• VASELINE 20ML LIP THERAPY ALOE  - 1
  • VASELINE 20ML LIP THERAPY ALOE  - 1

VASELINE 20ML LIP THERAPY ALOE

Vaseline lip therapy aloe vera lips παρέχει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και βοηθάει στη θεραπεία για τα ξηρά χείλη.

36561
8714100597347
1,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Vaseline lip therapy aloe vera lips παρέχει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και βοηθάει στη θεραπεία για τα ξηρά χείλη.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί προσφέρει ικανοποιητική ενυδάτωση.

Οφέλη

  • Μη λιπαρή φόρμουλα απλώνεται ομοιόμορφα
  • Άοσμο
  • Δίνει στα χείλη μία φυσική αίσθηση και απαλό χρώμα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Liposan blister hydro care 4,8gr

Το Liposan Hydro Care Blister είναι μία πολύ ελαφριά, μη λιπαρή φόρμουλα που απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας στα χείλη ένα δροσιστικό, φυσικό, χωρίς χρώμα αποτέλεσμα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,08 €

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR NUDE

Η LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR NUDE είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα χείλη σας ενυδατωμένα και προστατευμένα όλη μέρα. Η απαλή απόχρωση nude θα σας χαρίσει ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα, ενώ η φόρμουλα που περιέχει περιποιητικά συστατικά θα φροντίσει για την υγεία των χειλιών σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε το LIPOSAN CARE COLOUR NUDE τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
Τιμή 3,37 €

Liposan blister κερασι 4,8gr

Η Liposan blister κερασί 4,8gr είναι το τέλειο προϊόν για εκείνους που αναζητούν την τελειότητα στην περιποίηση των χειλιών τους. Με μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει ενυδάτωση και προστασία, τα χείλη σας θα αισθάνονται απαλά και ενυδατωμένα όλη μέρα. Η κερασιά δίνει μια ελαφριά αίσθηση φρεσκάδας και γλυκιάς αρωματικής νότας που θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε το Liposan blister κερασί 4,8gr τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομ
Τιμή 2,37 €

LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE

Η LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην τσάντα της. Με την απαλή του υφή και το εκθαμβωτικό χρώμα του ροδάκινου, θα δώσει λάμψη και ενυδάτωση στα χείλη σας όλη μέρα. Αποκτήστε το LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 2,89 €

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK

Το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK είναι το τέλειο προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερά και ενυδατωμένα χείλη. Η μοναδική του φόρμουλα περιποίησης θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης που διαρκεί. Με το αισθησιακό ροζ χρώμα του, θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα νιώθετε πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Αγοράστε το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης των χειλιών σας.
Τιμή 3,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων original 400ml

Κάθε σταγόνα του Fairy χαρίζει καθαριστική δύναμη που διαρκεί στο πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του διαλύει τα λίπη στη στιγμή προσφέροντας εκθαμβωτική καθαριότητα. Τώρα και σε επετειακή συσκευασία 30 χρόνια Fairy!

Τιμή 2,08 €

Καγιά βανίλια 5τεμ

Βανίλια ζαχαροπλαστικής Καγιά 5 φιαλίδια σε φάκελο 1,5gr. Η βανίλια δίνει μία γλύκα στα γλυκά και χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική και όχι μόνο. Η βανίλια σε σκόνη κρατάει το άρωμά της καλύτερα σε σχέση με τη βανίλια σε υγρή μορφή.

Τιμή 0,31 €

Tesori αφρόλουτρο hammam 500ml

Αφρόλουτρο που μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα σε μία πολύτιμη εμπειρία ενώ με το δελεαστικό του άρωμα ταξιδεύει στην Ανατολή. Με έλαιο Argan ενυδατώνει και αφήνει το δέρμα απαλό και βελούδινο.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 3,78 €

Endless σακούλες απορριμμάτων αρωματικές, μεγάλες με χερούλια 58x72cm 20τεμ

Οι αρωματικές Endless σακούλες απορριμμάτων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Με μέγεθος 58x72cm και μεγάλη χωρητικότητα, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό. Με τα χερούλια τους, είναι εύκολο να μεταφέρετε τα απορρίμματα με άνεση. Αποκτήστε τώρα τις Endless αρωματικές σακούλες και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο!
Τιμή 1,97 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 7 ξανθό 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

Κανονική τιμή 2,96 € Τιμή 2,80 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €