• Lion κατσαριδοκτόνο για κατσαρίδες μυρμήγκια 300ml Lion - 1
  • Lion κατσαριδοκτόνο για κατσαρίδες μυρμήγκια 300ml Lion - 2
  • Lion κατσαριδοκτόνο για κατσαρίδες μυρμήγκια 300ml Lion - 3
  • Lion κατσαριδοκτόνο για κατσαρίδες μυρμήγκια 300ml Lion - 4
  • Lion κατσαριδοκτόνο για κατσαρίδες μυρμήγκια 300ml Lion - 5
  • Lion κατσαριδοκτόνο για κατσαρίδες μυρμήγκια 300ml Lion - 6
  • Lion κατσαριδοκτόνο για κατσαρίδες μυρμήγκια 300ml Lion - 1
  • Lion κατσαριδοκτόνο για κατσαρίδες μυρμήγκια 300ml Lion - 2
  • Lion κατσαριδοκτόνο για κατσαρίδες μυρμήγκια 300ml Lion - 3
  • Lion κατσαριδοκτόνο για κατσαρίδες μυρμήγκια 300ml Lion - 4
  • Lion κατσαριδοκτόνο για κατσαρίδες μυρμήγκια 300ml Lion - 5
  • Lion κατσαριδοκτόνο για κατσαρίδες μυρμήγκια 300ml Lion - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLion

Lion κατσαριδοκτόνο για κατσαρίδες μυρμήγκια 300ml

Το Lion κατσαριδοκτόνο εξοντώνει κατσαρίδες και αυγά, μυρμήγκια, αράχνες, σκνίπες, σφήκες. Είναι ένα προϊόν που αναπτύχθηκε ειδικά για έρποντα έντομα.

10536
5202075999776
1,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Προφύλαξης
Εύφλεκτα υγρά ή αέρια
Επικίνδυνο για το Περιβάλλον

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Raid κατσαριδοκτόνο spray 300ml

Το Raid Max 1® καταπολεμά τα βαδιστικά έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψαράκια κ.ά.) και αράχνες ψεκάζοντας τις επιφάνειες απ' όπου διέρχονται. Η αποτελεσματικότητά του διαρκεί από 1-6 μήνες, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας και το είδος του βαδιστικού εντόμου. Για άμεση δράση ψεκάστε απευθείας τα έντομα. Σκοτώνει ακόμη και τα αυγά των κατσαρίδων με απευθείας ψεκασμό σε αυτά ή στις κατσαρίδες που τα φέρουν.

Τρόπος εφαρμογής:

Το σκεύασμα είναι αερόλυμα και εφαρμόζεται με υπολειμματικό ψεκασμό των επιφανειών απ'όπου διέρχονται τα έντομα. Ανακινήστε πολύ καλά πριν από τη χρήση και κρατήστε το δοχείο σε όρθια θέση. Ψεκάστε από απόσταση 30εκ. από τις επιφάνειες, μέχρι να διαβραχούν καλά χωρίς να τρέχουν σταγόνες. Ψεκάστε μόνο σε επιφάνειες, ποτέ στον αέρα. Ψεκάστε κατά μήκος των σοβατεπιών, γύρω από πόρτες και παράθυρα, γύρω από κάδους απορριμμάτων, κάτω από ντουλάπια και σε άλλα σημεία όπου διέρχονται ή μπορεί να κρύβονται τα έντομα. Για άμεση δράση ψεκάστε απευθείας στα έντομα.

Τιμή 3,53 €
Teza extra εντομοκτόνο spray για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml Teza - 1 Teza extra εντομοκτόνο spray για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml Teza - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Teza extra εντομοκτόνο spray για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml

Το ΤΕΖΑ Extra Spray εξολοθρεύει άμεσα κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, τσιμπούρια, αράχνες, ψαράκια, ψύλλους και σκόρους.

Διαθέτει ειδική βαλβίδα που επιτρέπει να ψεκάζετε σε χαμηλά ή στενά και δύσκολα σημεία κρατώντας το δοχείο ανάποδα.

Κανονική τιμή 3,93 € Τιμή 3,74 €
  • -0,19 €
  • -0,19 €

Velto RTU εντομοκτόνο spray 400ml

Το Velto RTU εντομοκτόνο spray 400ml της εταιρίας Velto είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη ενοχλητικών εντόμων στον χώρο σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, αποτελεσματικά εξουδετερώνει τα ενοχλητικά έντομα και προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία. Αποκτήστε το Velto RTU τώρα και δώστε τέλος στον εφιάλτη των εντόμων στο σπίτι σας!
Τιμή 5,11 €

Teza εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 14τεμ

Το TEZA FIK MAT καταπολεμά κουνούπια, σκνίπες και το κουνούπι τίγρης. Τα εξατμιζόμενα δρώντα συστατικά που αναδύονται κατά τη διάρκεια της θέρμανσης των πλακιδίων, λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση της συσκευής στην πρίζα, καταπολεμούν τα ενοχλητικά έντομα που υπάρχουν στο χώρο. Με διακριτικό άρωμα σανδαλόξυλου και λευκών λουλουδιών. Ένα πλακίδιο ΤΕΖΑ ΜΑΤ είναι αρκετό για να προστατεύσει ένα δωμάτιο 40 κυβικών μέτρων. Η δράση του διαρκεί περίπου 8 ώρες (όλη την νύχτα).

Τιμή 1,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Trata τονοσαλάτα με φασόλια 2x160gr

Ένα έτοιμο, ολοκληρωμένο γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη, με μία από τις πιο αγαπημένες μεσογειακές γεύσεις, τα φασόλια, σε σαλάτα συντροφιά με την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ταυτότητα του βραβευμένου Τόνου Καπνιστού TRATA που απογειώνει τη γεύση! Οι τονοσαλάτες TRATA παράγονται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack και άριστα λαχανικά. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ο τόνος skipjack ανήκει στα ψάρια των οποίων η κατανάλωση συνιστάται από την Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης.

Τιμή 4,54 €

Jumbo crunchy chips με ρίγανη χωρίς γλουτένη 90gr

Οι Jumbo crunchy chips με ρίγανη χωρίς γλουτένη 90gr από την εταιρία Ohonos snacks είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ. Η πλούσια γεύση της ρίγανης συνδυάζεται με την τραγανή υφή των chips, κάνοντας κάθε δαγκωνιά μια απόλαυση. Απολαύστε τα χωρίς ενοχές, αφού δεν περιέχουν γλουτένη, ενώ η μικρή συσκευασία των 90gr τα καθιστά ιδανικά για να τα έχετε πάντα μαζί σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα γευστικό σνακ που δεν θα μπορέσετε να αντ
Τιμή 1,12 €

Hell ενεργειακό ποτό multi ace 250ml

Το Hell ενεργειακό ποτό multi ace 250ml της εταιρίας Hell είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια ενέργεια που θα τους δώσει τη δύναμη που χρειάζονται για όλη την ημέρα τους. Με μια μοναδική σύνθεση που συνδυάζει γεύση και απόδοση, το Hell ενεργειακό ποτό multi ace 250ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν την περιπέτεια και τη δράση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ενέργεια που χρειάζεστε!
Τιμή 0,63 €

Axion υγρό καθαριστικό για άλατα με λεμόνι 750ml

Το Axion υγρό καθαριστικό για άλατα με λεμόνι 750ml της εταιρίας Axion είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με τη φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού και την ισχυρή του σύνθεση, το Axion υγρό καθαριστικό θα αφήσει τις επιφάνειες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε έναν καθαρισμό που διαρκεί!

Τιμή 2,35 €