0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Baygon

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Το Baygon® εξοντώνει κατσαρίδες και αυγά, μυρμήγκια, αράχνες, σκνίπες, σφήκες. Είναι ένα προϊόν που αναπτύχθηκε ειδικά για έρποντα έντομα. Έχει μια ανανεωμένη φόρμουλα που υποστηρίζεται από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης.

Διαθεσιμότητα: 252 Σε απόθεμα

Το Baygon με σωληνάκι είναι ιδανικό για στοχευμένη εφαρμογή σε ρωγμές και σχισμές. Παρέχει διαρκή προστασία από μυρμήγκια και κατσαρίδες: Η αποτελεσματικότητά του διαρκεί από 2-4 εβδομάδες, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας που εφαρμόζεται & το είδος του εντόμου.

Διαθεσιμότητα: 114 Σε απόθεμα

Εντομοκτόνο σε μορφή σπρέι που σκοτώνει άμεσα κουνούπια (κοινά & Τίγρης) και μύγες με απ' ευθείας ψεκασμό, ενώ έχει μεγάλη διάρκεια δράσης με υπολειμματικό ψεκασμό.

Διαθεσιμότητα: 12 Σε απόθεμα

Το Baygon® Baits σκοτώνει τις κατσαρίδες, τους ωόσακους τους και ολόκληρη την αποικία, για ως και 3 μήνες. Οι κατσαρίδες προσελκύονται από το δόλωμα, το τρώνε και επιστρέφουν στις φωλιές τους, προκαλώντας αλυσιδωτά τον θάνατο της αποικίας.   Για χρήση σε κατσαρίδες (Blattodea), συμπεριλαμβανομένων των Γερμανικών κατσαρίδων (Blattella spp.) & Αμερικάνικων κατσαρίδων (Periplaneta americana).

Διαθεσιμότητα: 96 Σε απόθεμα

Το Baygon Protector™ εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία από μύγες, κουνούπια και άλλα ιπτάμενα έντομα σε εσωτερικούς χώρους. Η σύνθεση του, χωρίς προσθήκη αρώματος, με φυσικό εκχύλισμα πύρεθρου και piperonyl butoxide, παρέχει άμεση δράση. Μια ταμπλέτα καλύπτει ένα χώρο 30 κ.μ. για 8 ώρες. Η δραστική ουσία pyrethrins είναι φυσικό εκχύλισμα πύρεθρου από το φυτό Chrysanthemum cinerarieaefolium (είδος χρυσανθέμου), του οποίου τα άνθη έχουν εντομοκτόνες ιδιότητες.

Διαθεσιμότητα: 26 Σε απόθεμα

Εντομοαπωθητική συσκευή με ρυθμιστή έντασης για προστασία από τα κουνούπια (κοινά & Τίγρης).

Xωρίς άρωμα.

Διαρκεί έως 60 νύχτες στη βασική ρύθμιση.

Η συσκευασία περιέχει 1 συσκευή + 1 ανταλλακτικό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας