• Coca cola αναψυκτικό original 330ml
  • Coca cola αναψυκτικό original 330ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCoca Cola

Coca cola αναψυκτικό original 330ml

47746
5449000235145
0,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nektar αναψυκτικό πορτοκαλάδα 6x280ml

Το Nektar αναψυκτικό πορτοκαλάδα σε συσκευασία 6x280ml είναι μια δροσιστική και φρουτώδης επιλογή για όσους απολαμβάνουν τη γεύση του πορτοκαλιού. Η πορτοκαλάδα είναι γνωστή για την ευχάριστη γλυκύτητα και το αναζωογονητικό της αρωματικό προφίλ.

Τιμή 2,55 €

Κορυφαία προϊόντα

Cover φακός 2σε1

Φακός χειρός της Cover, κατάλληλος για χρήση σε δραστηριότητες όπως κατασκήνωση, πεζοπορία, ποδηλασία, κυνήγι, ψάρεμα ή κατά διάρκεια των εργασιών όπως επισκευή στο σπίτι.

Τιμή 2,13 €

Tide Lenor 2 σε 1 σκόνη πλυσίματος στο χέρι 450gr

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη της Tide με άρωμα Lenor Scent Touch, διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα, διότι η σκόνη δεν διαλύεται επαρκώς σε θερμοκρασίες κάτω των 30°C.

Βάρος: 0.45kg

Τιμή 1,56 €

Ποτηροπανα βαμβακερα 40x60cm

Αποκτήστε τώρα τα υπέροχα ποτηροπανα βαμβακερά 40x60cm από την εταιρία μας! Με υψηλή ποιότητα και απίστευτη απορροφητικότητα, αυτά τα ποτηροπανα θα κάνουν την κουζίνα σας να λάμψει. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το σπίτι σας!
Τιμή 2,04 €

Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ

Τα Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για ένα λείο και απαλό ξύρισμα. Με τρεις λεπίδες και ειδική επίστρωση για άνετο ξύρισμα, τα Gillette blue 3 smooth ξυραφάκια εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα και ευχάριστη εμπειρία ξυρίσματος. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απαλότητα και την φρεσκάδα που προσφέρουν.
Τιμή 3,93 €