• Drop μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ  - 1
  • Drop μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ  - 1

Drop μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ

Αποκτήστε τα καλύτερα μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ από την εταιρία Drop! Με μοναδική απορροφητικότητα και ευχάριστο άρωμα λεβάντας, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία για εσάς και το μωρό σας. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και τη φρεσκάδα που προσφέρουν!
36618
8697434121542
1,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 120τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία του μωρού σας. Με ειδικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει απαλότητα και απορροφητικότητα, τα Renkli μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 1,12 €

Peppa pig μωρομάντηλα με χαμομήλι 3x75τεμ

Τα Peppa pig μωρομάντηλα με χαμομήλι 3x75τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με τον απαλό χαμομήλι, προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Απορροφητικά και απαλά, είναι ο συνοδός που χρειάζεστε σε κάθε μωρομάντηλο. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 2,89 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium baby 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium baby 120τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ειδικό καπάκι για εύκολη χρήση, αυτά τα μωρομάντηλα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το μωρό σας καθαρό και φρέσκο κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρουν στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 0,96 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 100τεμ θα σας προσφέρουν την απαλότητα και τη φρεσκάδα που χρειάζεται ο μικρός σας. Με ειδικό καπάκι αλόης, προσφέρουν ενυδάτωση και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 0,96 €

Renkli μωρομάντηλα παιδικό 72τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα παιδικά 72τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μωρό. Με μια μοναδική σύνθεση που προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας, τα μωρομάντηλα Renkli είναι η καλύτερη επιλογή για την καθημερινή φροντίδα του μωρού σας. Με 72 τεμάχια, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την έλλειψη μωρομαντηλα. Αποκτήστε τα Renkli μωρομάντηλα σήμερα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Sidirela πετσέτα κουζίνας 100% βαμβάκι 30x50cm

Η Sidirela πετσέτα κουζίνας είναι κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι και διαστάσεων 30x50cm. Είναι ιδανική για την απορρόφηση υγρασίας και την στεγνωτική χρήση στην κουζίνα. Η υψηλή ποιότητα υλικών και η ανθεκτική κατασκευή της την καθιστούν ιδανική για καθημερινή χρήση.

Τιμή 0,69 €

Ανθέμια μέλι 900gr

Το "Ανθέμια μέλι 900γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μελιού με συνολικό βάρος 900 γραμμάρια. Το μέλι Ανθέμια πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής.

Τιμή 3,96 €

Babycare μωρομάντηλα χαμομήλι 2x20τεμ

Τα μωρομάντηλα BabyCare Chamomile σχεδιάστηκαν για τον απαλό καθημερινό καθαρισμό του βρεφικού δέρματος. Mε οργανικό εκχύλισμα χαμομηλιού, καθαρίζουν και περιποιούνται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, ενώ βοηθούν στην προστασία του από ερεθισμούς και συγκάματα.

Τιμή 1,36 €

Βίκος σόδα 6x330ml

Μετά από έρευνες δύο ετών, έχοντας διασφαλίσει τη δυνατότητα παραγωγής, και διαθέτοντας τα απαραίτητα επενδυτικά κεφάλαια, η ΒΙΚΟΣ αποφάσισε την είσοδό της στα αναψυκτικά, παρουσιάζοντας τη μοναδική σειρά της κατηγορίας με φυσικό μεταλλικό νερό.

Τιμή 1,69 €