• Johnson's λάδι βρεφικό bedtime 300ml
  • Johnson's λάδι βρεφικό bedtime 300ml

Johnson's λάδι βρεφικό bedtime 300ml

50272
3574660277388
2,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Johnson's λάδι βρεφικό με αλόη 300ml

Ενυδατικό λάδι με αλόη ιδανικό για εσάς και το μωρό σας. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση και θρέψη, για υγιή και απαλή επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε το Baby Oil για το βρεφικό μασάζ και απολαύστε μια χαλαρωτική εμπειρία που ενδυναμώνει τη σχέση σας με το μωρό σας. Προϊόν κατάλληλο και για μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες.

Τιμή 2,56 €

Felce azzurra τάλκ - πούδρα 150gr

Το βελούδινο ταλκ Felce Azzura Classico με φυσικό άρωμα και χωρίς χρωστικές ουσίες, προστατεύει την επιδερμίδα σας από ερεθισμούς.

Τιμή 2,19 €

Fissan παιδική πούδρα ταλκ 100gr

Πούδρα ειδικά μελετημένη για να φροντίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα του µωρού, καθώς και να απορροφά την περιττή υγρασία από τις πτυχώσεις του δέρματος.

Προστατεύει από την τριβή που προκαλείται μεταξύ πάνας και δέρματος έτσι ώστε το βρέφος να νιώθει άνετα μετά από κάθε αλλαγή.

Δερματολογικά ελεγμένη.

Τιμή 2,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου μπισκότα mini γεμιστά με σοκολάτα γάλακτος 90gr

Οι παπαδοπούλου μπισκότα mini γεμιστά με σοκολάτα γάλακτος 90gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα. Με την απαλή γεύση της σοκολάτας γάλακτος και το τραγανό μπισκότο, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με κάθε δάγκωμα. Απολαύστε τα μόνα τους ή μοιραστείτε τα με αγαπημένα πρόσωπα. Αποκτήστε τα τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στο γλυκό τομέα!

Τιμή 1,10 €

Haribo MAOAM ζαχαρωτά με γεύση raspberry 22gr

Τα MAOAM ζαχαρωτά με γεύση raspberry 22gr της εταιρίας Maoam είναι ο απόλυτος συνδυασμός γλυκού και φρουτώδους γεύσης που θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την απαλή γεύση της raspberry σε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης που προσφέρουν τα MAOAM ζαχαρωτά!
Τιμή 0,18 €

Maggi σούπα ανοιξιάτικη 62gr

Στιγμιαία σούπα με φιδέ και λαχανικά. ΜΑGGI ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ Στιγμιαία σούπα με φιδέ και λαχανικά. Oι σούπες MAGGI ετοιμάζονται γρήγορα και είναι ιδανικές για ένα ελαφρύ γεύμα ή σνακ. Μπορείτε να προσθέσετε υλικά της αρεσκείας σας για ακόμα πιο πλούσια γεύση. Με την MAGGI ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα ένα γευστικό γεύμα με 49 θερμίδες (ανα μερίδα).Περιέχει εκλεκτά υλικά που γνωρίζουμε και αγαπάμε όπως πράσο και καρότο (ιδανικό για χορτοφάγους). Έτοιμη σε 5 λεπτά!

Τιμή 1,48 €

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one spring waterfall 400ml

Το Dettol all in one απολυμαντικό spray spring waterfall 400ml της εταιρίας Dettol είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και απαλλαγμένο από μικρόβια. Με ένα μοναδικό άρωμα ανανά και καταρράκτη, αυτό το απολυμαντικό spray θα φέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αποτελεί μια απαραίτητη επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί ένα υγιεινό περιβάλλον για την οικογένειά της. Αγοράστε το τώρα ?
Τιμή 4,22 €