• Φαίδων μηλοπιτάκι 50gr Φαίδων - 1
  • Φαίδων μηλοπιτάκι 50gr Φαίδων - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΦαίδων

Φαίδων μηλοπιτάκι 50gr

Το Φαίδων μηλοπιτάκι 50gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που σίγουρα θα σας κερδίσει με την μοναδική του γεύση. Με φρέσκα μήλα και αφράτη ζύμη, αυτό το γλυκό θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της παιδικής ηλικίας. Απολαύστε το με έναν καφέ ή ένα φλιτζάνι τσάι και αφεθείτε σε μια εμπειρία γεύσης που δεν θα ξεχάσετε εύκολα. Αποκτήστε το Φαίδων μηλοπιτάκι 50gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
16160
5201383505129
0,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τριαντάφυλλος πτι φουρ πέταλο με πραλίνα τρούφα 400gr

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το Τριαντάφυλλο πτι φουρ πέταλο με πραλίνα τρούφα 400gr! Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις και απολαύστε κάθε μπουκιά με την πλούσια γεύση του προϊόντος μας. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την καθημερινότητά σας με γεύσεις που δεν ξεχνιούνται!

Τιμή 3,75 €

Korona μπισκότα cookies κανέλα 100gr

Τα KORONA COOKIES σε ποτηράκι 100gr. με γεύση κανέλας θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο από νόστιμες γεύσεις και αρώματα. Αφεθείτε στην απολαυστική γεύση τους και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη ευχαρίστηση!
Τιμή 1,29 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ δίχρωμο 400gr

Το φτι φουρ δίχρωμο 400gr της εταιρίας Τριαντάφυλλος είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν νόστιμα και ποιοτικά γλυκά. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή του, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!
Τιμή 3,70 €

Φαίδων βουτήματα χαλβάς 350gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με τα Φαίδων βουτήματα χαλβάς 350gr. Με την πλούσια γεύση του χαλβά και την τραγανή υφή του βουτήματος, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τα Φαίδων βουτήματα χαλβάς τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,99 €

Φαίδων κουλούρια ποικιλια γεμιστά με κρέμα 350gr

Τα Φαίδων κουλούρια ποικιλία γεμιστά με κρέμα 350gr είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να χάσετε! Η απίστευτα λαχταριστή γεύση τους θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να τα απολαμβάνετε σε κάθε δυνατή ευκαιρία. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η μοναδική γευστική εμπειρία! Αποκτήστε τα Φαίδων κουλούρια τώρα και αφήστε την απόλαυση να σας κατακλύσει!
Τιμή 4,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns πατακι εξωπορτας 40x60cm dmat-7

Το Tns πατάκι εξωπόρτας 40x60cm dmat-7 της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού σας με στυλ και πρακτικότητα. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο σχεδιασμό, αυτό το πατάκι θα κλέψει την παράσταση και θα προστατέψει το δάπεδό σας από τη βροχή, τη λάσπη και τη βρωμιά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεσουάρ που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.
Τιμή 2,90 €

Ινδία σκόρδο τριμμένο βάζο 45gr

Σκόρδο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 45 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 1,40 €

Nava acer μπαλτάς ανοξείδωτος 30cm

Η Nava acer μπαλτάς ανοξείδωτος 30cm της εταιρίας Nava είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ανθεκτικότητά του, θα σας διευκολύνει στην καθημερινή προετοιμασία των γευμάτων σας. Με το μήκος των 30 εκατοστών, είναι ιδανικός για κάθε χρήση στην κουζίνα. Αποκτήστε τον σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 2,99 €

Quaker νιφάδες βρώμης σε μεταλλικό κουτί 500gr

Αρχίστε τη μέρα σας με ένα μπολ Βρόμης. Ζεστό ή κρύο, προσθέστε φρέσκα φρούτα, τραγανούς ξηρούς καρπούς, μέλι ή και κομμάτια σοκολάτας και απολαύστε το! Μην ξεχνάτε ότι τα Quaker μπορούν να γίνουν ένα γευστικό και υγιεινό συστατικό αλμυρών ή γλυκών πιάτων.

Τιμή 2,19 €

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 320ml

Το Fairy υγρό πιάτων με λεμόνι 320ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού. Απολαύστε την ευχάριστη εμπειρία πλύσης με το Fairy υγρό πιάτων και κάντε την καθημερινή σας δουλειά στην κουζίνα πιο εύκολη και αποτελεσματική.
Τιμή 1,82 €