• WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.4 EXTRA STARK 200ML  - 1
  • WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.4 EXTRA STARK 200ML  - 1

WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.4 EXTRA STARK 200ML

Ο δυνατός αφρός της WELLA δίνει στα μαλλιά σας την απαραίτητη δύναμη που χρειάζονται για να διατηρήσουν το styling σας όλη μέρα. Με το EXTRA STARK νούμερο 4, είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε το τέλειο look που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας!
36602
4064666045184
3,38 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Taft τζελ μαλλιών wet look No3 150ml

Gel μαλλιών της εταιρίας Schwarzkopf για να δώσετε μορφή και να δημιουργήσετε το χτένισμα που επιθυμείτε.

  • Με ελαφρύ κράτημα κατάλληλο για συχνές αλλαγές χτενίσματος
  • Για ένα λαμπερό χτένισμα που κάνει τα μαλλιά να φαίνονται σαν βρεγμένα
Τιμή 3,54 €

Wellaflex hair spray No5 fulle & style 250ml

Το Wellaflex hair spray No5 fulle & style 250ml της Wella προσφέρει την τέλεια σταθερότητα και όγκο στα μαλλιά σας, για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 3,54 €

Syoss hair spray full hair 5 No4 400ml

Το Syoss Full Hair 5 Hairspray που σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από επαγγελματίες κομμωτές σχηματίζει ένα δίχτυ προστασίας της τρίχας. 

48 ώρες κράτημα για ορατή πυκνότητα με έξτρα δυνατό κράτημα

Χαρίζει όγκο anti-falling-flat από τη ρίζα

Δεν κολλάει, δεν αφήνει κατάλοιπα, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα, δεν βαραίνει τα μαλλιά

Τιμή 4,66 €

Syoss hair spray strong hold No3 400ml

Λακ μαλλιών που προσφέρει απαλότητα και κράτημα, για καθημερινή χρήση. Δεν κολλάει, δεν αφήνει υπολείμματα και απομακρύνεται εύκολα με το χτένισμα. Δε βαραίνει τα μαλλιά και βοηθά στην προστασία τους από τις ακτίνες UV και την υγρασία.

Τιμή 4,66 €

Pantene λακ μαλλιών Νo4 volume 250ml

Το Pantene λακ μαλλιών No4 volume 250ml της εταιρίας Pantene είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να δώσεις όγκο και λάμψη στα μαλλιά σου. Με την ειδική του φόρμουλα, αυτό το προϊόν θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια και ζωντανά από ποτέ. Απλά απλώστε το λακ στα μαλλιά σας και απολαύστε το αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!
Τιμή 3,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Gourmet γατοτροφή gold μους με ψάρια ωκεανού 85gr

Η γάτα σας λατρεύει να ανακαλύπτει καθημερινά νέες και διαφορετικές γεύσεις και υφές. Για αυτό το λόγο η GOURMET GOLD δημιούργησε το Μους – μια εύγευστη συνταγή που θα την κακομάθει με μια διαφορετική γευστική εμπειρία σε κάθε γεύμα. Η GOURMET GOLD με Ψάρια του Ωκεανού είναι μία πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες που περιέχει όλες τις βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα που χρειάζεται καθημερινά. Η GOURMET GOLD αποτελεί μια μαλακή μούς με ψάρια του ωκεανού, προσεκτικά προετοιμασμένη για να προσφέρει στη γάτα σας την απόλαυση μιας φίνας, απαλής αίσθησης καλύπτοντας παράλληλα όλες τις διατροφικές της ανάγκες.

Τιμή 1,04 €

Cover οδοντογλυφίδες πλαστικές 280τεμ

Οι Cover οδοντογλυφίδες πλαστικές 280τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε οικιακό ιατρείο. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτές οι οδοντογλυφίδες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την υγιεινή του στόματός σας με άνεση και ασφάλεια. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τις Cover οδοντογλυφίδες πλαστικές 280τεμ σήμερα και ανακαλύψτε την διαφορά στην ποιότητα και την απόδοση!
Τιμή 1,74 €

Stamos μπουγάτσα με κρέμα 560gr

Η μπουγάτσα με κρέμα είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που αποτελείται από λεπτές φύλλο πίτας γεμισμένες με γλυκιά κρέμα. Η μπουγάτσα Stamos είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και προσφέρει μια νόστιμη εμπειρία γεύσης. Η συσκευασία των 560gr προσφέρει αρκετή ποσότητα για να απολαύσετε αυτό το γλυκό με την οικογένεια και τους φίλους σας. Απολαύστε τη μπουγάτσα Stamos με κρέμα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία!

Τιμή 2,35 €

Φλώρινας γκαζόζα 330ml

Η γκαζόζα της Φλώρινας είναι μια απολαυστική αναψυκτική που θα σας ταξιδέψει στη γεύση και το άρωμα της παράδοσης. Με τη φρεσκάδα της αρωματικής γκαζόζας και τη γλυκιά της γεύση, θα ανανεώσει τις αισθήσεις σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και ευχάριστα. Απολαύστε τη δροσερή γεύση της Φλώρινας και ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αγοράστε τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη μοναδική εμπειρία της γκαζόζας Φλώρινας!
Τιμή 0,44 €

Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ

Η σακούλα ρολό φανελάκι νο42 200τεμ της Elpa Plast είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των αγαθών σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και αξιόπιστη. Με την Elpa Plast σακούλα φανελάκι, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν ασφαλή και προστατευμένα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 2,04 €