• Βιουγεία σαλέπι κλασικό έτοιμο ρόφημα 10x1,2gr  - 1
  • Βιουγεία σαλέπι κλασικό έτοιμο ρόφημα 10x1,2gr  - 2
  • Βιουγεία σαλέπι κλασικό έτοιμο ρόφημα 10x1,2gr  - 1
  • Βιουγεία σαλέπι κλασικό έτοιμο ρόφημα 10x1,2gr  - 2

Βιουγεία σαλέπι κλασικό έτοιμο ρόφημα 10x1,2gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Βιουγεία σαλέπι κλασικού ροφήματος, ένα προϊόν που συνδυάζει την παράδοση με την ποιότητα. Με τα 10x1,2gr συσκευασίας, απολαύστε την αυθεντική γεύση του σαλέπι κάθε φορά που το προετοιμάζετε. Αφεθείτε σε μια απόλυτα ικανοποιητική εμπειρία γεύσης και απολαύστε την αγορά σας με το Βιουγεία σαλέπι κλασικό ρόφημα.
20847
265026
5,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr

Αποκτήστε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και γαλήνης με το Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr. Απολαύστε την πλούσια γεύση και τα ευεργετικά οφέλη του πράσινου τσαγιού σε κάθε κούπα. Αφεθείτε στην απόλυτη εμπειρία απόλαυσης με το Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr.
Τιμή 4,79 €

Evripos αφέψημα φύλλα αιγύπτου 20x1,2gr

Το Evripos αφέψημα φύλλα αιγύπτου 20x1,2gr της εταιρίας Evripos θα σας ταξιδέψει στη γεύση και το άρωμα της Αίγυπτου. Απολαύστε μια πλούσια εμπειρία γευστικού ταξιδιού με κάθε φλιτζάνι αυτού του μοναδικού αφέψηματος. Ανακαλύψτε τη μαγεία των φύλλων αιγύπτου με το Evripos και απολαύστε κάθε στιγμή του καθημερινού σας ρουτίνας.
Τιμή 4,20 €

Krocus kozanis πράσινο τσάι με πιπερόριζα, γλυκόριζα & κρόκο κοζάνης 10x1,8gr

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με το Krocus Kozanis πράσινο τσάι με πιπερόριζα, γλυκόριζα & κρόκο Κοζάνης. Απόλαυσε τη φρεσκάδα του πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με την πικάντικη νότα της πιπερόριζας και τη γλυκόριζα που ξεχωρίζει. Απολαύστε μια φλούδα από τον κρόκο Κοζάνης σε κάθε κούπα σας, για μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει.
Τιμή 3,91 €

El Greco τσάι πράσινο με λεμόνι & τσουκνίδα 20x1,3gr

Το πράσινο τσάι της εταιρείας El Greco είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες οι οποίες συμβάλλουν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών οξυγόνου. Έχει λιγότερη καφεΐνη από ένα μαύρο τσάι και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Θα πρέπει να αποθηκεύεται σε δροσερό, σκοτεινό μέρος, μακριά από το φως και άλλα είδη με έντονη μυρωδιά.

Τιμή 2,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Every Day σερβιέτες fresh ultra plus normal 18τεμ

Κανονικού μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,65 €

Head & shoulders σαμπουάν κλασικό 360ml

Το Head & Shoulders σαμπουάν 360ml classic clean είναι η ιδανική επιλογή για κάθε τύπο μαλλιών. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά την πιτυρίδα και αφήνει τα μαλλιά σας απαλά και λαμπερά. Αποκτήστε τώρα το Head & Shoulders σαμπουάν για ένα καθαρό, υγιές και εντυπωσιακό αποτέλεσμα με κάθε πλύσιμο.
Τιμή 3,53 €

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι & λεμόνι με αντλία 650ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή και άρωμα λεμονιού είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 2,36 €

Καγιά βανίλια κασετίνα 30τεμ

Η βανιλίνη σε σκόνη είναι έτοιμη για χρήση σε συνταγές ζαχαροπλαστικής ως αντικατάστατο της φυσικής βανίλιας. Μπορεί να προστεθεί σε συνταγές για κέικ, μπισκότα, τάρτες, γλυκές ζύμες, τσουρέκια, σιρόπια, μαρμελάδες, κρέμες.

Τιμή 2,49 €