• ΣΥΣΚΕΥΗ ΧΕΙΡΟΠΕΤΣΕΤΑΣ - (ΜΑΥΡΗ) (CISNE ECONOMY)  - 1
  • ΣΥΣΚΕΥΗ ΧΕΙΡΟΠΕΤΣΕΤΑΣ - (ΜΑΥΡΗ) (CISNE ECONOMY)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne συσκευή για χειροπετσέτα μαύρη

Η μαύρη συσκευή χειροπετσέτας CISNE ECONOMY είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χώρο. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, εξασφαλίζει αποτελεσματική απορρόφηση και απαλότητα στα χέρια σας. Η συσκευή χειροπετσέτας CISNE ECONOMY δεν αποτελεί απλά ένα αναγκαίο αξεσουάρ, αλλά μια πρακτική και στυλάτη προσθήκη στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καθημερινό καθαρισμό.
38107
5213000745047
15,57 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gruppe φραπιέρα κόκκινη 100w pdh-330

Η φραπιέρα κόκκινη 100W είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την παρασκευή φραπέ, ενός δημοφιλούς ελληνικού ροφήματος. Με ισχύ 100W, αυτή η φραπιέρα θα μπορεί να ετοιμάσει γρήγορα και εύκολα το αγαπημένο σας ρόφημα. Η κόκκινη απόχρωση της δίνει μια μοντέρνα και ζωηρή εμφάνιση στην κουζίνα σας.
Τιμή 34,04 €

Gruppe tost stories τοστιέρα ivory

Η τοστιέρα Gruppe tost stories ivory είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, σας επιτρέπει να ετοιμάζετε νόστιμα τοστ σε λίγα λεπτά. Απολαύστε τον καφέ σας το πρωί με φρεσκοψημένα τοστ και ξεκινήστε τη μέρα σας με ενέργεια και γεύση. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε την τοστιέρα Gruppe tost stories ivory για να δημιουργήσετε νόστιμες στιγμές στην κουζίνα σας!
Τιμή 28,57 €

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες κόκκινη PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W της Gruppe είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας φραπέ στο σπίτι. Με τις 2 ταχύτητες και το μοντέρνο σχεδιασμό της, θα μπορείτε να ετοιμάζετε εύκολα και γρήγορα τον αγαπημένο σας καφέ. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την τέλεια φραπέ εμπειρία στο σπίτι σας!
Τιμή 11,78 €

Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο μαύρη

Η Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο μαύρη είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα της Cisne, θα αισθανθείτε φρέσκοι και καθαροί με κάθε χρήση. Η μαύρη απόχρωση προσδίδει μια διακριτική πινελιά στο μπάνιο σας, δίνοντάς του ένα μοντέρνο και στυλάτο ύφος. Μην αφήνετε την ποιότητα και το στυλ να λείπουν από την καθημερινότητά σας - επενδύστε στην Cisne σήμερα και απολαύστε την αίσθ
Τιμή 23,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Beauty line κρέμα χεριών άρωμα πούδρας 50ml

Ενυδατική κρέμα που διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση των χεριών, αφήνοντας το δέρμα απαλό και διακριτικά αρωματισμένο με νότες πούδρας. Εμπλουτισμένη σύνθεση με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης που περιποιούνται σε βάθος και προστατεύουν την ξηρή επιδερμίδα των χεριών. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης

Τιμή 1,56 €

Klinex hygiene υγρά πανάκια καθαρισμού φρεσκάδα λουλούδια άνοιξης 36τεμ

Τα Klinex υγρά πανάκια γενικού καθαρισμού με άρωμα λουλουδιών της άνοιξης 36τεμ είναι η ιδανική επιλογή για έναν καθαρό και δροσερό χώρο. Με τη μοναδική τους φόρμουλα που απομακρύνει τους λεκέδες και τη βρωμιά εύκολα και γρήγορα, τα Klinex υγρά πανάκια θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν χώρο γεμάτο άρωμα λουλουδιών κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον!
Τιμή 2,41 €

Brut αφρόλουτρο original 500ml

Το αφρόλουτρο Brut Original 500ml είναι η απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα σας, ενώ το άρωμά του θα σας κερδίσει με την αρρενωπή του νότα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα σας συντροφεύει όλη μέρα.
Τιμή 2,69 €

Δείπνος ερυθρός ξηρός οίνος 750ml

Το κόκκινο κρασί της ετικέτας Κιντώνης είναι ξηρό με διακριτικές γεύσεις μοσχοκάρυδου και κανέλας, μέτριας οξύτητας και μαλακές τανίνες. Η αγιωργίτικη ποικιλία συνδυάζεται υπέροχα με ψητά κρέατα, σάλτσες ντομάτας και καρυκευμένες κουζίνες από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Ινδία. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Τιμή 2,44 €

MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΔΟΝΟ (90x180cm) - (30τεμ.)

Η MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΔΟΝΟ (90x180cm) - (30τεμ.) είναι το ιδανικό προϊόν για την προστασία και την υγιεινή σας κάθε νύχτα. Με τις διαστάσεις του να είναι 90x180cm, προσφέρει άνεση και προστασία σε κάθε κρεβάτι. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΔΟΝΟ θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν ήρεμο και αναζωογονητικό ύπνο κάθε βράδυ!
Τιμή 8,67 €