• BRAVO ΚΑΦΕΣ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ 157gr.  - 1
  • BRAVO ΚΑΦΕΣ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ 157gr.  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBravo

Bravo ελληνικός καφές 157gr

Απολαύστε τον πλούσιο και αρωματικό καφέ BRAVO ΚΑΦΕΣ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ 157gr. και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από ευχαρίστηση και ηδονή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε του γουλιά, γιατί εσείς αξίζετε μόνο τον καλύτερο καφέ.
39971
5201530014436
3,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Λουμίδης ελληνικός καφές σκούρος 96gr

Το χαρμάνι του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® Σκούρος είναι ίδιο με εκείνο του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® Παραδοσιακός, αλλά περισσότερο καβουρδισμένο.

Για την παραγωγή του χρησιμοποείται ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 2,48 €

Λουμίδης ελληνικός καφές 340gr

Ο ελληνικός καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® με το μοναδικό άρωμα και τη ξεχωριστή γεύση χρησιμοποιεί για την παραγωγή του, ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 6,87 €

Λουμίδης ελληνικός καφές σκούρος με ένταση 7 981gr

Το παραδοσιακό χαρμάνι του καφέ Λουμίδης Παπαγάλος με το μοναδικό άρωμα και την ξεχωριστή γεύση που τόσα χρόνια απολαμβάνετε!

Έκαστος στο είδος του και ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ στους καφέδες! Για τον καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ επιλέγουμε προσεκτικά εκλεκτούς κόκκους καφέ, τους καβουρδίζουμε και τους αλέθουμε με τέχνη μοναδική, για να σας προσφέρουμε ένα φλυτζάνι γεμάτο "Ελλάδα".

Ένα φλυτζάνι γεμάτο "φροντίδα". Ο καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ φροντίζει για το περιβάλλον χρησιμοποιώντας για την παραγωγή του ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη από 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 18,92 €

Λουμίδης ελληνικός καφές 194gr

Ο ελληνικός καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® με το μοναδικό άρωμα και τη ξεχωριστή γεύση χρησιμοποιεί για την παραγωγή του, ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 3,94 €

Κορυφαία προϊόντα

Orzene beer μάσκα μαλλιών μπύρας για φθαρμένα μαλλιά 350ml

Η μάσκα μαλλιών Orzene beer με μπύρα είναι η ιδανική λύση για τα φθαρμένα μαλλιά σας. Η μοναδική σύνθεσή της βοηθά στην αναζωογόνηση και ενυδάτωση των μαλλιών σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και υγιή εμφάνιση. Αποκτήστε την τώρα και απογειώστε την περιποίηση των μαλλιών σας!
Τιμή 4,98 €

Head & shoulders σαμπουάν θρεπτική φροντίδα 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Nourishing Care με λεβάντα καθαρίζει, ενώ ταυτόχρονα περιποιέιτε σε βάθος τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί.

Τιμή 3,53 €

Ποδονάρια μιας χρήσης 50τεμ

Τα Ποδονάρια μιας χρήσης 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να διατηρήσουν την υγιεινή τους και να αισθάνονται φρέσκοι κάθε μέρα. Με υψηλή ποιότητα και άνετη εφαρμογή, αυτά τα ποδονάρια θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα και ασφαλή όλη μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε και να ανανεώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα!
Τιμή 1,37 €

Tns γλαστράκι με πλαστικό λουλούδι με σχέδιο piano

Το Tns γλαστράκι με πλαστικό λουλούδι με σχέδιο piano της εταιρίας Tns είναι ένα μοναδικό και κομψό διακοσμητικό αντικείμενο που θα φωτίσει κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Με το μοντέρνο design του, θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας και κομψότητας στο χώρο σας. Αποτελεί το τέλειο δώρο για εσάς ή τους αγαπημένους σας, καθώς συνδυάζει την πρακτικότητα με το στυλ. Αποκτήστε το Tns γλαστράκι τώρα και δώστε μια νέα αίσθηση στον χώρο σας!
Τιμή 1,07 €

Haribo ζελεδάκια dinos 100gr

Τα ζελεδάκια Dinos της εταιρίας Haribo έχουν σχήμα δεινοσαύρων και λαστιχένια υφή. Κάθε χρώμα είναι μια διαφορετική γεύση όπως ροδάκινο, φραμπουάζ, καρπούζι, μήλο και λεμόνι.

Τιμή 0,85 €