• ΠΑΝΑ ΒΡΑΚΑΚΙ 10ΤΕΜ. MEDIUM
  • ΠΑΝΑ ΒΡΑΚΑΚΙ 10ΤΕΜ. MEDIUM

ΠΑΝΑ ΒΡΑΚΑΚΙ 10ΤΕΜ. MEDIUM

48247
3800500309040
4,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καπακι pet για μπωλ σαλατας διαφανες 50τεμ prepac dl-190

Ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το καπάκι pet για μπωλ σαλάτας διαφανές 50 τεμάχια prepac dl-190! Ιδανικό για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα των σαλατών σας και να δώσετε μια μοντέρνα νότα στο τραπέζι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την κομψότητα και την πρακτικότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 7,22 €

VAPONA ΕΝΤΟΜOΠΩΘΗΤΙΚΟ ΥΓΡΟ REFILL (2x18ml) - (1+1 ΔΩΡΟ)

Το VAPONA ΕΝΤΟΜOΠΩΘΗΤΙΚΟ ΥΓΡΟ REFILL είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε το σπίτι σας από ενοχλητικά έντομα. Με τη δύναμη της φόρμουλας του VAPONA, τα έντομα δεν έχουν καμία ελπίδα επιβίωσης. Αποχαιρετήστε τα ενοχλητικά κουνούπια, μύγες και άλλα ενοχλητικά έντομα με το VAPONA ΕΝΤΟΜOΠΩΘΗΤΙΚΟ ΥΓΡΟ REFILL. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα ήσυχο και άνετο περιβάλλον στο σπίτι σας.
Τιμή 3,56 €

Miglior σκυλοτροφη κονσερβα 405gr κοτοπουλο & γαλοπουλα

Η Miglior σκυλοτροφή κονσέρβα 405gr με κοτόπουλο και γαλοπούλα της εταιρίας Morando Miglior είναι η ιδανική επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο κοτόπουλο και γαλοπούλα, προσφέρει υψηλής ποιότητας διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και θρεπτικά συστατικά. Η απόλαυση και η υγεία συναντιονται σε κάθε μπολ της Miglior!
Τιμή 0,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Elite crackers μεσογειακά με σπανάκι και άνηθο 105gr

Οι Elite crackers μεσογειακά με σπανάκι και άνηθο 105gr της εταιρίας Elite είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κερδίσει αμέσως. Με την πλούσια γεύση του σπανακιού και του άνηθου, αυτά τα crackers θα σας ταξιδέψουν στη μαγεία της Μεσογείου με κάθε δάκτυλο. Απολαύστε τα ως σνακ μόνα τους ή συνοδεύστε τα με dip για μια ακόμη πιο εκλεπτυσμένη γευστική εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν και να απολαύσετε
Τιμή 1,92 €

Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα ούζου 21cl 12τεμ 91402

Τα γυάλινα ποτήρια ούζου Uniglass classico σετ 12 τεμαχίων, με χωρητικότητα 21cl, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του ούζου. Κομψός σχεδιασμός, ανθεκτικό υλικό και άψογη ποιότητα κατασκευής, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης του αγαπημένου σας ποτού. Αναδείξτε την σερβιριστική σας κουλτούρα και εντυπωσιάστε τους φίλους σας σε κάθε εκδήλωση. Αποκτήστε τα τώρα και απογειώστε την συλλογή σας με την απόκτηση αυτών των υπέροχων ποτη
Τιμή 8,75 €

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 2,18 €

Κύκλωψ βούρτσα σκληρή Νο7

Η σκληρή βούρτσα Κύκλωψ Νο7 είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική καθαριότητα του σπιτιού σας. Με τις ακαταμάχητες ιδιότητές της, αφαιρεί τους λεκέδες και τη βρωμιά με ευκολία και γρήγορα. Μην αφήνετε τη βρωμιά να επικρατήσει, αποκτήστε τη σκληρή βούρτσα Κύκλωψ Νο7 τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι!
Τιμή 1,28 €