.
36912
5201395168930
10,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ NON-WOVEN 14gr. (58cm x 50m) - (ΛΕΥΚΟ)

Ανακαλύψτε την απόλυτη προστασία με το εξεταστικό ρολό non-woven 14gr. Με διαστάσεις 58cm x 50m και σε λευκό χρώμα, αυτό το προϊόν θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την απόλυτη απορροφητικότητά του. Προστατέψτε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας με αυτό το εξαιρετικό προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν σπίτι!
Τιμή 3,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος 45gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος 45gr είναι μια απολαυστική σοκολάτα που θα σας κάνει να νιώσετε μια έκρηξη γεύσης στο στόμα σας. Με την απαλή της υφή και την πλούσια γεύση γάλακτος, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτή την απόλαυση. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεύσης. Αγοράστε τώρα την Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος 45gr και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας!
Τιμή 0,95 €

Καγιά πιπέρι τριμμένο 500gr

Το πιπέρι τριμμένο είναι ένα δημοφιλές μπαχαρικό που χρησιμοποιείται σε πολλά είδη μαγειρικής για να προσθέσει γεύση και πικάντικη πνευματική νότα στα φαγητά. Οι κόκκοι πιπεριού, από τους οποίους παράγεται το πιπέρι τριμμένο, συλλέγονται και στεγνώνουν, και στη συνέχεια τρίβονται σε σκόνη.

Το πιπέρι τριμμένο χρησιμοποιείται ευρέως σε ποικίλες συνταγές, όπως στις σάλτσες, τα μαρινάρισματα, τα κάρυ, τα σούπες, τα κρέατα, τα ψάρια, και ακόμη και σε ορισμένα γλυκά, για να προσθέσει γεύση και πικάντικη αίσθηση. Το πιπέρι τριμμένο είναι γνωστό για την έντονη γεύση του, οπότε πρέπει να το χρησιμοποιείτε με προσοχή και σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας στην πικάντικη γεύση.

Τιμή 7,42 €

Παλίρροια φάβα με κρεμμύδια και χυμό λεμονιού 280gr

Φάβα με κρεμμύδια και χυμό λεμονιού Paliria. Μια βελούδινη, απολαυστική «μους» φάβας, που είναι καλά δουλεμένη με ξερά κρεμμυδάκια και η οποία σερβίρεται συνήθως με επιπλέον φέτες κρεμμυδιού, παρθένο ελαιόλαδο και κάπαρη.

Τιμή 2,53 €

Palmolive naturals σαμπουάν με αλόη βέρα 350ml

Το σαμπουάν μαλλιών Palmolive Natural Silky Shine είναι εμπλουτισμένο με αλόη βέρα και πρωτεΐνες μεταξιού που τρέφουν τα μαλλιά σε βάθος από την ρίζα έως τις άκρες αφήνοντας τα απαλά και λαμπερά. Περιέχει ενεργά συστατικά από βιταμίνες φρούτων, αλόη βέρα και άρωμα που διαρκεί.

Τιμή 1,56 €