• Illy caps espresso 10τεμ decaffeinato  - 1
  • Illy caps espresso 10τεμ decaffeinato  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςIlly

Illy κάψουλες espresso decaf 10τεμ

Illy. Απολαύστε τη γεύση του πλούσιου espresso χωρίς καφεΐνη με τις κάψουλες Illy caps decaffeinato. Ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε όλη τη γεύση του καφέ χωρίς τον πειρασμό της καφεΐνης. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Illy espresso στο σπίτι σας με τις κάψουλες decaffeinato.
34949
8003753168142
5,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nescafe dolce gusto cappuccino κάψουλες 16τεμ

Συνδυάζει τα πλούσια και δυνατά αρώματα ενός έντονου espresso και την απαλή γεύση και κρεμώδη υφή του αφρού γάλακτος.

Προσεκτικά επιλεγμένοι κόκκοι καφέ από την Κολομβία, τη Βραζιλία και το Βιετνάμ, καβουρδίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να απολαμβάνεται έναν ισορροπημένο καφέ με βελούδινη υφή.

Τιμή 7,09 €

Lavazza κάψουλες nespresso qualita oro 10τεμ

Οι κάψουλες Lavazza Nespresso Qualita Oro προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα του καφέ που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές απολαύσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την απολαυστική εμπειρία καφέ και να ανακαλύψετε την ποιότητα της Lavazza.
Τιμή 4,21 €

Lavazza κάψουλες ντεκαφεϊνέ 10τεμ

Ένα χαρμάνι espresso από Βραζιλιάνικους κόκκους Arabica και Robusta από την Νότια Αμερική και την Ασία. Η φυσική αφαίρεση της καφεϊνης έχει ως αποτέλεσμα έναν καφέ για κάθε ώρα της ημέρας, απαλό και ισορροπημένο με όλα τα χαρακτηριστικά του Ιταλικού espresso. H σοκολατένια επίγευση και οι νότες αποξηραμένων φρούτων θα σας κάνουν να ξεχάσετε πως πίνετε ντεκαφεϊνέ! Kάθε συσκευασία περιλαμβάνει  κάψουλες αλουμινίου μηδενικού αποτυπώματος CO2. Συμβατές με οικιακές μηχανές Nespresso.

Τιμή 4,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Γρεβενιώτικο αλεύρι 5kg

Με σεβασμό στην παράδοση που ξεκινάει από την επιλογή των καλύτερων ποικιλιών μαλακού σιταριού και συνεχίζεται με ιδιαίτερη φροντίδα κατά την άλεση, κατά την πατροπαράδοτη συνταγή, παράγουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας το αλεύρι γρεβενιώτικο.

Το αλεύρι γρεβενιώτικο είναι κατάλληλο για κάθε χρήση όπως λαχταριστό ζυμωτό ψωμί, παραδοσιακές χωριάτικες πίτες, κουλουράκια, γλυκά και ότι άλλο μπορείτε να δημιουργήσετε με την φαντασία σας!

Τιμή 6,58 €

Eurolamp ασφάλεια normal lindner 35A 5τεμ

Η "Eurolamp ασφάλεια normal lindner 35A 5 τεμ" αναφέρεται σε ασφάλειες τύπου normal lindner με αξιολόγηση 35 αμπέρ, οι οποίες παρέχονται σε συσκευασία που περιλαμβάνει 5 τεμάχια.

Οι ασφάλειες τύπου normal lindner είναι ηλεκτρικά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την προστασία των ηλεκτρικών κυκλωμάτων από υπερφόρτωση ή βραχυκυκλώματα. Η αξιολόγηση 35 αμπέρ υποδηλώνει το ρεύμα που μπορεί να ρολάρει μέσω της ασφάλειας προτού αυτή ανοίξει και διακόψει το κύκλωμα για προστασία από υπερφόρτωση.

Ο αριθμός "5 τεμ" υποδηλώνει ότι η συσκευασία περιλαμβάνει 5 ασφάλειες, προσφέροντας αρκετά ανταλλακτικά για χρήση σε διάφορα ηλεκτρικά κυκλώματα ή συσκευές.

Αυτές οι ασφάλειες είναι σημαντικές για τη διατήρηση της ασφάλειας σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και πρέπει να τοποθετούνται με βάση τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις των συγκεκριμένων κυκλωμάτων ή συσκευών.

Τιμή 5,59 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία freschezza marina 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Freschezza Marina, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Artio κρέμα βαλσάμικου λεμόνι 250ml

Η Artio κρέμα βαλσάμικου λεμόνι 250ml είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την αρμονική συνδυασμό γεύσεων του βαλσαμικού και του λεμονιού, δημιουργεί ένα μοναδικό γευστικό προφίλ που θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς λάτρεις. Απολαύστε την σε σαλάτες, πιάτα με κρέας ή ακόμα και σε σαλτσες για ζυμαρικά. Αποκτήστε την Artio κρέμα βαλσάμικου λεμόνι 250ml τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές σας εμπειρίες!
Τιμή 2,72 €