• Drop μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 100τεμ
  • Drop μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 100τεμ

Drop μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 100τεμ

Αποκτήστε τα Drop μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 100τεμ και απολαύστε την απαλή αίσθηση στο δέρμα σας. Με ειδικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει εύκολη χρήση και αποτελεσματικό καθαρισμό, αυτά τα μωρομάντηλα είναι ιδανικά για κάθε μικρό αγγελούδι. Αποκτήστε τα τώρα και αφήστε το μωρό σας να απολαμβάνει τη φρεσκάδα και την προστασία που του προσφέρουν τα Drop μωρομάντηλα με καπάκι αλόη.
36616
8697434121566
1,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Peppa pig μωρομάντηλα με χαμομήλι 3x75τεμ

Τα Peppa pig μωρομάντηλα με χαμομήλι 3x75τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με τον απαλό χαμομήλι, προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Απορροφητικά και απαλά, είναι ο συνοδός που χρειάζεστε σε κάθε μωρομάντηλο. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 2,89 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλότητα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Η απαλή μυρωδιά της λεβάντας θα χαλαρώσει το μωρό σας και θα του προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν που θα κάνει τη φροντίδα του μωρού σας εύκ
Τιμή 0,96 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 100τεμ θα σας προσφέρουν την απαλότητα και τη φρεσκάδα που χρειάζεται ο μικρός σας. Με ειδικό καπάκι αλόης, προσφέρουν ενυδάτωση και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 0,96 €

Drop μωρομάντηλα με καπάκι grapefruit & lime 100τεμ

Αναζητάτε το τέλειο μωρομάντηλο που θα φρεσκάρει το μωρό σας με το απαλό άρωμα του grapefruit & lime; Τότε τα Drop μωρομάντηλα με καπάκι είναι η ιδανική επιλογή για εσάς! Με 100 τεμάχια από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη και εύκολη διαδικασία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τα τώρα!
Τιμή 1,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Pellito κάσιους ψημένα αλατισμένα 120gr

Κάσιους ψημένα της εταιρείας Pellito, τα οποία ανήκουν στους πιο γευστικούς αλλά και ωφέλιμους ξηρούς καρπούς, καθώς περιέχουν πληθώρα θρεπτικών στοιχείων που συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού. Θεωρούνται φυσικά αντικαταθλιπτικά και είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά.

Τιμή 3,03 €

7 Days bake rolls με αλάτι 80gr

Τα 7DAYS Bake Rolls παρασκευάζονται από ψωμί, κομμένο σε λεπτές φέτες και διπλοφουρνισμένο για έξτρα τραγανότητα. Εμπλουτίζονται με υπέροχες γεύσεις και καρυκεύματα ποιότητας που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοναδικών αρωμάτων για καθημερινή απόλαυση σε διαφορετικές περιστάσεις.

Τιμή 0,68 €

Novel clarity κρεμοσάπουνο με αντλία θαλασσινή αύρα 500ml

Το Clarity υγρό καθαρισμού χεριών προσφέρει καθαρισμό των χεριών σας και ευχάριστο, πλούσιο άρωμα. Ο συνδυασμός πλούσιου αφρού, και ενυδατικών συστατικών αποτελεί το Clever ιδανική λύση για τον καταναλωτή και επαγγελματία. Διατίθεται σε 3 χρώματα: Guava sensations,Sea Breeze, Acai Berry & Ρόδι.

Τιμή 1,50 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου κλασική 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,18 €