• Coca cola αναψυκτικό light 330ml
  • Coca cola αναψυκτικό light 330ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCoca Cola

Coca cola αναψυκτικό light 330ml

47586
5449000214812
0,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fanta αναψυκτικό madness 500ml
Περιορισμένη προσφορά!

Fanta αναψυκτικό madness 500ml

Η FANTA 500ml - (MADNESS) είναι ένα από τα πιο αναζωογονητικά και απολαυστικά αναψυκτικά που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Με τη μοναδική της γεύση και το αναζωογονητικό της αφρώδες χαρακτήρα, η FANTA MADNESS θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Δοκιμάστε την τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη αναψυκτική εμπειρία!
Κανονική τιμή 0,89 € Τιμή 0,87 €
  • -0,02 €
  • -0,02 €

Φλώρινας λεμονάδα 330ml

Αναζωογονητική λεμονάδα 330ml από τη Φλώρινα, ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια δροσιστική γεύση κάθε στιγμή της ημέρας. Με φυσική γεύση λεμονιού και αναζωογονητικά συστατικά, αυτή η λεμονάδα θα σας κερδίσει με τη φρεσκάδα της και την απαλή γεύση της. Απολαύστε τη δροσιά και την ευεξία που σας προσφέρει η Φλώρινα λεμονάδα 330ml και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά.
Τιμή 0,44 €

Βίκος πορτοκαλάδα 6x330ml

H μοναδική Πορτοκαλάδα με Φυσικό Μεταλλικό Νερό κατευθείαν από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ χωρίς καμμία επεξεργασία αλλά και χυμούς από ελληνικά πορτοκάλια. Ένα ξεχωριστό αναψυκτικό που υπόσχεται πραγματική απόλαυση χάρη στη μοναδική του γεύση.

Τιμή 2,79 €

Okf ανθρακούχο ποτό με λεμόνι 350ml

Το Okf ανθρακούχο ποτό με λεμόνι 350ml είναι ένα αναζωογονητικό ποτό που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την αναζωογονητική γεύση του λεμονιού και το ανθρακούχο χαρακτήρα του, το Okf θα σας προσφέρει μια απίστευτη αίσθηση δροσιάς και ευεξίας. Απολαύστε το κρύο ή με πάγο και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Αποκτήστε το Okf ανθρακούχο ποτό με λεμόνι 350ml της εταιρίας Okf τώρα και ανανεώστε την εμπειρία σας στο ποτό!
Τιμή 0,92 €

Κορυφαία προϊόντα

AIM οδοντόβουρτσα antiplaque μέτρια 2τεμ

Η AIM οδοντόβουρτσα antiplaque μέτρια 2τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την στοματική υγιεινή σας. Με ειδικό σχεδιασμό για να αφαιρεί την πλάκα αποτελεσματικά και απαλά, αυτή η οδοντόβουρτσα θα σας προσφέρει μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε την πλάκα να καταστρέψει την υγεία των δοντιών σας. Επιλέξτε AIM οδοντόβουρτσα antiplaque και απολαύστε υγιή και λαμπερά δόντια κάθε μέρα.
Τιμή 1,16 €

Babycare μωρομάντηλα χαμομήλι 2x20τεμ

Τα μωρομάντηλα BabyCare Chamomile σχεδιάστηκαν για τον απαλό καθημερινό καθαρισμό του βρεφικού δέρματος. Mε οργανικό εκχύλισμα χαμομηλιού, καθαρίζουν και περιποιούνται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, ενώ βοηθούν στην προστασία του από ερεθισμούς και συγκάματα.

Τιμή 1,36 €
Dove αφρόλουτρο petal soft 720ml
Περιορισμένη προσφορά!

Dove αφρόλουτρο petal soft 720ml

Το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (PETAL SOFT) είναι η τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν μια απαλή και αρωματική εμπειρία κατά το μπάνιο τους. Η μοναδική σύνθεσή του με φυσικά συστατικά αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ το ευχάριστο άρωμά του θα σας απογειώσει. Αφεθείτε σε μια αίσθηση απόλυτης φρεσκάδας και καθαριότητας με το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (PETAL SOFT) και ανακαλύψτε την πλούσια αφήγηση που κρύβει κάθε σταγόνα του.
Κανονική τιμή 3,78 € Τιμή 3,29 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €

Καγιά τρούφα χρωματιστή 140gr

Πολύχρωμη διακοσμητική τρούφα, της εταιρίας Καγιά, για να τελειοποιήσετε κάθε ζαχαροπλαστική σας δημιουργία, προσθέτοντας ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αποτελεί την πιο κλασική επιλογή διακόσμησης για τις τούρτες, τα muffins, τα cupcakes σας ή άλλα γλυκά και επιδόρπια με εγγυημένα επιτυχή αποτελέσματα.

Συσκευασία 140γρ

Τιμή 1,60 €

Lemon life σάλτσα λεμονιού 4kg

Η Lemon life σάλτσα λεμονιού 4kg είναι μια πλούσια σάλτσα με έντονη γεύση λεμονιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά διαφορετικά πιάτα. Με τη φρεσκάδα και το άρωμά της, αναβαθμίζει το φαγητό σας και προσθέτει μια νότα δροσιάς και φινέτσας. Ιδανική για σαλάτες, σάλτσες, μαρινάδες και πολλά άλλα πιάτα. Η συσκευασία των 4kg είναι ιδανική για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια και καφετέριες.
Τιμή 2,23 €