• Actifresh & clean σκόνη πλυντηρίου ρούχων με άρωμα λουλουδιών 98μεζ 4,12kg
  • Actifresh & clean σκόνη πλυντηρίου ρούχων με άρωμα λουλουδιών 98μεζ 4,12kg
  • Actifresh & clean σκόνη πλυντηρίου ρούχων με άρωμα λουλουδιών 98μεζ 4,12kg
  • Actifresh & clean σκόνη πλυντηρίου ρούχων με άρωμα λουλουδιών 98μεζ 4,12kg

Actifresh & clean σκόνη πλυντηρίου ρούχων με άρωμα λουλουδιών 98μεζ 4,12kg

47977
5201321937241
10,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Felce azzurra υγρό πλυντηρίου ρούχων για έγχρωμα ρούχα 1,595lt

Το υγρό πλυντηρίου ρούχων Felce Azzurra Color έχει χωρητικότητα 1,6 λίτρα και είναι σχεδιασμένο ειδικά για τον καθαρισμό και τη διατήρηση των χρωμάτων των ρούχων σας. Η απαλή του φόρμουλα προστατεύει τα υφάσματα και διατηρεί τα χρώματα φρέσκα και λαμπερά. Επιπλέον, το άρωμά του αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα στα ρούχα σας. Αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας.

Τιμή 5,50 €

Dixan σκόνη πλυντηρίου ρούχων ωκεανός 44μεζ 2,2kg

Η Dixan σκόνη πλυντηρίου ρούχων ωκεανός 44μεζ 2,2kg είναι η ιδανική επιλογή για ένα άψογο αποτέλεσμα πλύσης. Η προηγμένη τεχνολογία της Dixan εξασφαλίζει βαθιά καθαριότητα και φρεσκάδα για τα ρούχα σας, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αφήστε τη Dixan να φροντίσει τα ρούχα σας και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 8,53 €

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων με λεβάντα 105μεζ 5,25kg

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη της Soft με άρωμα Λεβάντα, διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας χρησιμοποιώντας την μεζούρα, ώστε να διαλυθεί πιο γρήγορα. Διαρκεί για 100 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 μεζούρα για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 μεζούρα είναι αρκετή για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 9,98 €

Omo σκόνη πλυντηρίου ρούχων τροπικά λουλούδια 45μεζ 2,52kg

Το ΟΜΟ για το πλυντήριο με Τροπικά Λουλούδια χαρίζει ένα Άρωμα φρεσκοπλυμένου που διαρκεί και διαρκεί..! Κάθε δόση χαρίζει εξαιρετική καθαριότητα, ενώ τα εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια αρώματα που περιέχει έχουν επιλεχτεί ειδικά για να σας προσφέρουν φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα.

Τιμή 6,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Agrifreda μαρμελάδα φράουλα 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα φράουλα 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας φράουλας με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα φράουλας παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των φράουλων μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση και άρωμα του φρούτου.

Τιμή 1,40 €

Ινδία μείγμα για μπιφτέκια βάζο 40gr

Το μοναδικό μείγμα μπιφτέκια βάζο 40gr από την εταιρία Ινδία θα σας μαγέψει με την εκλεπτυσμένη γεύση του. Απολαύστε την πλούσια γεύση των μπιφτεκιών σας με αυτό το μοναδικό μείγμα μπαχαρικών που θα αναδείξει τη γεύση και το άρωμα του φαγητού σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές εμπειρίες σας!
Τιμή 1,34 €

Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής

Ο κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον εργονομικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη χυμολουσία από τα λεμόνια σας. Η διαφάνεια του σας επιτρέπει να δείτε τη διαδικασία στρώσεως του χυμού, προσθέτοντας μια διασκεδαστική νότα στην προετοιμασία των ποτών σας. Αποκτήστε τον κύκλωψ λεμονοστίφτη μεγάλο διαφανή και απολαύστε φρέσκο χυμό λεμονιού σε κάθε ποτήρι!
Τιμή 1,74 €

Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 10τεμ

Οι Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 10τεμ της εταιρίας Premium είναι η τέλεια επιλογή για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτουν ανθεκτικότητα και αξιοπιστία που θα σας διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Με τις Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης, η οργάνωση των εγγράφων σας γίνεται παιχνιδάκι, ενώ το στυλ και η κομψότητά τους θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε γραφείο. Αποκτήστε τ
Τιμή 0,48 €

Luna ετικέτες τιμών αυτοκόλλητες λευκές ρολό 10x500τεμ 656716

Οι Luna ετικέτες τιμών αυτοκόλλητες λευκές ρολό 10x500τεμ 656716 είναι το τέλειο προϊόν για κάθε κατάστημα. Με την υψηλή ποιότητα και την ευκολία στη χρήση τους, αυτές οι ετικέτες θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις Luna ετικέτες τιμών και να βελτιώσετε την παρουσίασή σας στο κατάστημα σας!
Τιμή 3,71 €