• Got2b gel μαλλιών glued 150ml Got2B - 1
  • Got2b gel μαλλιών glued 150ml Got2B - 2
  • Got2b gel μαλλιών glued 150ml Got2B - 3
  • Got2b gel μαλλιών glued 150ml Got2B - 4
  • Got2b gel μαλλιών glued 150ml Got2B - 5
  • Got2b gel μαλλιών glued 150ml Got2B - 1
  • Got2b gel μαλλιών glued 150ml Got2B - 2
  • Got2b gel μαλλιών glued 150ml Got2B - 3
  • Got2b gel μαλλιών glued 150ml Got2B - 4
  • Got2b gel μαλλιών glued 150ml Got2B - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGot2B

Got2b gel μαλλιών glued 150ml

Το Got2b gel μαλλιών glued 150ml της εταιρίας Got2B είναι η τέλεια λύση για να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει την παράσταση. Με μια εξαιρετικά δυνατή κράτηση που διαρκεί όλη μέρα, αυτό το gel θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε. Απλά εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε στεγνά μαλλιά και δημιουργήστε το στιλ που πάντα ονειρευόσασταν. Μην αφήσετε αυτό το απαραίτητο προϊόν να λείπει από τη συλλογή σας!
29549
5012583105084
3,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά

Aqua (Water, Eau), Sorbitol, Pvp, Vinyl Caprolactam/vp/dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Petrolatum, Vp/dmapa Acrylates Copolymer, Cetyl Alcohol, Steareth-21, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Corn Starch Modified, Parfum (Fragrance), Dicetyl Phosphate, Ceteth-10 Phosphate, Dmdm Hydantoin, Cera Alba (Beeswax, Cire D'abeille), Hydroxyethylcellulose, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Myristyl Alcohol, Arachidyl Alcohol, Benzalkonium Chloride, Polyaminopropyl Biguanide, Iodopropynyl Butylcarbamate.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WELLAFLEX ΛΑΚ n.3 SENSITIVE 250ml

Η λάκ Wellaflex n.3 Sensitive 250ml είναι η τέλεια επιλογή για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας ενυδατωμένα και λεία όλη μέρα. Η μοναδική φόρμουλα της προσφέρει δυνατό κράτημα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα του σίδερου και του πιστολιού. Αποκτήστε τη λάκ Wellaflex n.3 Sensitive 250ml τώρα και απολαύστε άψογο styling κάθε μέρα!
Τιμή 3,37 €
Syoss hair spray volume lift No4 400ml Syoss - 1 Syoss hair spray volume lift No4 400ml Syoss - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Syoss hair spray volume lift No4 400ml

H επαγγελματικής ποιότητας σειρά styling SYOSS με SALONCONTROL-SYSTEM που σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε απόεπαγγελματίες κομμωτές, προσφέρει την τέλεια ισορροπίαμεταξύ απαλότητας και κρατήματος μεγάλης διάρκειας. Για stylingστα μαλλιά κάθε μέρα, σαν να

Κανονική τιμή 4,53 € Τιμή 4,18 €
  • -0,35 €
  • -0,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Nivea after shave balsam fresh kick 100ml

To NIVEA MEN Fresh Kick After Shave Balm έχει ελαφριά σύνθεση hydro-gel με εκχυλίσματα Μέντας, Iso-Magnesium, Βιταμίνη Ε και Προβιταμίνη Β5 για να δροσίζει, να τονώνει και να αναζωογονεί στην στιγμή. Απολυμαίνει και προστατεύει την επιδερμίδα από φλεγμονές. Βοηθά την ανανέωση της επιδερμίδας Συμβατότητα με την επιδερμίδα δερματολογικά εγκεκριμένη. For skin that looks energized and feels invigorated: NIVEA MEN Fresh Kick After Shave Balm. - Υποστηρίζει το φυσικό σύστημα προστασίας της επιδερμίδας και βοηθά την ανανέωση της

  • Καταπραΰνει την επιδερμίδα.
  • Δροσερή, ελαφριά σύνθεση που απορροφάται γρήγορα με εκχυλίσματα Μέντας, Iso-Magnesium, Βιταμίνη Ε και Προβιταμίνη Β5.
  • Απολυμαίνει και προστατεύει την επιδερμίδα από ερεθισμούς και φλεγμονές.
  • Δερματολογικά ελεγμένο. Συμβατό με την επιδερμίδα.
Τιμή 5,79 €

Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας spray 475ml

• Ξεχάστε το ατελείωτο και κουραστικό τρίψιµο. Τα λίπη δεν αντιστέκονται στη δύναµη του Flos Xtra!

• Το Flos Xtra εξαφανίζει καµένα λάδια και λίπη από φούρνους, εστίες, ψησταριές, δίνοντας στις επιφάνειες µία λαµπερή όψη.

• Σύνθεση πανίσχυρη, ειδικά µελετηµένη για εξαιρετική απόδοση. Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και προστασία για να µη διαχέεται το προϊόν στο χώρο.

Τιμή 2,58 €

Rice up τσιπς ολικης 60gr, ketchup

Οι Rice up τσιπς ολικής 60gr με κέτσαπ γεύση είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα τσιπς. Απολαύστε την τραγανή υφή και την εκρηκτική γεύση τους και αφεθείτε στην απόλαυση χωρίς ενοχές. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία γεύσης των Rice up τσιπς!
Τιμή 0,88 €

Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml

Το Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία και τον καθαρισμό των χεριών σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, προσφέροντας σας μια αίσθηση φρεσκάδας και υγιεινότητας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε προτεραιότητα στην υγιεινή σας!
Τιμή 2,85 €

Κύπελο μνημόσυνου διάφανο τυπωμένο νο112 50τεμ

Το κύπελο μνημόσυνου διάφανο τυπωμένο νο112 50τεμ της εταιρίας είναι το τέλειο δώρο για να τιμήσετε τις αγαπημένες σας μνήμες. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, με κομψό και διακριτικό σχεδιασμό, αυτό το κύπελο θα φωτίσει κάθε τραπέζι και θα δώσει μια ξεχωριστή νότα σε κάθε εκδήλωση. Αποκτήστε το τώρα και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.
Τιμή 2,47 €