• Drop μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 100τεμ  - 1
  • Drop μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 100τεμ  - 1

Drop μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 100τεμ

Αποκτήστε τα Drop μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 100τεμ και απολαύστε την απαλή αίσθηση στο δέρμα σας. Με ειδικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει εύκολη χρήση και αποτελεσματικό καθαρισμό, αυτά τα μωρομάντηλα είναι ιδανικά για κάθε μικρό αγγελούδι. Αποκτήστε τα τώρα και αφήστε το μωρό σας να απολαμβάνει τη φρεσκάδα και την προστασία που του προσφέρουν τα Drop μωρομάντηλα με καπάκι αλόη.
36616
8697434121566
1,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Drop μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 100τεμ

Προσφέρουμε τα πιο απαλά και απορροφητικά μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 100τεμ για το μωράκι σας. Με ειδική φόρμουλα που περιέχει χαμομήλι, τα μωρομάντηλα μας προσφέρουν απαλότητα και φρεσκάδα που διαρκεί. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 1,01 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 120τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία του μωρού σας. Με ειδικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει απαλότητα και απορροφητικότητα, τα Renkli μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 1,12 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι γκρέιπφρουτ και λεμόνι 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι γκρέιπφρουτ και λεμόνι 100 τεμάχια είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με φρέσκο άρωμα γκρέιπφρουτ και λεμονιού, αφήνουν το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Απορροφούν γρήγορα και προσφέρουν προστασία κατά της ερεθισμού. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας την ποιότητα που του αξίζει.
Τιμή 0,96 €

Pampers μωρομάντηλα sensitive 4x52τεμ

Το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας αξίζει την αξιόπιστη προστασία της Pampers. Είναι κλινικά ελεγμένο ότι τα μωρομάντηλα Pampers Sensitive καθαρίζουν πιο απαλά από ό,τι το βαμβάκι και το νερό, ενώ η μοναδική σύνθεση εξισορρόπησης pH των Pampers βοηθά στην πρόληψη των ερεθισμών του δέρματος, διατηρώντας το φυσικό του pH. Επίσης τα Μωρομάντηλα Pampers Sensitive δεν περιέχουν ούτε άρωμα ούτε οινόπνευμα, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος του μωρού σας. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για χρήση από την πρώτη κιόλας μέρα.

Τιμή 4,11 €

Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ

Τα Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ είναι το τέλειο προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλότητα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κρατήσουν το μωρό σας καθαρό και φρέσκο κάθε φορά. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη φροντίδα με τα Babycare μωρομάντηλα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την ευχαρίστηση της φροντίδας του μωρού σας!
Τιμή 2,33 €

Κορυφαία προϊόντα

PRINGLES 200gr BARBEQUE

Η PRINGLES 200gr BARBEQUE είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια νόστιμη, τραγανή λιχουδιά. Με τη μοναδική γεύση της μπάρμπεκιου, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα σνακ και θα σας δώσει μια γεύση που θα θέλετε να ξαναζήσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τις PRINGLES BARBEQUE και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 2,13 €

Lays chips pizza hut 120gr

Η Lay's chips Pizza Hut 120gr συνδυάζει την αγαπημένη γεύση της πίτσας με την τραγανή υφή των chips Lay's. Ένα απολαυστικό σνακ που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την μοναδική γεύση της Pizza Hut σε κάθε δαγκωνιά, και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο σνακ και να ικανοποιήσετε την απαιτητική σας ουρά γεύσης.

Τιμή 1,98 €

Βεργίνα μπύρα 6x330ml

Η μπίρα Βεργίνα ανήκει στην κατηγορία Premium Lager. Αποτελεί προϊόν κλασσικής ζυμώσης και χαρακτηρίζεται από τη φρέσκια, πλούσια γεύση της. Η αρμονική συνύπαρξη βύνης και λυκίσκου χαρακτηρίζει το άρωμά της.

Τιμή 4,92 €

Συμεωνίδης κάσιους αλμυρά 180gr

Κάσιους της εταιρείας Συμεωνίδης, τα οποία ανήκουν στους πιο γευστικούς αλλά και ωφέλιμους ξηρούς καρπούς, καθώς περιέχουν πληθώρα θρεπτικών στοιχείων που συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού. Θεωρούνται φυσικά αντικαταθλιπτικά και είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά. Περιέχουν φυτικές ίνες, που βοηθούν στην καλή λειτουργία του εντέρου, προκαλούν υψηλότερο αίσθημα κορεσμού και συμβάλλουν στη βελτίωση του λιπιδαιμικού προφίλ. Επιπλέον, διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ιδιαίτερα θειαμίνη και βιταμίνη Β6, οι οποίες συμμετέχουν σε πλήθος μεταβολικών διεργασιών, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του οργανισμού, καθώς και βιταμίνη Ε με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Μια μικρή χούφτα κάσιους είναι αρκετή για να προσλάβετε σημαντική ποσότητα απαραίτητων μετάλλων και ιχνοστοιχείων, όπως φώσφορο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, σίδηρο και ψευδάργυρο, ενώ τα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχουν προστατεύουν τον οργανισμό από τις αρνητικές επιπτώσεις του οξειδωτικού στρες. Τέλος, αν και είναι ιδιαίτερα πλούσια σε λιπαρά, το 66% αυτών είναι μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, τα λεγόμενα καλά λιπαρά, τα οποία είναι ωφέλιμα για την καρδιά, καθώς συμβάλλουν στη μείωση των τριγλυκεριδίων.

Τιμή 3,21 €