• Dollina καλσόν lycra velato 20den No3 καραμελ
  • Dollina καλσόν lycra velato 20den No3 καραμελ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDi Dollina

Dollina καλσόν lycra velato 20den No3 καραμελ

Τα Dollina καλσόν lycra velato 20den No3 καραμέλ της εταιρίας Di Dollina είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθανθεί άνετα και στυλάτα κάθε στιγμή της ημέρας. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, τα καλσόν Dollina θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και θα σας χαρίσουν ένα μοναδικό στυλ. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε τη θηλυκότητά σας με ένα μόνο κλικ!
32202
5201836202148
2,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dollina καλσόν lycra elegance 40den No2 γραφίτης

Το Dollina καλσόν lycra elegance 40den No2 σε γραφίτη χαρίζει ένα αίσθημα πολυτέλειας και κομψότητας. Με την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Di Dollina, αυτό το καλσόν θα αναδείξει το στυλ και την θηλυκότητά σας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νέα διάσταση στη γκαρνταρόμπα σας!
Τιμή 4,39 €

Dollina καλσόν lycra elegance 40den No2 κάραμελ

Τα Dollina καλσόν lycra elegance 40den No2 κάραμελ της εταιρίας Di Dollina είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθανθεί κομψή και άνετη. Με τη μοναδική τους ποιότητα και στυλ, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε τον εσωτερικό σας καλλιτέχνη με το Dollina καλσόν lycra elegance 40den No2 κάραμελ!
Τιμή 4,39 €

Bic καλσόν soft opaque 90den large μαύρο

Τα Bic καλσόν soft opaque 90den large μαύρα είναι το τέλειο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που αναζητά άνεση και στυλ. Με τη μοναδική τους εμφάνιση και την απαλή υφή τους, θα νιώσετε άνετα και σίγουρα κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τα τώρα και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα κομμάτι που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
Τιμή 6,73 €

Dollina καλσόν lycra elegance 40den No2 μαύρο

Το Dollina καλσόν lycra elegance 40den No2 μαύρο της εταιρίας Di Dollina είναι η τέλεια επιλογή για να αισθανθείτε κομψή και σέξι κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα της lycra και την απαλή υφή του, θα αισθανθείτε άνετα και στυλάτα όλη μέρα. Το μαύρο χρώμα του προσθέτει μια νότα μυστηρίου και κομψότητας στο ντύσιμό σας. Αποκτήστε το τώρα και δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό!
Τιμή 4,39 €

Bic καλσόν molas 20den large μελί

Τα Bic καλσόν molas 20den large μελι είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και στυλάτα κάθε μέρα. Με μοναδικό χρώμα μελι και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, τα καλσόν Bic θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα κλικ!
Τιμή 2,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Agnotis μωρομάντηλα υποαλλεργικά χωρίς parabens & οινόπνευμα 24x70τεμ

Τα Agnotis μωρομάντηλα είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Χωρίς parabens και οινόπνευμα, είναι υποαλλεργικά και φροντίζουν το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας με ασφάλεια. Με το μέγεθος 24x70τεμ, προσφέρουν μακράς διαρκείας απορροφητικότητα και απαλότητα. Αποκτήστε τα τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που του αξίζει.
Τιμή 20,99 €
  • Πακέτο
Softcare χαρτί κουζίνας giga 2φυλλο 2x380gr Softcare χαρτί κουζίνας giga 2φυλλο 2x380gr
Περιορισμένη προσφορά!

Softcare χαρτί κουζίνας giga 2φυλλο 2x380gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απαλότητα και απορροφητικότητα με το Softcare χαρτί κουζίνας giga 2φυλλο 2x380gr. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή και οργανωμένη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει το Softcare.
Κανονική τιμή 2,64 € Τιμή 2,40 €
  • -0,24 €
  • -0,24 €

Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας spray 475ml

• Ξεχάστε το ατελείωτο και κουραστικό τρίψιµο. Τα λίπη δεν αντιστέκονται στη δύναµη του Flos Xtra!

• Το Flos Xtra εξαφανίζει καµένα λάδια και λίπη από φούρνους, εστίες, ψησταριές, δίνοντας στις επιφάνειες µία λαµπερή όψη.

• Σύνθεση πανίσχυρη, ειδικά µελετηµένη για εξαιρετική απόδοση. Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και προστασία για να µη διαχέεται το προϊόν στο χώρο.

Τιμή 2,58 €

Fa αφρόλουτρο bali kiss 250ml

Το FA SHOWER GEL 250ML WOMEN BALI KISS είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθανθεί αναζωογονημένη και φρέσκια κάθε φορά που ντουζάρεται. Η μοναδική σύνθεσή του με το αναζωογονητικό άρωμα της Βαλί θα σας ταξιδέψει σε έναν εξωτικό κόσμο ευεξίας και χαλάρωσης. Απολαύστε την πολυτέλεια του FA SHOWER GEL και αφήστε το να αγκαλιάσει την επιδερμίδα σας, αφήνοντας πίσω του ένα αίσθημα δροσιάς και ευεξίας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 1,64 €