• RI ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ DIJON 200gr. - (ORIGINAL)  - 1
  • RI ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ DIJON 200gr. - (ORIGINAL)  - 1

RI ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ DIJON 200gr. - (ORIGINAL)

Η μουστάρδα Dijon 200gr. είναι η τέλεια προσθήκη για κάθε γεύμα σας. Με την αυθεντική γεύση της Γαλλίας, αυτή η μουστάρδα θα δώσει μια ξεχωριστή νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, ή ακόμα και σε σάλτσες. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το αγαπημένο προϊόν και να αναβαθμίσετε τη γευστική εμπειρία σας!
40435
4013200228910
4,44 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Always maxi night σερβιέτες profresh 9τεμ

Η σερβιέτα Always Maxi Night σας χαρίζει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Προσφέρει προστασία από διαρροές και οσμές, χάρη στο προσεγμένο σχήμα της (φαρδιά στο κέντρο και ακόμη φαρδύτερη στα άκρα) και το υλικό της που εξουδετερώνει τις οσμές.

Τιμή 2,09 €

Giovanni σκεύος αλουμινίου με καπάκι 26x19x6,6cm 3τεμ

Το Giovanni σκεύος αλουμινίου με καπάκι 26x19x6,6cm 3τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του αλουμινίου και το εύκολο στη χρήση καπάκι, θα μπορείτε να μαγειρεύετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας φαγητά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πρακτικό σκεύος για την κουζίνα σας!
Τιμή 1,15 €

Pummaro κονκασέ ψιλοκομμένο κλασικό 400gr

Ανακαλύψτε τη γεύση της παράδοσης με το PUMMARO ΚΟΝΚΑΣΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 400gr. - (ΚΛΑΣΣΙΚΟ). Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των χειροποίητων συστατικών που θα σας ταξιδέψουν στην καρδιά της Ιταλίας. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε την απόλαυση της καλύτερης ποιότητας προϊόντα. Αποκτήστε το τώρα και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Τιμή 1,02 €

Omay αποσμητικό χώρου λεβάντα 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €