• Aquafresh οδοντόκρεμα triple action 125ml Aquafresh - 1
  • Aquafresh οδοντόκρεμα triple action 125ml Aquafresh - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAquafresh

Aquafresh οδοντόκρεμα triple action 125ml

Η Aquafresh οδοντόκρεμα triple action 125ml της εταιρίας Aquafresh είναι το ιδανικό προϊόν για ένα λαμπερό χαμόγελο και δυνατές δόντια. Με την προηγμένη του τριπλή δράση, προσφέρει προστασία από την τερηδόντωση, την πλάκα και την κακοσμία της αναπνοής. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα υγιές χαμόγελο κάθε μέρα!
35989
5054563034083
1,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Kolynos οδοντόκρεμα super white 75ml

Η Kolynos οδοντόκρεμα super white 75ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερό χαμόγελο και υγιείς δόντια. Η εξαιρετική της φόρμουλα εξασφαλίζει άμεση λεύκανση και προστασία από την τερηδόνα. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας περιποίηση στοματικής υγιεινής.
Τιμή 1,24 €

AIM οδοντόκρεμα fresh & white crystal gel 75ml

Η οδοντόκρεμα AIM Fresh & White Crystal Gel 75ml δίνει λάμψη στα δόντια σας και σας χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί. Με τη μοναδική της σύνθεση, αυτή η οδοντόκρεμα θα σας κάνει να αισθανθείτε σίγουροι για τη λάμψη του χαμόγελό σας κάθε μέρα. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας περιποίηση!
Τιμή 1,76 €

SENSODYNE 2Χ75ml SANFTWEIB + ΔΩΡΟ ΟΔ/ΒΟΥΡΤΣΑ SENSITIVE CARE

Η Sensodyne 2Χ75ml Sanftweib είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν απαλή φροντίδα στα ευαίσθητα δόντια σας. Με την ειδική σύνθεσή της, ανακουφίζει από την τρυπητή οδοντική ευαισθησία και προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε επιπλέον τη δωρεάν οδοντόβουρτσα Sensodyne Sensitive Care, για ακόμη πιο ολοκληρωμένη φροντίδα της στοματικής υγιεινής σας. Α
Τιμή 6,75 €

Colgate οδοντόκρεμα advanced white charcoal 2x75ml

Η οδοντόκρεμα Colgate Max White Charcoal με ενεργό άνθρακα περιέχει απαλά μεταλλικά μικροσωματίδια τα οποία καθαρίζουν επιμελώς τα δόντια σας απομακρύνοντας απαλά τους λεκέδες σε μια εβδομάδα.

Τιμή 3,63 €

Colgate οδοντόκρεμα baking soda 75ml

Η σύνθεση της Colgate Baking Soda με διττανθρακική σόδα έχει καθαριστική αφρώδη δράση, η οποία βοηθά στην απομάκρυνση των επιφανειακών λεκέδων από τα δόντια σας, αφήνοντας σε ολόκληρο το στόμα μια αναζωογονητική αίσθηση βαθιάς καθαριότητας.

Βοηθά στην καταπολέμηση της τερηδόνας, αφήνει τα δόντια λευκότερα με φυσική γεύση μέντας.

Τιμή 1,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης λουλούδια της λίμνης 1lt

Έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Το Ajax ανανεώνεται με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 100% καθαριστική δύναμη. 94% βιοδιασπώμενη σύνθεση. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και καπάκι. Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Παρασκευάζεται σε πιστοποιημένο εργοστάσιο μηδενικών αποβλήτων. Vegan.

Τιμή 1,69 €

Elvive σαμπουάν ολικής αναδόμησης total repair 5 400ml

Το πέρασμα του χρόνου και οι εξωτερικές επιθέσεις φθείρουν το φυσικό προστατευτικό στρώμα των μαλλιών, δημιουργώντας μικρό-σπασίματα στην επιφάνεια τους. Η τρίχα γίνεται λεπτή και αδύναμη, χωρίς σώμα, άγρια, θαμπή.

Τιμή 3,97 €

Cajoline μαλακτικό doux & pure professional 5lt

Δημιουργήθηκε με τις μαμάδες χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά. Δερματολογικά ελεγμένο. Μελετημένο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες Μια μικρή μόνο δόση αρκεί για απίστευτη απαλότητα και για ρούχα εξαιρετικά απαλά για το δέρμα.

Τιμή 17,47 €

Κύκλωψ κρεμάστρα ξύλινη

Η κρεμάστρα ρούχων της εταιρείας Cyclops σας βοηθάει να οργανώνετε την ντουλάπα σας και παράλληλα να εξοικονομείτε επιπλέον χώρο. Είναι κατασκευασμένη από ξύλο, ένα ανθεκτικό υλικό που συνήθως χρησιμοποιείται για παλτό, σακάκια, μπουφάν, πλεκτά και άλλα.

Τιμή 1,01 €