• COLGATE COOL STRIPE 100ml - (ΑΝΤΛΙΑ) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)  - 1
  • COLGATE COOL STRIPE 100ml - (ΑΝΤΛΙΑ) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςColgate

Colgate οδοντόκρεμα cool stripe με αντλία 100ml

Η Colgate Cool Stripe 100ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα στο χαμόγελό σας κάθε μέρα. Με τη βοήθεια της αντλίας, μπορείτε να απολαύσετε εύκολη πρόσβαση στην αγαπημένη σας οδοντόκρεμα, ενώ η δροσερή γεύση Cool Stripe θα σας χαρίσει μια αναζωογονητική αίσθηση κάθε φορά που χαμογελάτε. Αγοράστε τώρα τη Colgate Cool Stripe 100ml και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ποιότητα της φροντίδας των δοντιϮν σας!
36727
5000209101527
3,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Colgate οδοντόκρεμα white teeth με baking soda 75ml

Η Colgate οδοντόκρεμα White Teeth with Baking Soda θα σας χαρίσει ένα λαμπερό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Η μοναδική της σύνθεση με μαγειρική σόδα θα αφαιρέσει τους λεκέδες και θα σας προσφέρει λευκά δόντια υγιή και λαμπερά. Αποκτήστε την τώρα και απογειώστε το χαμόγελό σας!
Τιμή 1,34 €

Colgate οδοντόκρεμα herbal 50ml

Η Colgate Herbal οδοντόκρεμα 50ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε λαμπερό και υγιές χαμόγελο. Η μοναδική της φόρμουλα συνδυάζει τη φρεσκάδα της βοτανικής μέντας με την προστασία της Colgate, προσφέροντας σας μια αναζωογονητική εμπειρία καθημερινά. Αφήστε το υπέροχο άρωμα της Colgate Herbal να σας συνοδεύει κάθε φορά που χαμογελάτε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Τιμή 0,70 €

Aquafresh οδοντόκρεμα triple action 125ml

Η Aquafresh οδοντόκρεμα triple action 125ml της εταιρίας Aquafresh είναι το ιδανικό προϊόν για ένα λαμπερό χαμόγελο και δυνατές δόντια. Με την προηγμένη του τριπλή δράση, προσφέρει προστασία από την τερηδόντωση, την πλάκα και την κακοσμία της αναπνοής. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα υγιές χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 1,69 €

Blanx οδοντόκρεμα ευαίσθητα δόντια 75ml

Απαλή λευκαντική δράση με δύο ενεργά στοιχεία (χλωριούχο κάλλιο & υδρόξυ απατίτη) ικανά να καταπραΰνουν τον πόνο των ευαίσθητων δοντιών.

Τιμή 4,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Illy caps espresso 10τεμ decaffeinato

Illy. Απολαύστε τη γεύση του πλούσιου espresso χωρίς καφεΐνη με τις κάψουλες Illy caps decaffeinato. Ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε όλη τη γεύση του καφέ χωρίς τον πειρασμό της καφεΐνης. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Illy espresso στο σπίτι σας με τις κάψουλες decaffeinato.
Τιμή 5,00 €

Bic καλσόν collant 20den No3-4 καραμελέ

Τα Bic καλσόν collant 20den No3-4 καραμέλες είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και στυλάτα κάθε μέρα. Με την απαλή υφή τους και την απόλυτη εφαρμογή, θα νιώσετε σαν να μην φοράτε τίποτα. Η καραμέλα απόχρωση τους θα προσθέσει μια διακριτική νότα στο ντύσιμό σας, κάνοντάς σας να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα Bic καλσόν collant τώρα και αναβαθμίστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας σ
Τιμή 1,56 €

Ινδία βανίλια κασετίνα 30τεμ

Η Ινδία βανίλια κασετίνα 30τεμ είναι ένα μοναδικό προϊόν που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε την πλούσια γεύση της βανίλιας από την Ινδία σε μια πρακτική και στιλάτη κασετίνα 30 τεμαχίων. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τις απολαύσεις σας με αυτό το μοναδικό προϊόν!
Τιμή 2,51 €

Mis χτενα μαλλιων με ουρα μεταλλικη πυκνα

Η Mis χτένα μαλλιών με ουρά μεταλλική πυκνά είναι το απόλυτο εργαλείο για εκπληκτικά χτενίσματα. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ευκολία χρήσης της, αυτή η χτένα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο μοναδικά και στυλάτα χτενίσματα που πάντα ονειρευόσασταν. Αποκτήστε την Mis χτένα μαλλιών με ουρά τώρα και αναδείξτε το στυλ και την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 0,89 €

Φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 1τεμ

Η φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 1τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με το μοντέρνο της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα δώσει ένα ξεχωριστό στυλ στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τη διακόσμηση σας με ένα απλό και κομψό τρόπο. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 0,10 €