• Χαΐτογλου maestro μέλι ανθέων 5kg Χαΐτογλου - 1
  • Χαΐτογλου maestro μέλι ανθέων 5kg Χαΐτογλου - 2
  • Χαΐτογλου maestro μέλι ανθέων 5kg Χαΐτογλου - 1
  • Χαΐτογλου maestro μέλι ανθέων 5kg Χαΐτογλου - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΧαΐτογλου

Χαΐτογλου maestro μέλι ανθέων 5kg

Η μέλι ανθέων 5kg της εταιρίας Χαΐτογλου είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φυσική του γεύση και τις θρεπτικές του ιδιότητες. Απολαύστε την αυθεντική γεύση του μελιού ανθέων και αποκτήστε ένα προϊόν που θα σας φέρει χαρά και ευεξία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Χαΐτογλου maestro μέλι ανθέων 5kg και ανακαλύψτε τη γεύση της φύσης στο πιάτο σας.
16178
5201049104437
31,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food μέλι θυμαρίσιο 950gr

Το Arion food μέλι θυμαρίσιο 950gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γλυκιά γεύση του θυμαριού. Με τη φρεσκάδα και την ποιότητα της Arion food, αυτό το μέλι θα σας καταπλήξει με την αυθεντική γεύση του. Απολαύστε το σε φρυγανισμένο ψωμί, γιαούρτι ή ακόμα και στον καφέ σας. Αγοράστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία του!
Τιμή 19,66 €

Mama Mia μέλι από άνθη & εσπεριδοειδή 900gr

Το μέλι ανθέων της εταιρείας MamaMia έχει ιδιαίτερα γλυκιά γεύση, μελένιο γήινο άρωμα και ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Συνίσταται να καταναλώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς κρυσταλλώνει σε 1 με 2 μήνες. Έχει τονωτικές και ευεργετικές για τον οργανισμό ιδιότητες. Βοηθά στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, έχει αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, ενώ δίνει ενέργεια και αντοχή.

Τιμή 3,75 €

Αμελί μέλι ανθέων 450gr

Το Αμελί μέλι ανθέων 450gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε τη γλυκιά γεύση του μελιού σε κάθε κουταλιά και ανακαλύψτε τα οφέλη του για την υγεία σας. Με το Αμελί μέλι ανθέων 450gr θα αναβαθμίσετε κάθε γεύμα και γλυκάνετε τις στιγμές σας με φυσικό τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Αμελί!
Τιμή 4,07 €

Atlas μέλι mini σε sticks 100x10gr

Τα sticks με μέλι Atlas μέλι mini έχουν μέγεθος 100x10gr. Αυτό σημαίνει ότι κάθε stick περιέχει 10 γραμμάρια μελιού. Είναι ιδανικά για να τα πάρετε μαζί σας και να τα απολαύσετε ως ενέργειατικό σνακ όπου κι αν βρίσκεστε.

Τιμή 10,80 €

Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 950gr

Το Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 950gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την απαλή γεύση του μελιού και το άρωμα του θυμαριού, θα σας ταξιδέψει σε μια εμπειρία γεύσης που δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να το προσθέσετε στο καλάθι σας αμέσως!
Τιμή 13,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Miss Sandy μάσκα μαλλιών banana & mango 900ml

Μάσκα για επανόρθωση της Miss Sandy, κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο.

Τιμή 4,19 €

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 3x80τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n care Chamomile είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η αγνή σύνθεσή τους με εκχύλισμα χαμομηλιού και βιταμίνη Ε, καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας, προσφέροντας ταυτόχρονα φυσική φροντίδα και φρεσκάδα. Φυσικό pH 5,5.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 3,16 €

Βεργίνα μπύρα 4x500ml

Η μπίρα "Βεργίνα" ανήκει στην κατηγορία Premium Lager. Αποτελεί προϊόν κλασσικής ζυμώσεως και χαρακτηρίζεται από τη φρέσκια, πλούσια γεύση της. Η αρμονική συνύπαρξη βύνης και λυκίσκου χαρακτηρίζει το άρωμά της.Βύνη ξανθιά και βύνη καραμελέ, λυκίσκος και αρωματικός λυκίσκος Tettnanger, μαγιά και νερό.

Τιμή 4,57 €

Τρεις μάγοι καρβουνάκια μεσαία 27mm 20x6τεμ

Τρεις μάγοι καρβουνάκια μεσαία 27mm 20x6τεμ από την εταιρία Τρεις μάγοι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήστη που αναζητά υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την εξαιρετική απόδοση και την αξιοπιστία που προσφέρουν αυτά τα καρβουνάκια, θα απολαύσετε κάθε στιγμή του μαγειρέματος σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας άμεσα!
Τιμή 3,92 €

Exxpert χαρτί κουζίνας 1φυλλο 260gr

Το Exxpert χαρτί κουζίνας 1φυλλο 260gr της εταιρίας Exxpert είναι η ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητά του και την αντοχή του στη χρήση, το Exxpert χαρτί κουζίνας θα σας βοηθήσει να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,93 €