• PANTENE  SHAMPOO 300ml VITA GLOW VOLUME  - 1
  • PANTENE  SHAMPOO 300ml VITA GLOW VOLUME  - 1

PANTENE SHAMPOO 300ml VITA GLOW VOLUME

Το PANTENE SHAMPOO 300ml VITA GLOW VOLUME είναι η ιδανική επιλογή για να αναδείξετε τη λάμψη και τον όγκο των μαλλιών σας. Η εξαιρετική φόρμουλα του συνδυάζει πολύτιμα συστατικά που θρέφουν και ενισχύουν την τρίχα, προσφέροντας απαλότητα και λάμψη χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Αποκτήστε ακαταμάχητα μαλλιά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση.
36380
8001841212234
2,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Elvive σαμπουάν λάδι εντατικής θρέψης jojoba 400ml

To σαμπουάν εντατικής θρέψης, με σύνθεση ενισχυμένη με πολύτιμο έλαιο jojoba, πλούσιο σε λιπαρά οξέα που: αναζωογονεί τα μαλλιά με αξεπέραστη απαλότητα & λάμψη, γίνεται ένα με τα μαλλιά για να δημιουργήσει τέλεια πειθαρχία & αγκαλιάζει τα μαλλιά με ένα ακαταμάχητο άρωμα jojoba.

Τιμή 3,97 €

HEAD&SHOULDERS SHAMPOO 200ML CLASSIC

Το HEAD&SHOULDERS SHAMPOO 200ML CLASSIC είναι το ιδανικό σαμπουάν για λάμψη και υγιή μαλλιά. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί τα υπολείμματα και την πιτυρίδα, ενώ παράλληλα θρέφει την τρίχα για απαλότητα και λάμψη. Αφήνει τα μαλλιά σας ανανεωμένα και ενυδατωμένα, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και αυτοπεποιθητοι όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση υγιών μαλλιών κάθε μέρα!
Τιμή 2,40 €

Timotei σαμπουάν με χαμομήλι 400ml

Το Timotei σαμπουάν με χαμομήλι 400ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα με χαμομήλι θα χαρίσει αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης στα μαλλιά σας, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε το Timotei σαμπουάν σήμερα και απολαύστε τα πιο απαλά και λαμπερά μαλλιά που είχατε ποτέ!
Τιμή 2,98 €

Head & shoulders σαμπουάν men κατά της τριχόπτωσης 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Head & Shoulders Men Ultra Total Care για άνδρες περιέχει ενισχυτικά υψηλής απόδοσης που ικανοποιούν τις ανάγκες των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής των εξαιρετικά απαιτητικών ανδρών.

Τιμή 3,64 €

Wash & Go σαμπουάν skin protecting με θαλάσσια ορυκτά 250ml

Το Wash & Go σαμπουάν skin protecting με θαλάσσια ορυκτά 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε το δέρμα σας και να αποκτήσετε λαμπερά μαλλιά. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει θαλάσσια ορυκτά, αυτό το σαμπουάν θα σας χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις καθημερινές βλάβες. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
Τιμή 1,92 €

Κορυφαία προϊόντα

NIVEA ROLL ON 50ml MEN DEEP 48h

Το NIVEA ROLL ON 50ml MEN DEEP 48h είναι η ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο άνδρα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Με την αντοχή των 48 ωρών, θα σας προσφέρει την αίσθηση δροσιάς και προστασίας που χρειάζεστε κάθε μέρα. Αφήστε το NIVEA ROLL ON να σας συνοδεύσει σε κάθε σας βήμα και απολαύστε την αίσθηση εμπιστοσύνης και φρεσκάδας που προσφέρει.
Τιμή 2,56 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία dolce latte 1lt

To Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Dolce Latte σε συσκευασία των 1 λίτρου προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία περιποίησης. Η ειδική αντλία καθιστά τη χρήση εξαιρετικά βολική, ενώ η φόρμουλά του είναι σχεδιασμένη για αποτελεσματικό καθαρισμό και ενυδάτωση του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Tns βάση σταθεροποιητής πλυντηρίου

Ο Tns βάση σταθεροποιητής πλυντηρίου της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κάνει την εμπειρία πλυντηρίου σας ακόμα πιο εύκολη και αποτελεσματική. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην άψογη λειτουργία του πλυντηρίου σας - επενδύστε στον Tns βάση σταθεροποιητή πλυντηρίου σήμερα και απολαύστε τα άριστα αποτελέσματα κάθε φορά
Τιμή 2,32 €