Πεντάλ - Πιγκάλ - Καπάκια WC

Ενεργά φίλτρα

Cisne αποφρακτήρας τρόμπα

Ο Cisne αποφρακτήρας τρόμπα είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό αποχετεύσεων και αποχετεύσεων. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Cisne, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε ένα προϊόν που θα κάνει τη δουλειά του με απόλυτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν Cisne αποφρακτήρα τρόμπα για το σπίτι σας και να απολαύσετε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,09 €

Elif plastik πιγκάλ μπάνιου τιρκουάζ με δαντέλα

Η πιγκάλ Elif plastik μπάνιου σε τιρκουάζ χρώμα με δαντέλα είναι η τέλεια προσθήκη στο μπάνιο σας. Με μοντέρνο design και προσεγμένα υλικά, θα σας προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στιλ και πρακτικότητα.
Τιμή 3,11 €

Sterk πιγκάλ τουλαέτας απλό 37x12cm

Το Sterk πιγκάλ τουαλέτας απλό 37x12cm της εταιρίας Sterk είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας δώσει την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του, θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας και θα κάνει την καθημερινή σας ρουτίνα πιο εύκολη και άνετη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει το Sterk πιγκάλ τουαλέτας!
Τιμή 1,84 €

Tns πεντάλ με πιγκαλ πλαστικό λευκό 528/whi

Το Tns πεντάλ με πιγκαλ πλαστικό λευκό 528/whi είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό και στυλάτο προϊόν που θα σας βοηθήσει στις καθημερινές σας εργασίες. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ευκολία χρήσης του, το Tns πεντάλ θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σας στον χώρο εργασίας σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν που θα σας διευκολύνει την καθημερινότητά σας!
Τιμή 14,42 €

Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας σκέτη

Η Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα στο μπάνιο σας. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, η Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το μπάνιο σας καθαρό και προσεγμένο. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα απλό αλλά λειτουργικό αξεσουάρ!
Τιμή 0,91 €

Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας στρόγγυλο 10lt No559

Το Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας στρόγγυλο 10lt No559 είναι ο τέλειος σύντροφος για το μπάνιο σας. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική κατασκευή του, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην ποιότητα και την πρακτικότητά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 7,25 €

Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας τετράγωνο 7lt

Το Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας τετράγωνο 7lt της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, με μοντέρνο σχεδιασμό και μεγάλη χωρητικότητα. Ιδανικό για κάθε μπάνιο, το Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας θα σας παρέχει άνεση και λειτουργικότητα καθημερινά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 6,30 €

Κύκλωψ πιγάλ κλειστό τουαλέτας Νο35

Η Κύκλωψ πιγάλ κλειστό τουαλέτας Νο35 είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Με τον μοντέρνο σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας προσφέρει άνεση και αισθητική στο χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 3,74 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο20

Η Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο20 είναι η τέλεια λύση για τις ανάγκες σας στο μπάνιο. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτικότητά του, το Κύκλωψ πιγάλ θα σας προσφέρει άνεση και ποιότητα που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο προϊόν. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 2,30 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο25

Η Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο25 είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα. Αποκτήστε την Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο25 τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 2,58 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο30

Η Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο30 είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε την Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο30 τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεπέραστο προϊόν!
Τιμή 4,00 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας ορθογώνιο secret

Η τουαλέτα Κύκλωψ πιγάλ ορθογώνια secret είναι η τέλεια επιλογή για κάθε μπάνιο. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό της, προσδίδει έναν αέρα πολυτέλειας και στυλ. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της εγγυάται μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Με τις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτει, η Κύκλωψ πιγάλ ορθογώνια secret θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία χρήσης. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 5,45 €

Κύκλωψ τάπα νεροχύτη με αλυσίδα

Η τάπα νεροχύτη Κύκλωψ με αλυσίδα είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την αξιόπιστη ποιότητά της, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο νεροχύτη σας. Η εύκολη τοποθέτηση και η ανθεκτικότητά της την καθιστούν μια απαραίτητη επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τώρα την τάπα νεροχύτη Κύκλωψ και αναβαθμίστε το χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 1,45 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού