0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Φίλτρα
Φίλτρα
Μάρκα
Βάρος
-
Τιμή
-

Σκεύος μικροκυμάτων ορθογώνιο μαύρο με καπάκι...

1,02 €
Διαθεσιμότητα: 172 Σε απόθεμα
Ανακαλύψτε το νέο σκεύος μικροκυμάτων ορθογώνιο μαύρο με καπάκι 500ml 3τεμ που σας εξασφαλίζει ευκολία και άνεση στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο design του και την πρακτική χωρητικότητά του, αυτό το σκεύος είναι ο ιδανικός σύντροφος για καθημερινή χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο οργανωμένη.

Prepac σκεύος μικροκυμάτων οβάλ μαύρο 750ml...

7,24 €
Διαθεσιμότητα: 454 Σε απόθεμα
Το Prepac σκεύος μικροκυμάτων οβάλ μαύρο 750ml 50τεμ mh-750 είναι ιδανικό για την αποθήκευση και τη μεταφορά των τροφίμων σας με ασφάλεια και άνεση. Η χωρητικότητα των 750ml είναι ιδανική για μεγάλες ποσότητες φαγητού, ενώ το μαύρο χρώμα προσδίδει μια διακριτική και κομψή εμφάνιση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πρακτικό και λειτουργικό σκεύος για την καθημερινή σας ζωή!

Σκεύος μικροκυμάτων ορθογώνιο μαύρο με καπάκι...

1,13 €
Διαθεσιμότητα: 432 Σε απόθεμα
Ένα σκεύος μικροκυμάτων ορθογώνιο μαύρο με καπάκι 750ml 3τεμ που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας. Ιδανικό για τον εύκολο και γρήγορο θερμένο των φαγητών σας, ενώ το μαύρο χρώμα του δίνει μια κομψή εμφάνιση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή της εταιρίας.

Prepac σκεύος μικροκυμάτων οβάλ μαύρο 600ml...

6,11 €
Διαθεσιμότητα: 372 Σε απόθεμα
Το Prepac σκεύος μικροκυμάτων οβάλ μαύρο 600ml 50τεμ mh-600 είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και θέρμανση των φαγητών σας. Με την χωρητικότητα των 600ml και το μοντέρνο μαύρο χρώμα του, αποτελεί ένα πρακτικό και στυλάτο αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Αποκτήστε τώρα το Prepac σκεύος μικροκυμάτων και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρει!

Prepac σκεύος μικροκυμάτων οβάλ μαύρο 900ml...

8,85 €
Διαθεσιμότητα: 367 Σε απόθεμα
Το Prepac σκεύος μικροκυμάτων οβάλ μαύρο 900ml 50τεμ mh-900 είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και θέρμανση των φαγητών σας. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Prepac, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα φαγητά σας θα παραμείνουν φρέσκα και νόστιμα. Αποκτήστε το Prepac σκεύος μικροκυμάτων σήμερα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!

Σκεύος μικροκυμάτων ορθογώνιο μαύρο με καπάκι...

8,80 €
Διαθεσιμότητα: 13 Σε απόθεμα
Αγοράστε το σκεύος μικροκυμάτων ορθογώνιο μαύρο με καπάκι 1100ml 25τεμ και εξασφαλίστε την άνεση και την πρακτικότητα που χρειάζεστε στην κουζίνα σας. Ιδανικό για την αποθήκευση και τη θέρμανση φαγητών, είναι ένα απαραίτητο εργαλείο που δεν πρέπει να λείπει από καμία νοικοκυριά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία που σας προσφέρει!

Σκεύος μικροκυμάτων ορθογώνιο μαύρο με καπάκι...

6,91 €
Διαθεσιμότητα: 3194 Σε απόθεμα
Αποκτήστε το δικό σας σκεύος μικροκυμάτων ορθογώνιο μαύρο με καπάκι 1000ml 50τεμ και εξασφαλίστε την ευκολία και την αποθήκευση των τροφίμων σας. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας, αυτό το προϊόν θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην κουζίνα. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία!

Σκεύος μικροκυμάτων ορθογώνιο μαύρο με καπάκι...

6,03 €
Διαθεσιμότητα: 475 Σε απόθεμα
Το σκεύος μικροκυμάτων ορθογώνιο μαύρο με καπάκι 500ml 50 τεμάχια είναι ο απαραίτητος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με τη μοναδική του σχεδίαση και την πρακτική χωρητικότητα, σας επιτρέπει να ζεστάνετε, να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε τα φαγητά σας με άνεση και ασφάλεια. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία στην κουζίνα!

Σκεύος μικροκυμάτων ορθογώνιο μαύρο με καπάκι...

6,76 €
Διαθεσιμότητα: 174 Σε απόθεμα
Το ορθογώνιο σκεύος μικροκυμάτων με καπάκι 750ml σε μαύρο χρώμα είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Με την χωρητικότητά του, μπορείτε να θερμάνετε, να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε τα φαγητά σας με άνεση και ασφάλεια. Η ποιότητα και η αντοχή του σας εξασφαλίζουν πως θα το χρησιμοποιείτε για πολλά χρόνια. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 50 τεμαχίων και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας!
Φίλτρα
Μάρκα
Βάρος
-
Τιμή
-

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας