• Yonca στεγνωτήρας νεροχύτη μεταλλικός 46x32x10cm Yonca - 1
  • Yonca στεγνωτήρας νεροχύτη μεταλλικός 46x32x10cm Yonca - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςYonca

Yonca στεγνωτήρας νεροχύτη μεταλλικός 46x32x10cm

Ο Yonca στεγνωτήρας νεροχύτη μεταλλικός 46x32x10cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με το μοναδικό του design και τις εξαιρετικές του δυνατότητες, θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο οργανωμένη. Αποχαιρετήστε το χάος και την ανασφάλεια και αποκτήστε τώρα τον Yonca στεγνωτήρα νεροχύτη για μια κουζίνα που θα ξεχωρίζει!
17819
8697464940427
13,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Viosarp πιατοθήκη διώροφη νίκελ

Η διώροφη πιατοθήκη Viosarp νικελωμένης επιφάνειας είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η πιατοθήκη Viosarp προσφέρει αντοχή και αντοχή στον χρόνο. Με το μοντέρνο νίκελ φινίρισμα της, θα προσθέσετε ένα αισθητικά ελκυστικό στοιχείο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την Viosarp πιατοθήκη τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που οργανώνετε τα πιάτα σας!
Τιμή 7,37 €

Κύκλωψ κουταλοθήκη συρταριού 32,5x25,5x4,2cm

Η κουταλοθήκη συρταριού Κύκλωψ δημιουργεί την τέλεια τάξη στην κουζίνα σας. Με τις ιδανικές διαστάσεις 32,5x25,5x4,2cm, προσφέρει αρκετό χώρο για να οργανώσετε τις κουτάλες και πιρούνια σας με έναν εύκολο και λειτουργικό τρόπο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η κουταλοθήκη Κύκλωψ είναι ανθεκτική και διαχρονική, προσθέτοντας στυλ και λειτουργικότητα στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την τάξη και την ομορφιά που
Τιμή 1,98 €

Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική

Η Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με την πρακτική και λειτουργική σχεδίασή της, μπορείτε να διατηρήσετε τα κουτάλια και τις πιρούνες σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Από ποιοτικά υλικά κατασκευασμένη, η Tns κουταλοθήκη θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, προσφέροντας λύση στο πρόβλημα της αποθήκευσης στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια νέα τάξη στον χώρο σας!
Τιμή 1,25 €

Κουταλοθήκη πλαστική 6 θέσεων

Μια πρακτική κουταλοθήκη 6 θέσεων που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα μαχαιροπίρουνα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, αυτή η κουταλοθήκη είναι η ιδανική λύση για την κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την τάξη και την ευκολία στον χώρο σας!
Τιμή 1,65 €

Κουταλοθήκη συρταριού πλαστική

Η κουταλοθήκη συρταριού πλαστικής της εταιρίας είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τις κουτάλες σας στην κουζίνα σας. Με ανθεκτικό πλαστικό υλικό και λειτουργικό σχεδιασμό, αυτή η κουταλοθήκη θα κρατήσει τις κουτάλες σας τακτοποιημένες και εύκολα προσβάσιμες. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική κουζίνα!
Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Rio mare τόνος σε σάλτσα με φασόλια 2x160gr

Τόνος Rio Mare με επιλεγμένα λαχανικα σε συνδυασμό με μια εξαιρετική σάλτσα ντομάτας. Η γεμάτη γεύση των φασολιών ενισχύεται από τον συνδυασμό με τόνο για να σας προσφέρει ένα σκεύασμα πλούσιο σε γεύση.

Τιμή 5,44 €

Aroxol season σκοροκτόνο gel 12τεμ

Το Aroxol Full Season Gel, προστατεύει για 6 μήνες αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Είναι μορφής παχύρρευστου υγρού (gel) σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε, μέσω ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Έτσι εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου και προστατεύει μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους.

Τιμή 8,60 €

Παπαδοπούλου πολυδημητριακά μπισκότα με γάλα 160gr

Όλο το πρωινό σας σε ένα μπισκότο! Ξεκινήστε κάθε ημέρα σας με Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού Παπαδοπούλου με ένα γευστικό πρωινό που σας γεμίζει ενέργεια. Τέσσερα θρεπτικά δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, Βρόμη και κριθάρι συνδυάζονται απολαυστικά με πλούσια φρούτα, λαχταριστή σοκολάτα, μυρωδάτο κακάο και θρεπτικό γάλα.

Τιμή 1,96 €

Mamut κρουτόν με φυσική γεύση 180gr

Τα κρουτόν με φυσική γεύση της εταιρείας Mamut αναφέρονται σε κομμάτια ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και παρουσιάζονται με τη φυσική τους γεύση, χωρίς προσθήκη άλλων αρωματικών συστατικών. 

Τιμή 2,16 €