• ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. - (ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ)  - 1
  • ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. - (ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ)  - 1

ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. - (ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ)

Ζουμερή ντομάτα, εκλεπτυσμένες ελιές καλαμών και μια εκρηκτική γεύση που θα σας ταξιδέψει αμέσως στην Μεσογειακή κουζίνα. Απολαύστε τον ΚΥΚΝΟ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. από την εταιρία ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία. Αγοράστε το τώρα και δώστε στα φαγητά σας μια μοναδική νότα πλούσιας γεύσης και ποιότητας.
41074
5201066012883
2,86 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns γλαστρακι με πλαστικο λουλουδι eva5701

Η Tns γλαστράκι με πλαστικό λουλούδι eva5701 είναι το τέλειο δώρο για να δώσετε μια φρέσκια πινελιά στον χώρο σας. Με το ρεαλιστικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το γλαστράκι θα προσθέσει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα!
Τιμή 1,19 €

Πάτος υποδημάτων σιλικόνης ανδρικός one size No41-45

Ανανεωμένος στυλ και άνεση σε κάθε βήμα! Αποκτήστε τον ανδρικό πάτο υποδήματος σιλικόνης one size No41-45 για να αισθανθείτε άνετα και σταθερά όλη μέρα. Η ποιότητα και η αντοχή του υλικού θα σας ενθουσιάσει, ενώ η ευελιξία του θα σας εξασφαλίσει τέλεια εφαρμογή σε κάθε τύπο υποδήματος. Ανανεώστε την εμφάνισή σας και αισθανθείτε άνετα κάθε στιγμή με αυτό τον πάτο υποδήματος σιλικόνης!
Τιμή 1,63 €

Γκρεκα polpa τοματας 400gr,

Η γνωστή εταιρία που προσφέρει το Γκρεκα polpa τομάτας 400gr συνδυάζει τη γεύση και την ποιότητα σε ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει. Με φρέσκες ντομάτες που συλλέγονται με προσοχή και παρασκευάζονται με μεράκι, αυτή η πολτός τομάτας θα δώσει μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε λαχταριστές σάλτσες και πιάτα με το Γκρεκα polpa τομάτας 400gr. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κατα?
Τιμή 1,09 €

ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΜΠΛΕ

Η ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΜΠΛΕ είναι ένα προϊόν που συνδυάζει τη φρεσκάδα του μαστίχας με τον πλούσιο γεύση του μπλε. Η μοναδική συνταγή της εταιρίας μας εξασφαλίζει ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων που θα σας κατακτήσει από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε την ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΜΠΛΕ σήμερα και ανακαλύψτε την απόλαυση που προσφέρει!
Τιμή 0,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Φλώρινας πορτοκαλάδα 1,5lt

Η Φλώρινα πορτοκαλάδα 1,5lt είναι ένα απολαυστικό ρόφημα που σας ταξιδεύει με τη γεύση των φρεσκοστυμένων πορτοκαλιών από τη Φλώρινα. Απολαύστε τη δροσερή γεύση της πορτοκαλάδας μας και αναζωογονηθείτε με κάθε γουλιά. Αποκτήστε τη δική σας φιάλη 1,5lt και απολαύστε τη φυσική γεύση της Φλώρινας στο σπίτι σας!
Τιμή 0,94 €

Swiffer kit με έτοιμη σκούπα, 8 πανάκια & 3 υγρά πανάκια

Πλέον υπάρχει η λύση σκουπίσματος και σφουγγαρίσματος πατωμάτων με ένα μόνο εργαλείο. Το Σύστημα Καθαρισμού Swiffer Sweeper περιλαμβάνει 8 στεγνά πανάκια που μαγνητίζουν και παγιδεύουν 3x περισσότερη βρωμιά, σκόνη και τρίχες από τις παραδοσιακές σκούπες.

Τιμή 15,09 €

Select ψωμάκι large με σουσάμι σταρένιο 4τεμ 295gr

Το ψωμάκι large με σουσάμι σταρένιο 4τεμ 295gr της εταιρίας Select είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμο και θρεπτικό ψωμί. Με την πλούσια γεύση του σουσαμιού και την τραγανή υφή του, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα νόστιμο και θρεπτικό γεύμα με το ψωμάκι Select!
Τιμή 1,42 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό muschio bianco 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό muschio bianco 760ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τελειότητα στη φροντίδα των ρούχων τους. Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει μακράς διάρκειας φρεσκάδα και απαλότητα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά και τη φθορά. Αφήστε το Tesori να σας συνοδεύσει σε κάθε πλύσιμο και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας.
Τιμή 2,98 €

Παπαδοπούλου digestive bar με σοκολάτα γάλακτος χωρίς ζάχαρη 5x28gr

Τα αγαπημένα σας μπισκότα Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ενώθηκαν με μια ποικιλία δημητριακών. Μπάρες πλούσιες σε φυτικές ίνες, χωρίς ζάχαρη, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας.

Τιμή 3,72 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού