• WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.4 2TAGES-VOLUME 200ML  - 1
  • WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.4 2TAGES-VOLUME 200ML  - 1

WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.4 2TAGES-VOLUME 200ML

Δώστε στα μαλλιά σας τον όγκο που πάντα ονειρευόσασταν με τον αφρό WELLAFLEX Νο4! Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος προσφέρει διπλό όγκο στα μαλλιά σας για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ξεχάστε τα λεπτά μαλλιά και δώστε τους την όγκωση που τους αξίζει με τον αφρό WELLAFLEX Νο4!
36601
4064666045054
3,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Got2b πάστα gentleman clay 100ml

Αναδεικνύει το στυλ και την αυτοπεποίθηση σας με το Got2b πηλό 100ml Gentleman Clay. Με την ιδανική υφή και τη δυνατή κράτηση, αυτός ο πηλός θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε τον τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό σας εαυτό!
Τιμή 3,92 €

WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.5 FULLE & STYLE 200ML

Ο αφρός WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.5 FULLE & STYLE 200ML θα σας χαρίσει το τέλειο χτένισμα που πάντα ονειρευόσασταν. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει μέγιστο κράτημα και όγκο, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του styling. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στιλ σας με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 3,37 €

Syoss mousse αφρός μαλλιών keratin 250ml

Προσφέρει άμεσο κράτημα που παραμένει εύκαμπτο & δεν κολλάει. Δυναμώνει και βελτιώνει κάθε τρίχα από τη ρίζα ως την άκρη και προσφέρει ορατά περισσότερη και αποτελέσματα που διαρκούν. 

Για μαλλιά σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο κάθε μέρα. Σύνθεση με Keratin – Primer 90% της τρίχας αποτελείται από κερατίνη.

Σύμπλεγμα-Κερατίνης-2, 2 από τους πιο αποτελεσματικούς τύπους κερατίνης για 100% δύναμη, απαλότητα και λάμψη.

Αναπληρώνει βαθιά όλα τα επίπεδα της τρίχας για βελτιωμένα μαλλιά όπως ακριβώς μετά το κομμωτήριο.

Επαγγελματική τελειότητα στα μαλλιά με extra δυνατό κράτημα, για 100% κράτημα, δύναμη, απαλότητα & λάμψη.

Τιμή 4,49 €

WELLAFLEX ΛΑΚ n.5 VOLUME & REPAIR 250ml

Η λάκ WELLAΦΕΞ Νο5 VOLUME & REPAIR 250ml προσφέρει απίστευτο όγκο και επισκευή για τα μαλλιά σας. Με την ειδική του φόρμουλα, το προϊόν αυτό θα σας χαρίσει την απόλυτη αίσθηση πλούσιων και υγιών μαλλιών, ενώ θα σας εντυπωσιάσει με την μακρά διάρκειά του. Αποκτήστε τώρα το WELLAΦΕΞ Νο5 VOLUME & REPAIR 250ml και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 3,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Bodycare πάνα βρακάκι ακράτειας large 10τεμ

Οι πάνες βρακάκι έχουν δημιουργηθεί για τα άτομα εκείνα που παρά την μέτρια ή βαριάς μορφής ακράτειας θέλουν να έχουν μια δραστήρια ζωή και χρειάζονται αξιόπιστη και άνετη προστασία.

Τιμή 4,08 €

Mamma greca αλάτι μεσολογγίου με λεμόνι & κουρκουμά βάζο με μύλο 200gr

Το Mamma Greca αλάτι μεσολογγίου με λεμόνι & κουρκουμά είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με φρέσκο λεμόνι και αρωματικό κουρκουμά, αυτό το αλάτι θα δώσει μια μοναδική γεύση σε κάθε πιάτο σας. Με τον ειδικό μύλο που περιλαμβάνεται, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως και να απολαύσετε τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Αγοράστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση της Ελλάδας στο πιάτο σας!
Τιμή 3,31 €

Dove κρεμοσάπουνο shea butter 250ml

Το Dove κρεμοσάπουνο με shea butter έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ενυδάτωση και περιποίηση στο δέρμα σας. Η σύνθεσή του περιέχει εκχύλισμα από shea butter, το οποίο είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες. Αφήνει το δέρμα σας απαλό και λείο, ενώ παράλληλα το προστατεύει από την ξηρότητα. Το απαλό άρωμά του θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.

Τιμή 1,59 €

7 Days mini τσουρεκάκι 75gr

Τσουρεκάκι με αφράτη ζύμη. Το σνακ που σας γεμίζει θετική ενέργεια, σας φτιάχνει τη διάθεση και σας κάνει να νοιώθετε καλά.

Τιμή 1,32 €