• MOLTEX ΜΩΡ/ΛΑ 72TEM. ΜΕ ΑΛΟΗ
  • MOLTEX ΜΩΡ/ΛΑ 72TEM. ΜΕ ΑΛΟΗ

MOLTEX ΜΩΡ/ΛΑ 72TEM. ΜΕ ΑΛΟΗ

48219
5200333500085
0,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΡΟΛΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟΥ Α'(200ΤΕΜ/ΡΟΛΟ) 37CM

Αυτό το σακουλάκι ρολό μανάβικου είναι το τέλειο εργαλείο για κάθε κατάστημα. Με μήκος 37 εκατοστά και 200 τεμάχια ανά ρολό, παρέχει αρκετή ποσότητα για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας. Είναι κατασκευασμένο από υλικό υψηλής ποιότητας που είναι ανθεκτικό και αξιόπιστο. Μην αφήνετε τους πελάτες σας να φύγουν χωρίς να αγοράσουν ένα από αυτά τα υπέροχα σακουλάκια ρολό μανάβικου!
Τιμή 2,18 €

ΤΣΑΝΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ Νο 60 - (10kg)

Η τσάντα ζαχαροπλαστείου Νο 60 της εταιρίας μας είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε ζαχαροπλαστείο! Με χωρητικότητα 10kg, αυτή η τσάντα θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τα γλυκά σας δημιουργήματα με άνεση και ασφάλεια. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και διαθέτει άνετες λαβές για εύκολη μεταφορά. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε την τώρα για να κάνετε τη ζωή σας στον κόσμο των γλυκών ακόμα πιο εύκολη!
Τιμή 40,62 €

Κορυφαία προϊόντα

Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ

Τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ της εταιρίας Swiffer είναι ο τέλειος τρόπος να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους, τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Απλά τοποθετήστε ένα πανάκι στο Swiffer σκουπότραπεζα και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του. Αποκτήστε τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό
Τιμή 10,23 €

Dettol κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό λεβάντα και εκχύλισμα σταφυλιού 750ml

Το Υγρό Κρεμοσάπουνο Dettol παρέχει στο δέρμα σας μια απαλή αίσθηση καθαριότητας . Η μοναδική σύνθεσή του για ευαίσθητες επιδερμιδες αφήνει στα χέρια σας μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης.

Τιμή 3,55 €

Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική

Η Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με την πρακτική και λειτουργική σχεδίασή της, μπορείτε να διατηρήσετε τα κουτάλια και τις πιρούνες σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Από ποιοτικά υλικά κατασκευασμένη, η Tns κουταλοθήκη θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, προσφέροντας λύση στο πρόβλημα της αποθήκευσης στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια νέα τάξη στον χώρο σας!
Τιμή 1,25 €

Foxy asso ultra χαρτί κουζίνας 2x255gr

Το Foxy asso ultra χαρτί κουζίνας 2x210gr της εταιρίας Foxy είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, το Foxy asso ultra θα κάνει τις καθημερινές σας εργασίες στην κουζίνα πιο εύκολες και γρήγορες. Μην αφήνετε να σας τελειώσει ποτέ, αποκτήστε το Foxy asso ultra χαρτί κουζίνας τώρα και απολαύστε τη διαφορά!
Τιμή 2,57 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού