• Sanitas γάντια γενικής χρήσης small Sanitas - 1
  • Sanitas γάντια γενικής χρήσης small Sanitas - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSanitas

Sanitas γάντια γενικής χρήσης small

Τα γάντια γενικής χρήσης SANITAS διαθέτουν το κατάλληλο πάχος και ειδική αντιολισθητική υφή ώστε να εφαρμόζουν τέλεια και να μη γλιστράνε, χαρίζοντάς σας έτσι άψογη αίσθηση αφής και απόλυτο έλεγχο των κινήσεών σας κατά τη χρήση.

15593
5201314064558
1,15 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Practic γάντια latex χωρίς πούδρα S/M/L 10τεμ

Τα Practic γάντια latex χωρίς πούδρα S/M/L 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία που αναζητά ποιότητα και ασφάλεια στον χώρο εργασίας του. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνετη εφαρμογή τους, τα Practic γάντια latex θα σας προσφέρουν προστασία και άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της εργασίας σας. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε επαγγελματισμό και φροντίδα προς τους πελάτες σας!
Τιμή 1,45 €

Vileda sensitive γάντια οικιακής χρήσης πλαστικά small

Τα Vileda sensitive γάντια οικιακής χρήσης πλαστικά small είναι ο απόλυτος σύμμαχος στον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την απαλή υφή τους, προσφέρουν εξαιρετική προστασία και άνεση κατά τη χρήση. Εξασφαλίζουν την τέλεια εφαρμογή στα χέρια σας, ενώ η μικρή τους μέγεθος τους τους κάνει ιδανικούς για κάθε χρήση στο σπίτι. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμοών με τα Vileda sensitive γάντια ?
Τιμή 1,54 €

Vileda extra sensation γάντια καθαριότητας πλαστικά large

Τα Vileda extra sensation γάντια καθαριότητας πλαστικά large της εταιρίας Vileda είναι ιδανικά για κάθε εργασία καθαριότητας στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή που προσφέρουν, θα αισθάνεστε ότι δεν φοράτε τίποτα ενώ κάνετε τη δουλειά σας. Τα γάντια Vileda extra sensation είναι ανθεκτικά και προσφέρουν άριστη προστασία από τη βρωμιά και τα χημικά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια άνετη και αποτελεσματική καθαριότητα στο σπίτι σας!
Τιμή 1,60 €

Asap γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα large 100τεμ

Τα γάντια Latex Large 100TEM είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία που αναζητά ποιότητα και αξιοπιστία. Με μεγάλη αντοχή και άνετη εφαρμογή, αυτά τα γάντια θα σας προστατεύουν σε κάθε εργασία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για να είστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση που έρχεται στον δρόμο σας.
Τιμή 7,57 €

Max γάντια εργατικά νιτριλίου XXL

Τα Max γάντια εργατικά νιτριλίου XXL της εταιρίας Max Gloves είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Με την ανθεκτική κατασκευή τους και την άριστη εφαρμογή στο χέρι, τα γάντια αυτά εξασφαλίζουν την απόλυτη προστασία και ελευθερία κινήσεων. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εργασία σας!
Τιμή 0,80 €

Κορυφαία προϊόντα

My popcorn ποπ κορν mexican 200gr

Το My PopCorn ποπ κορν mexican 200gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Απολαύστε την αυθεντική γεύση του μεξικάνικου ποπ κορν, φτιαγμένο με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά. Ένα μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας ταξιδέψει στα γευστικά μονοπάτια του Μεξικού. Απολαύστε το My PopCorn ποπ κορν mexican 200gr σε κάθε σας στιγμή και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 3,16 €

Omo σκόνη για πλύσιμο στο χέρι 425gr

Το ΟΜΟ είναι η ιδανική λύση για πλύσιμο στο χέρι. Χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του εξαφανίζει εύκολα και γρήγορα ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες. Χρησιμοποιείστε ΟΜΟ για το καθημερινό πλύσιμο στο χέρι και απολαύστε ρούχα αστραφτερά, λαμπερά και γεμάτα φρεσκάδα λεμονιού.

Τιμή 2,00 €

HF αρωματικό κερί πούδρας 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €

Gullon μπισκότα digestive 400gr

Τα Gullon μπισκότα digestive 400gr της εταιρίας Gullon είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, αυτά τα μπισκότα θα ικανοποιήσουν τις γευστικές ανάγκες σας ενώ παράλληλα παρέχουν ένα υγιεινό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με ένα φλιτζάνι καφέ για μια απολαυστική γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,66 €

Premium coffee χάρτινα ποτήρια double wall 8oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 236ml. Διαθέτει διπλή επένδυση χαρτιού, με αποτέλεσμα να κρατάει το ρόφημα ζεστό χωρίς να μεταφέρεται η υψηλή θερμοκρασία στα χέρια. Διατίθενται σε μαύρο χρώμα και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 236ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,58 €