• ROSHEN ROMASHKA ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ 2kg.
  • ROSHEN ROMASHKA ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ 2kg.

ROSHEN ROMASHKA ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ 2kg.

50127
4823077636738
16,23 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Zero καραμελες 32gr,x12τεμ λεμονι

Οι Zero καραμέλες με γεύση λεμόνι είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα φρέσκο και γλυκό γεύση. Με την πλούσια γεύση του λεμονιού και την απαλή υφή των καραμελών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τις Zero καραμέλες με λεμόνι και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 11,44 €

TNS ΠΑΝΤΟΦΛA ΓΥΝΑΙΚΕΙA ΚΛΕΙΣΤΗ - (KDN24)

Η TNS παντόφλα γυναικεία κλειστή (KDN24) είναι η ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που αναζητούν άνεση και στυλ στο σπίτι τους. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, αυτή η παντόφλα θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και στυλάτα σε κάθε σας βήμα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμφάνιση στο σπίτι!
Τιμή 2,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ανθέων 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €

Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr

Η Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμο και υγιεινό ψήσιμο. Με την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα της Γιώτης φαρίνας, θα δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά αρτοσκευάσματα που θα ενθουσιάσουν την οικογένειά σας. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία σήμερα και απολαύστε τη μοναδική γεύση και ποιότητα της Γιώτης φαρίνας!
Τιμή 2,04 €

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά banana split 230gr

Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς.

Τιμή 1,09 €

Μπαρμπα Γιάννης αγγουράκια του αγρού 670gr

Τουρσί της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,54 €