• Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 10τεμ Mr Fist - 1
  • Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 10τεμ Mr Fist - 2
  • Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 10τεμ Mr Fist - 3
  • Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 10τεμ Mr Fist - 4
  • Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 10τεμ Mr Fist - 5
  • Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 10τεμ Mr Fist - 6
  • Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 10τεμ Mr Fist - 1
  • Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 10τεμ Mr Fist - 2
  • Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 10τεμ Mr Fist - 3
  • Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 10τεμ Mr Fist - 4
  • Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 10τεμ Mr Fist - 5
  • Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 10τεμ Mr Fist - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMr Fist

Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 10τεμ

Τα εξατμιζόμενα δρώντα συστατικά που αναδύονται κατά τη διάρκεια της θέρμανσης των ταμπλετών, λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση της συσκευής στην πρίζα, απομακρύνουν από το χώρο τα ενοχλητικά έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναμπούν. Ακόμη και εκείνα τα έντομα που τυχών έχουν παραμείνει μέσα στον χώρο, ναρκώνονται και δεν τσιμπούν.

6690
5202075000182
0,71 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Προφύλαξης

Δηλώσεις Επικινδυνότητας: Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις..

Δηλώσεις Προφυλάξης: Μακριά από παιδιά. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. Μαζέψτε τη χυμένη ποσότητα. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/ εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς.

Πρώτες Βοήθειες:
Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα: Αφαιρέστε τα μολυσμένα ρούχα αμέσως και πετάξτε τα με ασφάλεια. Πλύνετε αμέσως με άφθονο νερό και, εάν χρειάζεται, σαπούνι τα σημεία του σώματος που ήρθαν σε επαφή με το προϊόν, ακόμη και αν δεν είστε σίγουροι. Πλύντε προσεκτικά το σώμα (ντους ή μπάνιο).
Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Πλύνετέ τα αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή. Σε περίπτωση κατάποσης: Μην προκαλείτε για κανένα λόγο εμετό. Προσφύγετε αμέσως σε ιατρική επίσκεψη.
Σε περίπτωση Εισπνοής: Αν η αναπνοή δεν είναι κανονική ή σταματάει, χορηγήστε τεχνητή αναπνοή. Σε περίπτωση εισπνοής, συμβουλευτείτε αμέσως ένα γιατρό και δείξτε του τη συσκευασία ή την ετικέτα.
Σε περίπτωση ατυχήματος ή αδιαθεσίας, αναζητήστε ιατρική συμβουλή αμέσως (δείξτε τις οδηγίες χρήσης ή το φύλλο δεδομένων ασφαλείας, αν είναι δυνατόν).

Αντίδοτο: Δεν υπάρχει ειδικό αντίδοτο. Εφαρμόστε συμπτωματική θεραπεία.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777.

Μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Δεν συνιστάται η έκθεση ευαίσθητων ατόμων (παιδιά, ασθματικοί κλπ.).
Μην καλύπτετε τη συσκευή με υφάσματα ή άλλα αντικείμενα ενόσω βρίσκεται σε λειτουργία. Μην καταπίνετε.
Μην αφήνετε τη συσκευή να έρχεται σε επαφή με υφάσματα, χαρτιά ή οποιαδήποτε άλλα αναφλέξιμα υλικά ενόσω βρίσκεται σε λειτουργία.
Λάβετε όλες τις προφυλάξεις που απαιτούνται συνήθως για τις ηλεκτρικές συσκευές. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή έχει κρυώσει εντελώς προτού συσκευαστεί.
Δεν είναι κατάλληλο για κλιματιζόμενα δωμάτια. Αφαιρέστε ή καλύψτε όλα τα ενυδρεία και τις γυάλες με ψάρια πριν την εφαρμογή.

Επικίνδυνο για το Περιβάλλον

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Aroxol σκοροκτόνο σε gel με λεβάντα 3τεμ

Σκοροκτόνο το οποίο προστατεύει αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Έχει μορφή gel σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε. 

Τιμή 3,59 €

Spira yellow mat εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 28τεμ

Οι εντομοαπωθητικές ταμπλέτες Spira yellow mat είναι ο τέλειος τρόπος για να προστατεύσετε το σπίτι σας από ενοχλητικά έντομα. Με την αποτελεσματική τους φόρμουλα, θα απομακρύνουν τα έντομα μακριά από τον χώρο σας, διατηρώντας τον ασφαλή και καθαρό. Αποκτήστε τώρα τις ταμπλέτες Spira yellow mat και απολαύστε ένα άνετο και ήρεμο περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 2,49 €

Aroxol για κατσαρίδες & μυρμήγκια spray 300ml

Υγρό εντομοκτόνο σε σπρέι από την Aroxol, για έρποντα έντομα όπως μυρμήγκια και κατσαρίδες. Τα σταγονίδια που απελευθερώνονται κατά τον ψεκασμό, περιέχουν δραστικά συστατικά, που καταπολεμούν αμέσως τα βαδιστικά έντομα και με διάρκεια δράσης μέχρι και 4 εβδομάδες.

Τιμή 4,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa σπαγγέτι με παντζάρι 400gr

Σπαγγέτι με παντζάρι από σιμιγδάλι σκληρού σιταριού και 30% πολτό παντζαριού.

Αποτελούν πηγή πρωτεϊνών και είναι χαμηλά σε λιπαρά ενώ είναι κατάλληλα και για vegan.

Τιμή 1,43 €

Hellmann's μουστάρδα πικάντικη 500gr

Η Μουστάρδα Hellmann's hot είναι για όσους αγαπούν πιο πικάντικες γεύσεις εναρμονισμένες στα ελληνικά πρότυπα. Παράγεται στην Ελλάδα από εκλεκτούς σπόρους σιναπιού.

Τιμή 3,66 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων flex & strong 70x95cm 100lt 8τεμ

Οι Sanitas σακούλες απορριμμάτων flex & strong 70x95cm 100lt 8τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με ανθεκτικότητα και ευελιξία, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το περιβάλλον σας καθαρό και τακτοποιημένο. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της τάξης και της οργάνωσης στον χώρο σας!
Τιμή 3,25 €

Colgate οδοντόβουρτσα παιδική ηλεκτρική batman

Η παιδική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Colgate Batman είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς σας ήρωες! Με τον αγαπημένο τους χαρακτήρα Batman, τα παιδιά θα ενθουσιαστούν να βουρτσίσουν τα δόντια τους κάθε μέρα. Η απαλή κίνηση της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας Colgate θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν υγιή και λαμπερά δόντια, ενώ ταυτόχρονα θα τους διδάξει τη σημασία της καλής υγιεινής στο στόματος. Αποκτήστε την τώρα και χαρίστε στα παιδιά σας ένα λαμπερ
Τιμή 7,09 €