• Vir καθαριστικό γενικού καθαρισμού πασχαλιά 1lt
  • Vir καθαριστικό γενικού καθαρισμού πασχαλιά 1lt
  • Vir καθαριστικό γενικού καθαρισμού πασχαλιά 1lt
  • Vir καθαριστικό γενικού καθαρισμού πασχαλιά 1lt
  • Vir καθαριστικό γενικού καθαρισμού πασχαλιά 1lt
  • Vir καθαριστικό γενικού καθαρισμού πασχαλιά 1lt
  • Vir καθαριστικό γενικού καθαρισμού πασχαλιά 1lt
  • Vir καθαριστικό γενικού καθαρισμού πασχαλιά 1lt
  • Vir καθαριστικό γενικού καθαρισμού πασχαλιά 1lt
  • Vir καθαριστικό γενικού καθαρισμού πασχαλιά 1lt
  • Vir καθαριστικό γενικού καθαρισμού πασχαλιά 1lt
  • Vir καθαριστικό γενικού καθαρισμού πασχαλιά 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVir

Vir καθαριστικό γενικού καθαρισμού πασχαλιά 1lt

Το Vir καθαριστικό γενικού καθαρισμού πασχαλιά 1lt είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας ένα αναζωογονημένο άρωμα σε κάθε χώρο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα και ευχάριστα στο σπίτι σας.
16699
3800069403524
1,84 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh θαλασσινή φρεσκάδα 1lt

To καθαριστικό  πατώματος Dettol είναι αντιβακτηριδιακό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις σκληρές πλενόμενες επιφάνειες για ένα συνολικά καθαρό σπίτι. Το Αντιβακτηριδιακό Πολυκαθαριστικό Power & Fresh  είναι ένα ισχυρό καθαριστικό προϊόν με απίστευτη φρεσκάδα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκέτο σε δύσκολους λεκέδες ή να το διαλύσετε για μεγάλες επιφάνειες. Η επαναστατική του σύνθεση αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα λίπη και τη μουτζούρα, εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων, κάνοντας τον καθαρισμό του πατώματος της κουζίνας,της τουαλέτας κτλ ευκολότερη υπόθεση. Με υπέροχο άρωμα Φρεσκάδα Ωκεανού. 

Τιμή 3,08 €

Overlay express καθαριστικό πατώματος για ξύλινες επιφάνειες 1lt

Το καθαριστικό για ξύλινα πατώματα της εταιρείας Overlay, στεγνώνει γρήγορα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει το φυσικό χρώμα του δαπέδου χωρίς να αφήνει θαμπάδα συμβάλλοντας στο να μην χρειάζεται σύντομα νέο σφουγγάρισμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 2,60 €

Ajax 4 σε 1 καθαριστικό γενικής χρήσης ανταλλακτικό 500ml

Το Ajax 4 ΣΕ 1 Καθαριστικό Spray έχει 100% καθαριστική δύναμη για την αντιμετώπιση κάθε είδους βρωμιάς. Το spray καθαρισμού για όλες τις χρήσεις καθαρίζει άμεσα και σε βάθος, χαρίζοντας λάμψη στις επιφάνειες. Μπουκάλι από 100% ακυκλωμένο πλαστικό. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και αντλία.

Τιμή 3,50 €

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh λεμόνι 3x1lt

To καθαριστικό πατώματος Dettol είναι αντιβακτηριδιακό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις σκληρές πλενόμενες επιφάνειες για ένα συνολικά καθαρό σπίτι. Eίναι ένα ισχυρό καθαριστικό προϊόν με απίστευτη φρεσκάδα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκέτο σε δύσκολους λεκέδες ή να το διαλύσετε για μεγάλες επιφάνειες. Η επαναστατική του σύνθεση αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα λίπη και τη μουτζούρα, εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων, κάνοντας τον καθαρισμό του πατώματος της κουζίνας, της τουαλέτας ευκολότερη υπόθεση.

Τιμή 9,19 €
  • Πακέτο

Κορυφαία προϊόντα

Axion συμπυκνωμένο πολυκαθαριστικό για δύσκολους ρύπους 750ml

Καινοτόμο προϊόν. Χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση καθαρίζει ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες (μελάνια, λάδια, γράσα, αίμα, σκουριά, κρασί κλπ) ακόμα και από τις ευαίσθητες επιφάνειες (μάρμαρα, inox, ξύλα, βιομηχανικά δάπεδα κλπ).

Περιέχει ευχάριστο άρωμα και διαλύτες για να δρα γρήγορα.

Τιμή 2,50 €

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 400ml

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 1,71 €

Bic ξυραφάκια miss soleil colour collection 4τεμ

Τα Bic ξυραφάκια Miss Soleil Colour Collection 4τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να αναδείξετε το στυλ και την ομορφιά σας. Με μοναδικά χρώματα και εξαιρετική ποιότητα, αυτά τα ξυραφάκια θα σας χαρίσουν μια λεία και απαλή επιδερμίδα, ενώ θα σας κάνουν να νιώθετε πάντα φρέσκοι και εμφανίσιμοι. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε την αληθινή σας ομορφιά!
Τιμή 4,11 €

Red rose σφουγγαρίστρα οικονομική

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,15 €

Sterk smart κάδος αιωρούμενος πλαστικός 37x23x18cm 8lt

Ο αιωρούμενος πλαστικός κάδος της Sterk είναι ο τέλειος σύμμαχος για την τάξη και την οργάνωση στο σπίτι ή το γραφείο σας. Με τις διαστάσεις 37x23x18cm και χωρητικότητα 8lt, είναι ο ιδανικός χώρος για τα απορρίμματα σας. Η ποιότητα και η αντοχή του πλαστικού υλικού του το καθιστούν μια μακροχρόνια επένδυση. Αποκτήστε τον σήμερα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη!

*Το χρώμα του κάδου είναι τυχαίο.

Τιμή 3,34 €