• Φαίδων κουλούρια αγαπημένα mini πλεξουδάκια κακάο 1,5kg Φαίδων - 1
  • Φαίδων κουλούρια αγαπημένα mini πλεξουδάκια κακάο 1,5kg Φαίδων - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΦαίδων

Φαίδων κουλούρια αγαπημένα mini πλεξουδάκια κακάο 1,5kg

Τα Φαίδων κουλούρια αγαπημένα mini πλεξουδάκια κακάο 1,5kg είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Απολαύστε τη μοναδική γεύση του κακάο σε κάθε δακτυλίδι και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Με τα Φαίδων κουλούρια mini πλεξουδάκια κακάο, κάθε σας διάσταση θα μεταμορφωθεί σε μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με την υπογραφή της εταιρίας
16153
5201383505549
14,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Φαίδων κουλούρια γεμιστά velvet feel 350gr

Τα κουλούρια γεμιστά velvet feel της Φαίδων είναι πλούσια σε γεύση και υφή, ζυμωμένα με φρέσκα υλικά και γεμισμένα με νόστιμα εσωτερικά. Κάθε πακέτο περιέχει 350gr κουλούρια, ιδανικά για ένα γρήγορο και γευστικό σνακ.

Τιμή 4,00 €

Τριαντάφυλλος κουλούρι πλεξούδα 400gr

Η τραγανή γεύση του Τριαντάφυλλου κουλούρι πλεξούδα 400gr θα σας μαγέψει από την πρώτη μπουκιά. Με φρέσκα υλικά και προσεκτικά επιλεγμένα μπαχαρικά, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,09 €

Φαίδων μουστοκούλουρα με σουσάμι και σταφίδες 400gr

Τα Φαίδων μουστοκούλουρα με σουσάμι και σταφίδες 400gr είναι η τέλεια γευστική απόλαυση για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του σουσαμιού και την γλυκιά νότα των σταφιδών, αυτά τα μουστοκούλουρα θα σας ταξιδέψουν σε μια γευστική εμπειρία που δεν ξεχνιέται. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική απόλαυση με τα μουστοκούλουρα της εταιρίας Φαίδων.
Τιμή 3,55 €

Τριαντάφυλλος κουλούρι πλεξούδα νηστίσιμο με πορτοκάλι 400gr

Αποκτήστε το νέο Τριαντάφυλλο κουλούρι πλεξούδα νηστίσιμο με πορτοκάλι 400gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία. Το τέλειο συνδυασμό της αφράτης πλεξούδας με το φρέσκο πορτοκάλι θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τη γευστική σας εμπειρία!
Τιμή 3,09 €

Φαίδων κουλούρια ποικιλια γεμιστά με κρέμα 350gr

Τα Φαίδων κουλούρια ποικιλία γεμιστά με κρέμα 350gr είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να χάσετε! Η απίστευτα λαχταριστή γεύση τους θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να τα απολαμβάνετε σε κάθε δυνατή ευκαιρία. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η μοναδική γευστική εμπειρία! Αποκτήστε τα Φαίδων κουλούρια τώρα και αφήστε την απόλαυση να σας κατακλύσει!
Τιμή 4,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 10τεμ

Αυτές οι μπαταρίες Toshiba AAA είναι η τέλεια λύση για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες. Με μακρά διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση, αυτές οι αλκαλικές μπαταρίες είναι ιδανικές για όλες τις συσκευές σας. Μην αφήνετε ποτέ τις μπαταρίες να σας απογοητεύσουν - επιλέξτε Toshiba για αξιοπιστία και απόδοση!
Τιμή 3,37 €

Ήλιος σησάμι μαύρο 45gr

Σουσάμι της εταιρείας Ήλιος, το οποίο αποτελεί φυτικής προέλευσης τρόφιμο, που περιέχει υψηλής βιολογικής αξίας φυτικές πρωτεΐνες. Είναι επίσης πλούσιο σε αμινοξέα όπως η μεθειονίνη, η αργινίνη, η λυσίνη κ.α. Έτσι, όταν συνδυαστεί με τρόφιμα που περιέχουν λυσίνη, όπως τα όσπρια και οι ξηροί καρποί, οι πρωτεΐνες που προκύπτουν είναι υψηλής βιολογικής αξίας και διαθεσιμότητας, καθώς πλησιάζουν τη βιολογική αξία ζωικών πρωτεϊνών. Περιέχει φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και λιγνάνες που έχουν σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Τιμή 1,54 €

Lavazza καφές espresso decaf intenso 250gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Lavazza καφέ espresso decaf intenso 250gr. Ένας απολαυστικός καφές που θα σας ταξιδέψει με την αρωματική του εμπειρία. Απολαύστε τον χωρίς καμία ενοχή, αφού είναι decaf. Αναζωογονηθείτε και απολαύστε κάθε στιγμή με Lavazza!
Τιμή 5,43 €