• -1,60 €
  • Ajax expert υγρό καθαριστικό μπάνιου ανταλλακτικό 500ml Ajax - 1
  • Ajax expert υγρό καθαριστικό μπάνιου ανταλλακτικό 500ml Ajax - 2
  • Ajax expert υγρό καθαριστικό μπάνιου ανταλλακτικό 500ml Ajax - 3
  • Ajax expert υγρό καθαριστικό μπάνιου ανταλλακτικό 500ml Ajax - 4
  • Ajax expert υγρό καθαριστικό μπάνιου ανταλλακτικό 500ml Ajax - 5
  • Ajax expert υγρό καθαριστικό μπάνιου ανταλλακτικό 500ml Ajax - 1
  • Ajax expert υγρό καθαριστικό μπάνιου ανταλλακτικό 500ml Ajax - 2
  • Ajax expert υγρό καθαριστικό μπάνιου ανταλλακτικό 500ml Ajax - 3
  • Ajax expert υγρό καθαριστικό μπάνιου ανταλλακτικό 500ml Ajax - 4
  • Ajax expert υγρό καθαριστικό μπάνιου ανταλλακτικό 500ml Ajax - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAjax

Ajax expert υγρό καθαριστικό μπάνιου ανταλλακτικό 500ml

Το Ajax Expert Καθαριστικό Spray διευκολύνει τον καθαρισμό του μπάνιου σας με 100% καθαριστική δύναμη κατά των αλάτων. Σκοτώνει το 99,99% των βακτηρίων.

Σε μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και αντλία.

364
8718951277571
1,90 €
3,50 €
Έκπτωση -1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σύνθεση
Aroma, Απολυμαντικά: Γαλακτικό οξύ (3,2gr Γαλακτικού οξέος ανά 100gr προϊόντος). Περιέχει λιγότερο από 5% ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες.
Συνθήκες Διατήρησης
Το προϊόν θα πρέπει να φυλάσσεται μακριά από τον ήλιο και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος προκειμένου να διατηρηθεί η απολυμαντική του δράση μέχρι την ημερομηνία λήξης του.
Οδηγίες Χρήσης
1.Γυρίστε την αντλία στη θέση  «ON».
2.Ψεκάστε απευθείας πάνω στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε.
3.Αφήστε το προϊόν να δράσει για μερικά δευτερόλεπτα και ξεβγάλτε.
4.Για απολυμαντική δράση ή σκληρά σημάδια από άλατα, ψεκάστε σχολαστικά, αφήστε το να δράσει για 5 λεπτά και ξεβγάλτε.

Μην αφήνετε το προϊόν να δράσει για περισσότερο από 10 λεπτά. Μη χρησιμοποιείτε σε μάρμαρο, ασβεστόλιθο, παλιά σιδερένια μπάνια ή φθαρμένο σμάλτο. Σε περίπτωση αμφιβολίας, δοκιμάστε πρώτα σε μια μικρή επιφάνεια. Μην ψεκάζετε κοντά στα μάτια ή το πρόσωπο. Για επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα, ξεβγάλτε με πόσιμο νερό.
Οδηγίες Προφύλαξης
Περιέχει: Lactic Acid. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Μακριά από παιδιά.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε.
Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο. Μην αναμιγνύετε με χλωρίνη: μπορεί να προκληθεί έκλυση επικίνδυνου αερίου (χλώριο). Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σε κατάλληλα σημεία συλλογής.
Δερματικά εγκαύματα
Στοιχεία Προμηθευτή
COLGATE-PALMOLIVE Εμπορική (Ελλάς) Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε., Πειραιώς 89, 185 41 Πειραιάς, Αττική - Τηλ.: 210 4831900, Γραμμή Καταναλωτών χωρίς χρέωση: 800 11 25100

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Endless καθαριστικό τουλέτας wc παπί με άρωμα πεύκο 750ml

Το Endless καθαριστικό wc παπί με πεύκο 750ml είναι το απόλυτο εργαλείο για το μπάνιο σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας μια δροσερή και καθαρή αίσθηση. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε το μπάνιο σας με ένα μόνο βήμα!
Τιμή 1,71 €

Flup αποφρακτικό με ζεστό νερό 3x80gr

Χάρη στην ειδική του σύνθεση το Flup , είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και ξεβουλώνει αμέσως νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες κ.λ.π. μόνο με την προσθήκη νερού, χωρίς να προκαλεί βλάβες στα σιφώνια και στους σωλήνες, ακόμη και τους πλαστικούς. Επιπλέον, επειδή καταπολεμά τις οργανικές ουσίες, (διαλύει τρίχες, λίπη, σαπούνι κ.λ.π.) διατηρεί τις αποχετεύσεις καθαρές, απαλλαγμένες από τις δυσάρεστες οσμές, γι΄αυτό, συνιστάται και η συστηματική χρήση του μια φορά το μήνα.

Τιμή 2,17 €

Vis ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr

Το Vis ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ είναι ένα προϊόν που περιέχει 450 γραμμάρια υδροχλωρικού οξέος. Το υδροχλωρικό οξύ είναι ένα οξύ που χρησιμοποιείται σε διάφορες βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, όπως για την επεξεργασία υδάτων, την καθαριότητα και την απολύμανση. Είναι σημαντικό να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης που παρέχονται στη συσκευασία και να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά τη χρήση του προϊόντος.
Τιμή 0,45 €

Mr Muscle αποφρακτικό gel 1lt

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΜΕ COURIER ΚΑΙ BOXNOW

To Mr Muscle® Αποφρακτικό Gel δρα σε 5 λεπτά: Δρα απευθείας στο σημείο της απόφραξης και καθαρίζει γρήγορα τις βουλωμένες αποχετεύσεις! Παραμένει στις σωληνώσεις Διαπερνά το στάσιμο νερό Διαλύει τις βρωμιές Ασφαλές για όλα τα είδη σωληνώσεων ΑΠΟΦΡΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ** **Το φράξιμο που προκαλείται από τρίχες και σαπούνι Διαπερνά το στάσιμο νερό

Τιμή 7,87 €

Novel υγρό καθαριστικό spray για τα άλατα 500ml

Το Novel υγρό καθαριστικό spray για τα άλατα 500ml της εταιρίας Novel είναι το ιδανικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα άλατα σας καθαρά και λαμπερά. Με την ισχυρή του σύνθεση, αυτό το καθαριστικό spray θα αφαιρέσει αποτελεσματικά κάθε ίχνος αλάτων, ενώ παράλληλα θα αφήσει ένα ευχάριστο άρωμα που θα διαρκέσει για πολλές ώρες. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το Novel υγρό καθαριστικό spray για τα άλατα 500ml τώρα!
Τιμή 2,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Essex Multi υγρό πλυντηρίου ρούχων 45μεζ 2,25lt

Χάρη στην εξελιγμένη σύνθεση πολλαπλών ενζύμων και ενεργού οξυγόνου, το Νέο Essex Multi καταπολεμά όλους τους καθημερινούς, επίμονους λεκέδες. Το νέο ESSEX Multi, χάρη στη «STAINS STOP» δραστική του σύνθεση, είναι η απόλυτη λύση καθαριότητας, φρεσκάδας και οικονομίας. Cool Confidence είναι η απόλυτη σιγουριά για αστραφτερά λευκά και χρωματιστά ρούχα χωρίς λεκέδες, που ευωδιάζουν καθαριότητα κάθε φορά! Αυτή είναι η υπόσχεση του νέου ESSEX Multi.

Τιμή 5,63 €

O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ

Τα O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ είναι τα ταμπόν που θα σας προσφέρουν άνεση και προστασία κάθε μέρα. Με την προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν μέγιστη προστασία και άνεση, χωρίς να νιώθετε τίποτα. Αφήστε πίσω τις ανησυχίες και απολαύστε κάθε στιγμή της μέρας σας με τα O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ.
Τιμή 1,43 €

SNACKY ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΧΟΙΡΙΝΟ 200gr

Απολαύστε το νόστιμο SNACKY ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΧΟΙΡΙΝΟ 200gr και αφήστε τις γεύσεις να σας ταξιδέψουν! Με εκλεπτυσμένη γεύση χοιρινού, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το ως σνακ μεταξύ των γευμάτων σας ή ως συνοδευτικό σε μια κρύα μπύρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,65 €

Κύκλωψ κοντάρι ξύλινο με ψιλή βίδα 120cm

Το Κύκλωψ κοντάρι ξύλινο με ψιλή βίδα 120cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε εργάτη. Με την ακρίβειά του και την αξιοπιστία του, το Κύκλωψ κοντάρι θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με επιτυχία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο ποιοτικό προϊόν για τις εργασίες σας!
Τιμή 0,95 €

Izi παγοκυψέλες 280 παγάκια

Οι παγοκυψέλες Izi 280 παγάκια είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα ποτά σας δροσερά και δροσιστικά. Με την υψηλή ποιότητα και την ευκολία χρήσης τους, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Αποκτήστε τώρα τις παγοκυψέλες Izi και απολαύστε το ποτό σας με άνεση και στυλ!
Τιμή 0,47 €