• Baygon κατσαριδοκτόνο 400ml Baygon - 1
  • Baygon κατσαριδοκτόνο 400ml Baygon - 2
  • Baygon κατσαριδοκτόνο 400ml Baygon - 3
  • Baygon κατσαριδοκτόνο 400ml Baygon - 4
  • Baygon κατσαριδοκτόνο 400ml Baygon - 5
  • Baygon κατσαριδοκτόνο 400ml Baygon - 6
  • Baygon κατσαριδοκτόνο 400ml Baygon - 1
  • Baygon κατσαριδοκτόνο 400ml Baygon - 2
  • Baygon κατσαριδοκτόνο 400ml Baygon - 3
  • Baygon κατσαριδοκτόνο 400ml Baygon - 4
  • Baygon κατσαριδοκτόνο 400ml Baygon - 5
  • Baygon κατσαριδοκτόνο 400ml Baygon - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBaygon

Baygon κατσαριδοκτόνο 400ml

Το Baygon® εξοντώνει κατσαρίδες και αυγά, μυρμήγκια, αράχνες, σκνίπες, σφήκες. Είναι ένα προϊόν που αναπτύχθηκε ειδικά για έρποντα έντομα. Έχει μια ανανεωμένη φόρμουλα που υποστηρίζεται από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης.

6449
5000204755107
4,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Δραστικές ουσίες: Cypermethrin 0,1% β/β Imiprothrin 0,1% β/β.Προσοχή! Εύφλεκτο περιέχομενο και υπό πίεση. Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μακριά από παιδιά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Εύφλεκτα υγρά ή αέρια
Επικίνδυνο για το Περιβάλλον
Στοιχεία Προμηθευτή
S.C. JOHNSON Hellas Ltd, Φραγκοκκλησιάς 7, 15125 Μαρούσι, Τηλ 210 3448000, www.scjohnson.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Spira green οικολογικές ταμπλέτες 30τεμ

Spira Green Citronella Εντομοαπωθητικές Ταμπλέτες (30τεμ)

Οι ιδιότητες των αιθέριων ελαίων citronella, λεβάντας, ευκαλύπτου και λεμονιού καθιστούν τα Spira Green αποτελεσματικά και χωρίς σκληρότητα.

Χάρη στη μοναδική τους σύνθεση, χωρίς επιβλαβείς ουσίες, τα προϊόντα Spira Green μπορούν να χρησιμοποιηθούν 24 ώρες την ημέρα, ακόμη και με την παρουσία παιδιών, κατοικίδιων ζώων και ευαίσθητων ατόμων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

     100% φυσικό

     βασισμένο σε αιθέρια έλαια

     χωρίς επιβλαβή συστατικά

Τιμή 4,11 €

Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 20τεμ

Τα εντομοαπωθητικά πλακίδια Mr.Fist Mat απομακρύνουν άμεσα κουνούπια και σκνίπες από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Κάθε ένα πλακίδιο τοποθετείται σε ειδική ηλεκτρική συσκευή. Εκεί θερμαίνεται και απελευθερώνει στο χώρο συστατικά που απωθούν και ναρκώνουν τα έντομα (ώστε να μην τσιμπούν).

Η δράση κάθε πλακιδίου διαρκεί όλη τη νύχτα (περίπου 8 ώρες).

Τιμή 1,19 €

Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 10τεμ

Τα εξατμιζόμενα δρώντα συστατικά που αναδύονται κατά τη διάρκεια της θέρμανσης των ταμπλετών, λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση της συσκευής στην πρίζα, απομακρύνουν από το χώρο τα ενοχλητικά έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναμπούν. Ακόμη και εκείνα τα έντομα που τυχών έχουν παραμείνει μέσα στον χώρο, ναρκώνονται και δεν τσιμπούν.

Τιμή 0,71 €

Teza εντομοκτόνο spray για κατσαρίδες & μυρμήγκια άοσμο 300ml

To TEZA σε σπρέι χωρίς άρωμα καταπολεμά γρήγορα και αποτελεσματικά τα έρποντα έντομα κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, τσιμπούρια, αράχνες, ψαράκια, ψύλλους, σκόρους.

Διαθέτει ειδική βαλβίδα που επιτρέπει να ψεκάζετε σε χαμηλά ή στενά και δύσκολα σημεία κρατώντας το δοχείο ανάποδα.

Πεδίο Εφαρμογής: Κατοικημένοι χώροι.

Χρόνος Εφαρμογής: Καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Τιμή 3,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Pellito φυστίκια με ρίγανη 150gr

Τα Pellito φυστίκια με ρίγανη 150gr είναι φυστίκια που έχουν αρωματιστεί με ρίγανη. Η ρίγανη είναι ένα αρωματικό βότανο με έντονη γεύση και άρωμα, και συχνά χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό στη μαγειρική για να προσθέσει γεύση σε διάφορα φαγητά.

Τιμή 1,51 €

Βηθλεέμ καρβουνάκια κασετίνα

Καρβουνάκι χωρίς τοξικές και εύφλεκτες ύλες, το ανάβετε και το τοποθετείτε στο λιβανιστήρι. Η βραδεία καύση τους απελευθερώνει τα αρώματα του θυμιάματος.

Τιμή 0,60 €

Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 23cm

Το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 23cm της εταιρίας Fest είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαγειρική εμπειρία. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντικόλλησης, το ταψί Fest magic εξασφαλίζει ομοιόμορφη ψήση και εύκολο καθαρισμό. Η ανθεκτική κατασκευή του αλουμινίου του προσφέρει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε το Fest magic ταψί σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση της μαγειρικής!
Τιμή 7,60 €

Εδέσσης χαλβάς με κακάο 400gr

Ο χαλβάς Εδέσσης με κακάο είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλύκισμα που παρασκευάζεται με σταφίδα, καρύδια, μέλι και κακάο. Έχει μια πλούσια γεύση και αποτελεί ιδανική επιλογή για γλυκιές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Το βάρος του προϊόντος είναι 400γρ. Μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα με ελληνικά προϊόντα ή να το παραγγείλετε online.

Τιμή 2,23 €

Tiger χαρτί κουζίνας 600gr

Το Tiger χαρτί κουζίνας 600gr είναι μια ποιοτική επιλογή για τον καθαρισμό και τη συντήρηση της κουζίνας σας. Με μεγάλη απορροφητικότητα και αντοχή, το χαρτί αυτό είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των επιφανειών, των σκευών και των μαγειρικών σκευών σας. Επιπλέον, το Tiger χαρτί κουζίνας έχει ειδική επεξεργασία που το καθιστά ανθεκτικό στη διάβρωση και τη φθορά από τα χημικά καθαριστικά. Αποτελεί μια πρακτική και αποτελεσματική λύση για την κα
Τιμή 1,93 €