• -0,16 €
  • ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (32μεζ.) 1,45lit - (ΚΛΑΣΣΙΚΟ)  - 1
  • ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (32μεζ.) 1,45lit - (ΚΛΑΣΣΙΚΟ)  - 1

ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (32μεζ.) 1,45lit - (ΚΛΑΣΣΙΚΟ)

Το Αρκάδι Υγρό Πλυντηρίου Ρούχων (32μεζ.) 1,45lit - (Κλασσικό) είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας καθαρά, φρέσκα και ευωδιαστά. Ξεχάστε τις ανησυχίες για τις λεκέδες και τη λεκέδα και απολαύστε την άριστη ποιότητα του Αρκαδίου. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο ρούχων!
36712
5201109005247
6,05 €
6,21 €
Έκπτωση -0,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

The lttlies μολυβι δεινοσαυρος rubber 4χρωμ

Το μολυβί δεινόσαυρος rubber 4χρωμ της εταιρίας The lttlies είναι ένα μοναδικό και χαριτωμένο προϊόν που θα ενθουσιάσει κάθε παιδί. Με τις ζωηρές χρωματιστές επιλογές και το διασκεδαστικό σχέδιο του δεινόσαυρου, το μολυβί αυτό θα κάνει τη γραφή πολύ πιο διασκεδαστική. Είναι η ιδανική επιλογή για δώρο σε κάθε παιδί που αγαπά τα ζωάκια και το χρώμα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στα παιδιά τη χαρά της δημιουργικότητας και της φαντασίας!
Τιμή 2,03 €

Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, σοκολατα

Η Roshen wafers sandwich τραγανή γκοφρέτα 142gr σοκολάτας από την εταιρία Roshen είναι ένα απολαυστικό γλυκό προϊόν που θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Η τραγανή γκοφρέτα συνδυάζεται με την πλούσια σοκολάτα της Roshen, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό παντελόνι που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Απολαύστε το και εσείς και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει.
Τιμή 1,38 €

Uniglass 94512 ποτηρι γυαλινο κρασιου king 28cl 12τεμ

Το ποτήρι γυαλινού κρασιού King 28cl της εταιρίας Uniglass είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας γεύμα. Με το μοναδικό και κομψό design του, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας και κομψότητας στην τραπεζαρία σας. Κάθε ποτήρι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, δίνοντας έτσι στο κρασί σας την απόλυτη απόλαυση γεύσης. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε το αγαπημένο σας κρασί με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 12,62 €

Χωνι για σαλτσα νο 09209

Η σάλτσα νο 09209 της εταιρίας Χωνι είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της γεύσης. Με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή της, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα. Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύστε κάθε μπουκιά με τη σάλτσα νο 09209 της εταιρίας Χωνι.
Τιμή 0,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Elephant mini πρέτσελς με θαλασσινό αλάτι 80gr

Τα πρέτζελ Elephant της εταιρείας Alka είναι ψημένα σε φούρνο, τραγανά και λεπτά με θαλασσινό αλάτι. Απολαύστε το σε συνδυασμό με τυρί κρέμα και φρέσκες ντομάτες, σαλάμι ή σκέτο ως απλό σνακ. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών, κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 0,91 €
Carioca μαρκαδόροι ζωγραφικής joy 24 χρώματα Carioca - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Carioca μαρκαδόροι ζωγραφικής joy 24 χρώματα

Οι Carioca μαρκαδόροι ζωγραφικής joy 24 χρωμάτων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε καλλιτέχνη και δημιουργό! Με μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που θα σας εμπνεύσει, αυτοί οι μαρκαδόροι θα φέρουν ζωντάνια και χρώμα στα έργα σας. Αποκτήστε τους τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο της δημιουργικότητας με τους Carioca μαρκαδόρους ζωγραφικής joy!
Κανονική τιμή 3,49 € Τιμή 3,34 €
  • -0,15 €
  • Με έκπτωση!
  • -0,15 €

Terravita σοκολάτα milk 100gr

Η Terravita σοκολάτα milk 100gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να ταξιδέψετε στην απόλαυση. Με την απαλή γεύση της σοκολάτας και την πλούσια υφή της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να τη δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τα γευστικά σας ένστικτα να σας οδηγήσουν σε μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία.
Τιμή 0,84 €

Endless σακούλες τροφίμων μεγάλες 50τεμ

Οι διαφανείς σακούλες τροφίμων μεγάλες μεγέθους της εταιρείας Endless σε διάσταση 28x46cm, διατηρούν τα τρόφιμα και κρατούν τις μυρωδιές μακρυά. Προϊόν κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Πρακτικές και υγιεινές σακούλες τροφίμων για εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κουζίνα.

Τιμή 1,24 €

Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr

Το Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr της εταιρίας Minos είναι μια απολαυστική γεύση που θα σας ταξιδέψει στους δρόμους της Πόλης. Με την πλούσια γεύση του και τη μοναδική υφή του, το Minos τσουρέκι πολίτικο είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ σας ή το τσάι σας. Απολαύστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,94 €