• Marvel χαρτομάντηλα avengers 18τεμ  - 1
  • Marvel χαρτομάντηλα avengers 18τεμ  - 1

Marvel χαρτομάντηλα avengers 18τεμ

Τα Marvel χαρτομάντηλα Avengers 18τεμ είναι η τέλεια προσθήκη για κάθε θαυμαστή των Avengers! Με μοναδικό design που θα σας εντυπωσιάσει, αυτά τα χαρτομάντηλα θα σας συντροφεύσουν σε κάθε περισταση. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια ξεχωριστή νότα στον χώρο σας!
36660
5200132753149
2,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Zewa softis χαρτομάντηλα τσέπης 4φυλλο 15τεμ

Οι τέσσερις στρώσεις από εξαιρετικά απαλό χαρτί, κάνουν το Zewa Softis το ιδανικό χαρτομάντιλο τσέπης για καθημερινή χρήση. Απαραίτητος σύμμαχος στην περίοδο των κρυολογημάτων και στις ανοιξιάτικες αλλεργίες.

Αντέχει και την πλύση σε πλυντήριο. Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 3,21 €

Zewa softis χαρτομάντηλα τσέπης 8τεμ

Οι τέσσερις στρώσεις από εξαιρετικά απαλό χαρτί, κάνουν το Zewa Softis το ιδανικό χαρτομάντιλο τσέπης για καθημερινή χρήση. Απαραίτητος σύμμαχος στην περίοδο των κρυολογημάτων και στις ανοιξιάτικες αλλεργίες.

Αντέχει και την πλύση σε πλυντήριο. Δερματολογικά ελεγμένα.

Σε ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Τιμή 3,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless rich & soft χαρτί υγείας 4φυλλο 8x105gr

Το Endless rich & soft χαρτί υγείας 4φυλλο 8x105gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και τη μαλακή υφή του, θα σας προσφέρει τη μέγιστη αίσθηση άνεσης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Endless rich & soft χαρτί υγείας τώρα!
Τιμή 3,53 €

Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr

Το Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γλύκας και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Με τη μοναδική συνδυαστική γεύση της Kinder, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το υπέροχο σοκολατένιο αυγό και ανακαλύψτε τις εκπλήξεις που κρύβει μέσα του. Αγοράστε τώρα το Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 4,52 €

Flokos σκουμπρί φιλέτο με μουστάρδα 160gr

Tο σκουμπρί φιλέτο FLOKOS αλιεύεται στις ανοιχτές θάλασσες του Βόρειου Ατλαντικού και φέρνει στο τραπέζι σας την φρεσκάδα και την λαχταριστή γεύση ενός ιδιαίτερα θρεπτικού ψαριού. Τα φιλέτα σκουμπριού είναι εξαιρετικής ποιότητας που χαρακτηρίζονται από την ανοιχτόχρωμη, αφράτη και σφριγηλή σάρκα τους.

Τιμή 2,98 €

Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Τιμή 3,95 €