0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Ladas

Διαθεσιμότητα: 27 Σε απόθεμα

Ελληνικές ελιές καλαμών, χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε ροδέλες, ιδανικές για σαλάτα ή την παρασκευή φαγητών όπως η πίτσα. Είναι συσκευασμένες σε βάζο για ευκολότερη αποθήκευση και καλύτερη συντήρηση.

Συσκευασία του 1 κιλού.

Διαθεσιμότητα: 49 Σε απόθεμα

Οι ελιές "Ladas" καλαμών giant αναφέρονται σε μεγάλες ελιές που έχουν συλλεχθεί και επεξεργαστεί από την εταιρεία "Ladas". Ο όρος "giant" υποδηλώνει ότι αυτές οι ελιές είναι εξαιρετικά μεγάλες σε μέγεθος, πιθανώς με μεγαλύτερο σάρκωμα σε σχέση με άλλες ποικιλίες ελιών. Συνήθως, αυτού του είδους οι ελιές χρησιμοποιούνται στην παρασκευή ελαιολάδου, σε σαλάτες, ως συνοδευτικό στο ποτό, ή ως συστατικό σε διάφορα φαγητά και εδέσματα.

Διαθεσιμότητα: 9 Σε απόθεμα

Οι ελιές "Ladas" καλαμών extra large αναφέρονται σε μια ποικιλία ελιών που έχουν συλλεχθεί και επεξεργαστεί από την εταιρεία "Ladas". Το "extra large" υποδηλώνει ότι αυτές οι ελιές είναι μεγάλου μεγέθους, πιθανώς με μεγαλύτερο σάρκωμα σε σχέση με άλλες ποικιλίες ελιών. Συνήθως, αυτού του είδους οι ελιές χρησιμοποιούνται στην παρασκευή ελαιολάδου, σε σαλάτες, ως συνοδευτικό στο ποτό, ή ως συστατικό σε διάφορα φαγητά και εδέσματα.

Διαθεσιμότητα: 6 Σε απόθεμα

Πράσινες ελιές, χωρίς κουκούτσι, με γέμιση κόκκινης πιπεριάς. Είναι συσκευασμένες σε βάζο, για ευκολότερη αποθήκευση και καλύτερη συντήρηση.

Συσκευασία του 1 κιλού.

Διαθεσιμότητα: 96 Σε απόθεμα

Οι ελιές "Ladas" καλαμών ροδέλα αναφέρονται σε ελιές που έχουν συλλεχθεί και επεξεργαστεί από την εταιρεία "Ladas". Ο όρος "ροδέλα" μπορεί να αναφέρεται στο σχήμα των ελιών, υποδεικνύοντας ότι έχουν σχήμα παρόμοιο με τον τροχό (ρόδα) ή με τον δίσκο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας