• Marvel χαρτομάντηλα avengers 18τεμ  - 1
  • Marvel χαρτομάντηλα avengers 18τεμ  - 1

Marvel χαρτομάντηλα avengers 18τεμ

Τα Marvel χαρτομάντηλα Avengers 18τεμ είναι η τέλεια προσθήκη για κάθε θαυμαστή των Avengers! Με μοναδικό design που θα σας εντυπωσιάσει, αυτά τα χαρτομάντηλα θα σας συντροφεύσουν σε κάθε περισταση. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια ξεχωριστή νότα στον χώρο σας!
36660
5200132753149
2,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gama χαρτομάντηλα τσέπης χαμομήλι-μέντα 3φυλλα 10τεμ Gama - 1 Gama χαρτομάντηλα τσέπης χαμομήλι-μέντα 3φυλλα 10τεμ Gama - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Gama χαρτομάντηλα τσέπης χαμομήλι-μέντα 3φυλλα 10τεμ

Τα χαρτομάντηλα τσέπης Gama 3-φυλλα 10 τεμαχίων είναι μια συσκευασία μικρών χαρτομάντηλων που συνήθως χρησιμοποιούνται για προσωπική υγιεινή και καθαριότητα. Τα 3-φυλλα χαρτομάντηλα σημαίνει ότι κάθε φύλλο είναι αποτελούμενο από τρία στρώματα χαρτιού, προσφέροντας αντοχή και απορροφητικότητα.

Κανονική τιμή 1,04 € Τιμή 0,89 €
  • -0,15 €
  • -0,15 €

Kleenex χαρτομάντηλα τσέπης every day 8τεμ

Τα Kleenex χαρτομάντηλα τσέπης της Everyday είναι ο απόλυτος σύντροφος σε κάθε σας διαδρομή. Με τη μαλακή τους υφή και την απορροφητικότητά τους, θα νιώσετε πάντα φρέσκοι και καθαροί. Κρατήστε ένα πακέτο στην τσέπη σας για να αντιμετωπίσετε άμεσα κάθε ανάγκη. Μην αφήσετε ποτέ τον εαυτό σας απροετοίμαστο για τις καθημερινές προκλήσεις. Αποκτήστε τα Kleenex χαρτομάντηλα τσέπης τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρουν.
Τιμή 1,76 €

Zewa softis χαρτομάντηλα τσέπης 8τεμ

Οι τέσσερις στρώσεις από εξαιρετικά απαλό χαρτί, κάνουν το Zewa Softis το ιδανικό χαρτομάντιλο τσέπης για καθημερινή χρήση. Απαραίτητος σύμμαχος στην περίοδο των κρυολογημάτων και στις ανοιξιάτικες αλλεργίες.

Αντέχει και την πλύση σε πλυντήριο. Δερματολογικά ελεγμένα.

Σε ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Τιμή 3,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless χαρτοπετσέτες premium μαύρες 33x33cm 50 φύλλα

Οι χαρτοπετσέτες Endless premium σε μαύρο χρώμα είναι ιδανικές για να προσθέσετε στυλ και κομψότητα στο τραπέζι σας. Με διαστάσεις 33x33 εκατοστά και 50 φύλλα σε κάθε πακέτο, αυτές οι χαρτοπετσέτες είναι κατάλληλες για διάφορες περιστάσεις όπως επίσημα γεύματα, εκδηλώσεις, πάρτι ή ακόμη και για καθημερινή χρήση. Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητά τους τις καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση. Απολαύστε την αγορά σας!
Τιμή 1,40 €

Questo spray αντιβακτηριδιακό 500ml

Υγρό απολυμαντικό και καθαριστικό για όλες τις επιφάνειες του σπιτιού και του χώρου εργασίας.

Χαρακτηριστικά:

  • Εξουδετερώνει βακτήρια και μύκητες
  • Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό
  • Δεν περιέχει χλώριο και άρωμα
Τιμή 2,44 €

Arion food ηλιέλαιο 5lt

Αυτό το προϊόν είναι ένα ηλιέλαιο υψηλής ποιότητας που παράγεται από την Arion Food. Έρχεται σε δοχείο 5 λίτρων και είναι ιδανικό για μαγείρεμα, ψήσιμο και τηγάνισμα. Απολαύστε την πλούσια γεύση και τα οφέλη για την υγεία αυτού του αγνού ηλιελαίου στα αγαπημένα σας πιάτα.

Τιμή 10,36 €

Ομοσπονδία ντολμαδάκια 280gr

Ντολμαδάκια της εταιρείας Ομοσπονδία από αμπελόφυλλα γεμισμένα με ρύζι. Χωρίς συντηρητικά.

Συστατικά: Ρύζι μαγειρεμένο 65%, αμπελόφυλλα 15%, νερό, ΣΟΓΙΕΛΑΙΟ 10%, κρεμμύδι, άνηθος, δυόσμος, αλάτι, μαύρο πιπέρι, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.

Τιμή 2,24 €

Μέγα κρεμοσάπουνο hygiene cotton με αντλία 300ml

Το Μέγα κρεμοσάπουνο hygiene cotton με αντλία 300ml είναι η ιδανική επιλογή για την προσωπική υγιεινή σας. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει βαμβάκι, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Η βελούδινη υφή του και ο ευχάριστος άρωμάτος του θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και καθαροί όλη μέρα. Αποκτήστε το Μέγα κρεμοσάπουνο σήμερα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαμβάνει την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας.
Τιμή 2,00 €