• Vellis σφουγγαριστρα microfibra επαγγελματικη μαυρη
  • Vellis σφουγγαριστρα microfibra επαγγελματικη μαυρη

Vellis σφουγγαριστρα microfibra επαγγελματικη μαυρη

Η Vellis σφουγγαρίστρα microfibra επαγγελματική μαύρη είναι το ιδανικό εργαλείο για να κάνετε τον καθαρισμό στο σπίτι σας γρήγορα και εύκολα. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα της microfibra, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε αποτελεσματικά όλες τις επιφάνειες χωρίς να αφήνει ίχνη ή να καταστρέφει τα υλικά. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι χωρίς πολύ κόπο!
35387
5203162502145
4,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Practic γαντια νιτριλιου 10τεμ medium μαυρα

Τα Practic γάντια νιτριλίου 10τεμ medium μαύρα είναι ιδανικά για κάθε χρήση. Με την υψηλή ποιότητά τους και την άνετη εφαρμογή τους, θα αισθανθείτε ασφαλείς και προστατευμένοι κάθε στιγμή. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτά τα εξαιρετικά γάντια και να διακριθείτε σε κάθε δραστηριότητα που επιλέγετε. Αγοράστε τα τώρα και δεν θα χάσετε!
Τιμή 1,03 €

Tns γουδι ds-037

Το Tns γουδι ds-037 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μουσικό λάτρη. Με κομψό design και απίστευτη ποιότητα ήχου, αυτό το προϊόν θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο μουσικής απόλαυσης. Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία ακρόασης με το Tns γουδι ds-037 και εντυπωσιάστε τους πάντες με τον ήχο σας.
Τιμή 1,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Coca cola αναψυκτικό original 8x330ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση της πραγματικής Coca Cola με το αυθεντικό αναψυκτικό σε συσκευασία 8x330ml. Αναζωογονητική γεύση που θα σας ταξιδέψει και θα σας δροσίσει σε κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε την Coca Cola, την αγαπημένη σας αναψυκτική, και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με ένα παγωμένο ποτήρι!
Τιμή 6,82 €

Multy σφουγγαρίστρα aquablue κίτρινη-μπλε

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Multy, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,30 €

Αλμωπία μελιτζάνα ψητή για μελιτζανοσαλάτα 650gr

Η μελιτζάνα Αλμωπία ψητή για μελιτζανοσαλάτα 650gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη γευστική απόλαυση. Με την πλούσια γεύση της ψητής μελιτζάνας και την τέλεια υφή της, αυτή η μελιτζανοσαλάτα θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να την απολαμβάνετε σε κάθε δείπνο. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,32 €

Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων economy 110x130cm 10τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων Lux-Plast economy 110x130cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες. Με μέγεθος 110x130cm, προσφέρουν μεγάλη χωρητικότητα και είναι ιδανικές για οικιακή χρήση. Αποκτήστε τώρα τις Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη!
Τιμή 2,05 €

Bu deo spray αποσμητικό σώματος wild 150ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα της B.U. σε μορφή σπρέι. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Τα βασικά ενεργά συστατικά του αποτελούνται κυρίως από παράγωγα φαινόλης, αιθανόλης και αιθέριων ελαίων, τα οποία εμποδίζουν τον βακτηριδιακό πολλαπλασιασμό χωρίς, ωστόσο, να εμποδίζουν την έκκριση ιδρώτα.

Φύλο: Γυναίκα

Περιοχή Χρήσης: Σώμα

Τύπος: Spray

Τιμή 2,51 €