0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Mellou υποβρύχιο βανίλιας 300gr

1,89 €
Διαθεσιμότητα: 172 Σε απόθεμα

Το Mellou υποβρύχιο βανίλιας 300γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν γλυκιάς λιχουδιάς από την εταιρεία Mellou, που περιλαμβάνει τη γεύση της βανίλιας, και μάλλον πρόκειται για ένα είδος γλυκού ή μπισκότου.

Mellou υποβρύχιο βανίλιας 600gr

2,88 €
Διαθεσιμότητα: 112 Σε απόθεμα

Το Mellou υποβρύχιο βανίλιας 600γρ φαίνεται να είναι μια μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος γλυκιάς λιχουδιάς από την εταιρεία Mellou, που περιλαμβάνει τη γεύση της βανίλιας, και πιθανότατα πρόκειται για μπισκότα ή λιχουδιές που προορίζονται για βύθιση σε ροφήματα.

Mellou υποβρύχιο μαστίχας 600gr

2,88 €
Διαθεσιμότητα: 80 Σε απόθεμα

Το Mellou υποβρύχιο μαστίχας 600γρ φαίνεται να είναι μια μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος γλυκιάς λιχουδιάς από την εταιρεία Mellou, που περιλαμβάνει την γεύση της μαστίχας, και πιθανότατα πρόκειται για μπισκότα ή λιχουδιές που προορίζονται για βύθιση σε ροφήματα.

Σαράντης υποβρύχιο με γεύση μαστίχα Χίου χωρίς...

3,17 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Το Σαράντης υποβρύχιο μαστίχα Χίου βανίλιας είναι ένα προϊόν που περιέχει μαστίχα από τη Χίο και γεύση βανίλιας. Έχει βάρος 500gr και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γλυκά, γλυκά και αλμυρά φαγητά. Η μαστίχα είναι γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες και τη μοναδική της γεύση.

Φίλτρα
Βάρος
-
Τιμή
-
Χαρακτηριστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας