• Kent boringer σαλέπι 12x20gr  - 1
  • Kent boringer σαλέπι 12x20gr  - 1

Kent boringer σαλέπι 12x20gr

Το Kent boringer σαλέπι 12x20gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει. Με μια μοναδική σύνθεση γεύσης και αρώματος, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε απόλυτα ικανοποιημένοι. Μην χάνετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία αγορών.
20876
8694587143162
4,39 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος τσάι χαμομήλι 25gr

Χαμομήλι της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 25 γραμμαρίων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Τιμή 1,70 €

Ήλιος τσάι φασκόμηλο 30gr

Φασκόμηλο της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Το φασκόμηλο έχει ιδιαίτερα έντονο άρωμα, που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα βότανα. Η έντονη αρωματική του οσμή και η δυνατή του γεύση το καθιστά αγαπητό σε αυτούς που θέλουν να γευτούν κάτι μοναδικό. Από παλιά καταναλωνόταν συχνά, αφού είναι γνωστό πως έχει στομαχικές, τονωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Τιμή 2,00 €

Δίκταμο κρήτης αφέψημα βοτανικό 10τεμ

Το Δίκταμο Κρήτης αφέψημα βοτανικό 10τεμ είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Με τη φρέσκια γεύση του δίκταμου και τις θεραπευτικές ιδιότητές του, αυτό το αφέψημα θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει μετά από μια μακρά μέρα. Απολαύστε το ως ζεστό ή κρύο και απολαύστε όλα τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία σας. Μη διστάσετε, αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ευεξίας.
Τιμή 1,38 €

Evripos τσάι κεϋλάνης 25x1,5gr

Το Evripos τσάι κεϋλάνης 25x1,5gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια μοναδική γευστική εμπειρία. Με την πλούσια γεύση του κεϋλάνη και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Evripos, αυτό το τσάι θα σας μαγέψει από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε το κάθε πρωί ή το απόγευμα και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με το Evripos τσάι κεϋλάνης.
Τιμή 2,38 €

Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο matcha 20τεμ

Απολαύστε την πλούσια γεύση του πράσινου matcha τσαγιού με τις πυραμίδες τσαγιού Lipton. Ανακαλύψτε την αρμονική συνδυαστική γεύση πράσινου τσαγιού matcha με την απαλή γεύση του Lipton. Με το Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο matcha 20τεμ, απολαύστε έναν απολαυστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να το λατρέψετε.
Τιμή 4,41 €

Κορυφαία προϊόντα

Σετ με αυτοκόλλητα χαρτάκια & σελιδοδείκτες

Το σετ αυτοκόλλητων χαρτακίων και σελιδοδείκτες είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε την καθημερινότητά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με μοναδικά σχέδια και φωτεινά χρώματα, αυτά τα αξεσουάρ θα δώσουν μια διασκεδαστική νότα στο γραφείο ή στο σχολείο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό σετ και να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους!
Τιμή 1,00 €

Βιολάντα μπισκότα zero cookies χωρίς ζάχαρη με κακάο & κομμάτια μαύρης σοκολάτας 170gr

ZERO Cookies με κακάο χωρίς ζάχαρη ιδανικά για ένα γευστικό διάλειμμα μέσα στην ημέρα.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από αυγά, φιστίκια αράπικα (αραχίδες) και άλλους καρπούς με κέλυφος.

Τιμή 1,94 €

Oscar τρούφα σοκολάτας γάλακτος 100gr

Καφέ διακοσμητική τρούφα, της εταιρίας Oscar, για να τελειοποιήσετε κάθε ζαχαροπλαστική σας δημιουργία, προσθέτοντας ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αποτελεί την πιο κλασική επιλογή διακόσμησης για τις τούρτες, τα muffins, τα cupcakes σας ή άλλα γλυκά και επιδόρπια με εγγυημένα επιτυχή αποτελέσματα.

Τιμή 1,54 €

Lavazza καφές espresso lungo σε κάψουλες nespresso 10τεμ

Απολαύστε τον πλούσιο και αρωματικό Lavazza καφέ espresso lungo σε κάψουλες nespresso 10τεμ. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και απολαύσεις. Αποκτήστε τον δικό σας σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καφέ!
Τιμή 4,00 €

Ινδία πιπέρι της γεύσης 35gr

Το πιπέρι της γεύσης είναι ένα παραδοσιακό μπαχαρικό που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική. Έχει μια ελαφρώς πικάντικη, αλλά πιο γλυκιά γεύση σε σχέση με το καυτερό πιπέρι. Είναι ιδανικό για να προσθέσετε μια αρωματική νότα στα φαγητά σας χωρίς την έντονη πικάντικη επίπτωση του μαύρου πιπεριού.

Το πιπέρι της γεύσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά διάφορα φαγητά, συμπεριλαμβανομένων σαλατών, σάλτσων, σουπών, ψητών κρεάτων, λαχανικών, και ακόμη και σε γλυκά όπως σοκολάτα. Είναι ιδανικό για τα φαγητά όπου επιθυμείτε να προσθέσετε ένα ευχάριστο αρωματικό στοιχείο χωρίς να τα κάνετε πικάντικα.

Τιμή 1,61 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού