• ΔΙΣΚΟΣ FAST FOOD 28x20cm ΜΑΥΡΟΣ 611  - 1
  • ΔΙΣΚΟΣ FAST FOOD 28x20cm ΜΑΥΡΟΣ 611  - 1

ΔΙΣΚΟΣ FAST FOOD 28x20cm ΜΑΥΡΟΣ 611

Ο δίσκος FAST FOOD 28x20cm ΜΑΥΡΟΣ 611 της εταιρίας είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε γεύμα! Με τη μοναδική του μαύρη απόχρωση, προσθέτει στυλ και κομψότητα στο τραπέζι σας. Μεγάλο μέγεθος για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φαγητά με άνεση και άψογο στυλ. Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό με τον δίσκο FAST FOOD 28x20cm ΜΑΥΡΟΣ 611!
40754
5209800070496
1,84 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα 3lt

Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα 3lt είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε φρεσκάδα και απαλότητα στα ρούχα σας. Η προηγμένη του φόρμουλα εξασφαλίζει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, ενώ η μοναδική του μυρωδιά θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα 3lt τώρα και απολαύστε καθαρά και αρωματικά ρούχα με μια μόνο πλύση!
Τιμή 3,14 €

Αντιολισθητικο ρολο 50x100cn διχτυ

Αντιολισθητικό ρολό 50x100εκ. με δίχτυ από την εταιρία XYZ είναι η ιδανική λύση για το μπάνιο σας. Με την προστασία από το γλίστρημα και την αντιολισθητική επιφάνεια, αυτό το ρολό θα προσφέρει ασφάλεια και άνεση κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε τον κίνδυνο να σας εμποδίσει από την αγορά αυτού του εξαιρετικού προϊόντος - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια ασφαλή και άνετη εμπειρία κάθε φορά που βρίσκεστε στο μπάνιο σας.
Τιμή 0,91 €

OREO BISCUITS 154gr GOLDEN

Τα Oreo Golden 154gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας καταπλήξει με τη γεύση τους. Με την τέλεια συνδυασμό γεύσης μπισκότου και κρέμας, τα Oreo Golden θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μοναδική μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Kit Kat γκοφρέτα 4 finger 41gr

Ράβδος γκοφρέτας επικαλυμμένη με σοκολάτα γάλακτος (68,2%).

4 λαχταριστά fingers τραγανής γκοφρέτας, επικαλυμμένα με απαλή σοκολάτα γάλακτος.

Μόνο από ποιοτικούς κόκκους κακάο από πιστοποιημένες 100% αειφόρες πηγές.

Τιμή 0,95 €

WIPEST ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 72PCS SENSITIVE (ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ)

WIPEST. Τα WIPEST μωρομάντηλα 72 τεμαχίων με καπάκι είναι η ιδανική λύση για την προστασία και τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος του μωρού σας. Με μια μοναδική σύνθεση που περιέχει ειδικά συστατικά για την απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα, τα WIPEST μωρομάντηλα είναι η τέλεια επιλογή για κάθε μαμά που θέλει το καλύτερο για το μωρό της. Αποκτήστε τα σήμερα και δώστε στο μωρό σας την προστασία που του αξίζει!
Τιμή 0,68 €

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 45μεζ 2,93kg

Η σκόνη Skip Active Clean καθαρίζει δύσκολους λεκέδες και στο σύντομο πρόγραμμα, χαρίζοντας στα ρούχα σας ασύγκριτη καθαριότητα. Το Skip με τεχνολογία Wash Boosters απομακρύνει δύσκολους λεκέδες όπως λίπος, λάδι, λάσπη, γρασίδι και παγωτό σοκολάτα.

Τιμή 10,24 €