• Autan εντομοαπωθητικό family care spray 100ml
  • Autan εντομοαπωθητικό family care spray 100ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAutan

Autan εντομοαπωθητικό family care spray 100ml

Προστατεύστε την οικογένειά σας από τα ενοχλητικά έντομα με το Autan εντομοαπωθητικό family care spray 100ml. Με αποτελεσματική φόρμουλα που απωθεί τα έντομα, το Autan είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τον εξωτερικό χώρο χωρίς ενοχλήσεις. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το καλοκαίρι χωρίς φοβίες!
36002
5000204022360
4,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Autan family care active spray 100ml

Το Autan family care active spray 100ml είναι το ιδανικό προϊόν προστασίας ενάντια στα κουνούπια και τα έντομα. Με τη μοναδική του σύνθεση προσφέρει αποτελεσματική προστασία για ολόκληρη την οικογένεια. Ξεχάστε τα ενοχλητικά τσιμπήματα και απολαύστε τον χρόνο σας στη φύση χωρίς φόβο!
Τιμή 6,75 €

Vapona zero εντομοαπωθητική λοσιόν 100ml

Η Vapona zero εντομοαπωθητική λοσιόν 100ml είναι το ιδανικό προϊόν για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας από ενοχλητικά έντομα. Με την πρωτοποριακή του σύνθεση, η Vapona zero εντομοαπωθητική λοσιόν 100ml προσφέρει μακράς διάρκειας προστασία ενάντια σε κουνούπια, μύγες και άλλα ενοχλητικά έντομα. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε έναν ήρεμο και άνετο ύπνο χωρίς ενοχλητικά τσιμπήματα.
Τιμή 4,37 €

Autan junior care εντομοαπωθητικό spray 100ml

Προστατεύει από τα τσιμπήματα των κουνουπιών απωθώντας τα έως και 4 ώρες. Είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των δύο (2) ετών. Έτοιμο προς χρήση προϊόν. Εφαρμόστε το gel ομοιόμορφα στα ακάλυπτα μέρη του σώματος (περίπου 4 πατήματα της αντλίας (~1ml) ανά πήχη χεριού). Για εφαρμογή του προσώπου: ο ενήλικας θα πρέπει να αλείψει μικρή ποσότητα gel στο πρόσωπο του ενήλικα ή του παιδιού, αποφεύγοντας τα μάτια, τη μύτη ή το στόμα. Να προηγείται πλήρης καθαρισμός του δέρματος πριν να χρησιμοποιηθεί την επόμενη μέρα. Συσκευασία 100ml

Τιμή 7,08 €

Aroxol care & protect εντομοαπωθητική λοσιόν σώματος 100ml

Η Aroxol care & protect εντομοαπωθητική λοσιόν σώματος 100ml είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τα ενοχλητικά έντομα. Με μια μοναδική σύνθεση που απωθεί τα έντομα αποτελεσματικά, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε τώρα την Aroxol care & protect και απολαύστε το καλοκαίρι χωρίς ενοχλητικά τσιμπήματα.
Τιμή 7,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Ajax υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με νούφαρο & βανίλια 1lt

Ανανεώστε τον χώρο σας με το Ajax υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με νούφαρο & βανίλια 1lt. Η αρωματική αυτή σύνθεση θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ηρεμίας και φρεσκάδας, ενώ η ισχυρή του σύνθεση θα καθαρίσει αποτελεσματικά κάθε επιφάνεια. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσετε από τον καθημερινό φασαρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα το Ajax υγρό καθαριστικό και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο!
Τιμή 1,69 €

Velto θειικός σίδηρος κρυσταλλικός για υγιή φυτά 1kg

Αυτό το κρυσταλλικό θειικός σίδηρος της Velto είναι το ιδανικό προϊόν για υγιή φυτά σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του, τα φυτά σας θα ανθίσουν και θα είναι πιο υγιή από ποτέ. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στα φυτά σας τη φροντίδα που αξίζουν!
Τιμή 2,22 €

Evergreen ζάχαρη καρύδας βιολογικό 250gr

Η ζάχαρη καρύδας της εταιρείας Evergreen Organics σε κρυσταλλική μορφή, προέρχεται από τα άνθη του φοινικόδεντρου, έχει καφέ χρώμα που μοιάζει με την ακατέργαστη ζάχαρη, αλλά οι κόκκοι της είναι συνήθως μικρότεροι σε μέγεθος. Έχει απαλή καραμελωμένη γεύση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ίδια ποσότητα με τη ζάχαρη. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα, όπως κάλιο, χαλκό και ψευδάργυρο. Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.

Τιμή 2,67 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού